keltoş ettin kuzum beni.....

Mev*Can

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
7.348
91
0
Ankara
üff canım çok yanıyor moralim çok bozuk..kafamda nerdeyse saçım kalmadı...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kızım tam bi saç hastası..durmadan eli saçlarımda sımsıkı tutup bi yoluyor..bakıyor eline saç gelmemişse bir daha bir daha yoluyor..durdan yapmadan da anlamazki..kim kucağına alırsa alsın ilk yaptığı şey saçlarını yolmak...bide saçlarımı yolup eline saç gelince bi sırıtışı var görmeniz lazım..
yanlız bu durum böyle giderse naparım bilmiyorum..cıss diye bağırıncada ağlıyor..sizin yaramazlarda böylemi yoksa benim kızmı eccük anormal...

yerim onu ben kendinde uzun sac yok kiskaniyor tabi milleti uzum gozlu ........vallahi arkadasim sacini guzel bir ortuyle bagla guzelce birkac hamlede yapsa tutturamaz saclari zamanlada huyundan vazgecer belki

bencede canım nuray arkadasımız haklı sacını ıyıce toplasan ortsen bulamayınca vazgecer belkı cok tatlı masallah yerım ben onu

benımkıde tam bır sac hastası o yuzden sureklı sacımı toplamak zorunda kalıyorum toplamak ve bır ortuyle baglamak bu ısın cozumu yoksa kel kalabılırız:sm_cool::dance:

kızlar saçım sürekli topuz zaten..açmamım imkanı yok..buna rağmen tepeden yada tokadan tutuyor..örtüyüde denedim..sıyırıp atıyor..yine yoluyor...

benim kızımda 6 aylık açık saç görmesin hemen yapışıyo birde sımsıkı tutunuyo yoluyo zaten saçım emziriyorum diye dökülüyo birde oo yoluyo tam oluyo birde arada kendi tepesindeki iki tutam saçını yoluyo babası onun saçı uzun olmadığından kıskanıyo annesi ondan yoluyor diyo

Ah kizlar ah ayni sorun bendede var benim oluşumda 5 buçuk aylik saça dayanamiyor sürekli yolmak istiyor hele bide sinirlenirse iki eli yanda yumruklarini sikiyor sanki dişlerini sikiyomuş gibi iiiiiii ses çikariyor bide bu yezmezmiş gibi uyurken dudaklarla oynuyor kim uyutursa bütün parmaklariyma tirnaklarini geçiriyor resmen sürekli kesiyoz ama yinede dudaklarimin içi hep yara

ayy sorma arkadasım benımm oglumda yola yola bı hal oldu abbasının sacını cekıyor gelmıyınce tutamıyımcada aglıyo benı ıstıyor bana gelıncede benı yoluyor valla nasıl bıtıcek bu bılmıyorum

Yok yoook canım aynı hıkaye bızde de var YALNIZ degılsınız..
Kızımızın en buyuk hobısı sac yolmak;sabahları bızım saclarımızı cekmezze rahat edemıyor mutlu olamıyor))))))))))))))
Bu onlar ıcın buyuk bır keyıf canım..
Saclarınız yolunurken uyanmak nasıl bırsey ;* ben bunu cok ıyı bılıyorum..

BIz tepkı verdıkce onlar guzel bırsey sanıp devam edıyor
O yuzden tepkı vermemek gerek bır yapar ıkı yapar sıkılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…