- 22 Eylül 2018
- 1.055
- 831
-
- Konu Sahibi eser miktarda enerji
Erkek tipi bir dökülme gibi. Bence hem iyi bir cildiyeye hem de yeni bir endokrine gidin.Sadece tepe tarafı
Özelden doktor tavsiye edebilir misiniz?Erkek tipi bir dökülme gibi. Bence hem iyi bir cildiyeye hem de yeni bir endokrine gidin.
Teşekkür ederim. Evde sabun var şansıma. Sabah uygulayacağım :)Öncelikle tabiki kan değerlerinizin iyice bakılmasını öneririm. Onun yanında bitkisel bir sabun var Bıttım sabunu diye. Benim doğum sonrası aşırı aşırı saçım dökülmüştü öyleki önler açılmaya başlamıştı. Ki benimde tiroit problemim vardı muhtemelen o yüzden bu kadar çok dökülmüştü. Bu sabunu aldım ve en fazla 4 kez falan kullanmışımdır. Açılan yerler dolmaya başladı önlerden yeni saçlar çıkmaya başladı. Bi araştırın isterseniz. Hormonal Bi durum yoksa işe yarayabilir. Tabi her sabun gibi saçı Biraz sertleştiriyor.
Teşekkür ederim. Sarımsağın kokusu problem benim için ama kesinlikle yararlı. Hindistancevizi yağı kafamda sivilcelenme yapıyorSarımsagı ikiye kesip sürerdi bi arkadasım diş sarımsagı cok da iyi gelmişti birde hindistan cevizi yagı tavsiye ederim cılız sacları kökleri güçlendirdiğini sahidim
Kokusu cok kalmaz diye dusunuyorum bn sampuanını kullanıyorum koku yok sirke sürerim yıkanır enn ucar hemenTeşekkür ederim. Sarımsağın kokusu problem benim için ama kesinlikle yararlı. Hindistancevizi yağı kafamda sivilcelenme yapıyor
Hm sivilcelenme yapıyorsa olmaz dogruTeşekkür ederim. Sarımsağın kokusu problem benim için ama kesinlikle yararlı. Hindistancevizi yağı kafamda sivilcelenme yapıyor