Joseph Murphy'nin kitabından (ki süper bir kitap bayıldım) edindiğim fikirlere dayanarak yorum yapmak istiyorum, diyorki tam olarak hatırlamasamda mutluyum diyorsunuz halbuki mutsuzsunuz bunu da mutluluk için yapıyorsunuz, çatışma yaşarsınız beyninizde, bunu kendinizde kabul etmezsiniz ve mutsuz olursunuz, fakat sadece mutluluk dediğiniz zaman, ya da zenginlik artık hangisini istiyorsanız onu tekrarlayın uykulu halinizle diyor, çünkü uykulu zamanlarda bilinçaltı sizi daha iyi algılar diyor, sadece kelime olarak tekrarlamak yetiyormuş, bir de şükretmek faydalı denir bende şükürler olsun diyordum, hani kelimelerin enerjileri var ya, arapça söylendiği zaman daha yoğun bir enerjiye sahip oluyormuş o kelime o nedenle arapçasını bulduğum zaman onu tekrarlıyorum, secret da mutluyum deyin olursunuz diyor, öyle olmuyor işte ve bu beni hasta ediyodu, artık sadece kelimelerle ilgileniyorum, yada dualar veya zikirlerle,
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kelimelerin enerjisi
- Konu Sahibi marlyn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hatta kullandığımız kelimeler o kadar önemliymişki, bakın bir örnek vereyim, işyerimin karşısındaki dükkan iki yıldır satılmıyor, emlakçıya vermişler satılsın diye, emlakçının ismi de NOVA, yani GİTMEZ anlamındaymış, kendi kendime dedimki bunlar emlakçıyı değiştirsinler öyle bir gider kiiiii:) inanın öyle oldu, bir ay sonra o mülk kiraya verildi,
- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
Kitap okumadığım tek bir günüm geçmiyor fakat kişisel gelişim kitaplarını okumaktan zevk almıyorum nedense.. Tavsiye üzerine bir kaç defa okumayı denedim ama sonunu getiremedim sıkılıyorum. Yorumda şükrün getirdiği huzurdan söz edilmiş. Gerçekten bu böyle.Dua en büyük güç insan hayatında.
Bilgilendirme için teşekkürler.
Bilgilendirme için teşekkürler.
- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
Sadece düşünmeniz yetmiyor,içinizden değil,sesli söylemeniz asıl etkiyi yaratıyor.Sesler evrende titreşimler halinde yayılıyor,yani evrene isteğinizi titreşimler halinde yaymış oluyorsunuz.
Bir de mutsuzken mutluyum demek zaten doğru değil.Onun yerine sizi mutsuz eden sorunu çözdüğünüze, çözebileceğinize dair olumlama yapabilirsiniz.Mesela hastaysanız,sağlıklıyım demek yanlış.Günden güne iyileşiyorum,hastalık bedenimi terk ediyor,bugün çok daha iyiyim gibi cümleler kullanılabilir.
Bir de mutsuzken mutluyum demek zaten doğru değil.Onun yerine sizi mutsuz eden sorunu çözdüğünüze, çözebileceğinize dair olumlama yapabilirsiniz.Mesela hastaysanız,sağlıklıyım demek yanlış.Günden güne iyileşiyorum,hastalık bedenimi terk ediyor,bugün çok daha iyiyim gibi cümleler kullanılabilir.
paylaşım için teşekkürler,gerçektende çok güzel bir konuya değinmişsin..
Kelimelerin insan hayatında o kadar önemli bir yeri var ki,bunu her an her yerde görebiliyoruz..
Şöyle bir düşünelim;mesela en basitinden burç yorumlarına dahi bakarak oradakilere göre o gününmüzü ayarlayabiliyor veya beklentilere girebiliyoruz..ya da renkler bile bizi etkiliyor bazı renkler bizlere enerji verirken bazıları karamsar bir kişilik sahibi edebiliyor..
ve her seyden öenmlisi iyi şeyleri düşündüğümüzde iyimser oluyoruz.
geceleri yatarken gercektende çok şey düşünürüz şükrettiğimiz gün sabahında daha mutlu uyanıyoruz ama sinirlenip öfkeyle andığımız,hatırladığımız,aklımızdan geçirdiğimiz her türlü olaylar bizi sabah mutsuz,agresif bir yapıya sokabiliyor..
vs.vs..
aslında hepimizin bildiği,farkında olduğu şeyler..
BURDAKİ MESAJDAN SONRA BUGÜNDEN SONRA KELİMELERİN ENERJİSİNE DAHA ÇOK DİKKat EDECEĞİM Kİ GEREK VUCUT GEREK RUH ENERJİMDE ONA GÖRE ŞEKİLLENSİN :)))
Kelimelerin insan hayatında o kadar önemli bir yeri var ki,bunu her an her yerde görebiliyoruz..
Şöyle bir düşünelim;mesela en basitinden burç yorumlarına dahi bakarak oradakilere göre o gününmüzü ayarlayabiliyor veya beklentilere girebiliyoruz..ya da renkler bile bizi etkiliyor bazı renkler bizlere enerji verirken bazıları karamsar bir kişilik sahibi edebiliyor..
ve her seyden öenmlisi iyi şeyleri düşündüğümüzde iyimser oluyoruz.
geceleri yatarken gercektende çok şey düşünürüz şükrettiğimiz gün sabahında daha mutlu uyanıyoruz ama sinirlenip öfkeyle andığımız,hatırladığımız,aklımızdan geçirdiğimiz her türlü olaylar bizi sabah mutsuz,agresif bir yapıya sokabiliyor..
vs.vs..
aslında hepimizin bildiği,farkında olduğu şeyler..
BURDAKİ MESAJDAN SONRA BUGÜNDEN SONRA KELİMELERİN ENERJİSİNE DAHA ÇOK DİKKat EDECEĞİM Kİ GEREK VUCUT GEREK RUH ENERJİMDE ONA GÖRE ŞEKİLLENSİN :)))
daha önce okuduğum bir yazı aklıma geldi ,kelimelerin enerjisi konusuyla..
sizlerle de paylaşmak istedim:
Brooklyn koprusunde, bir bahar gunu, kor bir adam dilencilik yapiyormus.
Dizlerinin dibine bir tabela koymus. Uzerinde "DOGUSTAN KOR" yaziliymis.
Herkes dilencinin onunden gecip gidiyormus. Bir REKLAMCI bunu gormus.
Tabelayi almis arkasina bir seyler yazmis, oldugu yere tekrar birakmis.
Ne olduysa olmus..... Gelip gecen ve bu tabeladaki yeni yaziyi okuyan herkes, baslamis dilencinin onundeki sapkaya, habire para atmaya....
Bir cumle yetmis onca kisiyi etkilemeye ve dilencinin sapkasinin kisa surede agzina kadar parayla dolup tasmasina...
GUZEL BIR BAHAR GUNU... AMA BEN BAHARI GORMUYORUM...
sizlerle de paylaşmak istedim:
Brooklyn koprusunde, bir bahar gunu, kor bir adam dilencilik yapiyormus.
Dizlerinin dibine bir tabela koymus. Uzerinde "DOGUSTAN KOR" yaziliymis.
Herkes dilencinin onunden gecip gidiyormus. Bir REKLAMCI bunu gormus.
Tabelayi almis arkasina bir seyler yazmis, oldugu yere tekrar birakmis.
Ne olduysa olmus..... Gelip gecen ve bu tabeladaki yeni yaziyi okuyan herkes, baslamis dilencinin onundeki sapkaya, habire para atmaya....
Bir cumle yetmis onca kisiyi etkilemeye ve dilencinin sapkasinin kisa surede agzina kadar parayla dolup tasmasina...
GUZEL BIR BAHAR GUNU... AMA BEN BAHARI GORMUYORUM...
valla benim bildiğim bilinçaltının dili olmaz
önemli olan hissettiğindir
yoksa arapça söylesen ne türkçe söylesen ne, hatta bildiğin dil neyse yani türkçe söylersen daha iyi hissedeceğin için çok daha iyi
tabii plasebo etkisi, nasıl olduğuna inanırsan öyle olur
plasebo etkisi çürütüldü,şöyleki dua alan hastaların daha çabuk iyileştiği kanıtlandı, fakat fareler ve tohumlarada dua okunması sonucunda onların da olumlu gelişme gösterdiği kanıtlandı artık, farelerin veya tohumların inancınin olduğunu sanmıyorum, arapçanın özelliği şu, o anlamı ifade eden kelimenin titreşimi en yüksek arapça bunlar yabancı ülkelerdeki araştırma sonuçları
Sadece düşünmeniz yetmiyor,içinizden değil,sesli söylemeniz asıl etkiyi yaratıyor.Sesler evrende titreşimler halinde yayılıyor,yani evrene isteğinizi titreşimler halinde yaymış oluyorsunuz.
kesinlikle katılıyorum teşekkürler