• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kelime Oyunu Yayından Kaldırıldı

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Show TV beklediği performansı alamadığı 3 programı yayından kaldırdı. Programların arasında 'Kelime Oyunu'nun da olması birçok kişiyi üzdü.

Show TV, üç programı yayından kaldırdı. Medyatava'nın haberine göre prototipte yapılacak değişikliklerin sinyallerini veren kanal yönetimi, ocak ayını beklemeden o programları bitirme kararı aldı. Ekrana veda edecek programlar arasında 'Kelime Oyunu', ' Moda Takibi' ve 'Hayata Dokunmak Lazım' var. Gezi olaylarında polisin oransıtış şiddeti, yaşanna olaylar ve müdahaleleri ele alan, bu olaylarla ilgili eleştirel kelimeleri yayınlayan Kelime Oyunu programı 17 Aralık operasyonuna da gündemine almıştı. Ali İhsan Varol, Programda yarışmada 'Halk ağzında rüşvet alan sormuştu. Sorunun doğru yanıtı 'Yiyici' olarak belirtilmişti.
beklediği performansı , Adını Kalbime Yazdım'dan alsın bakalım:63: Kraldan çok kralcılar ne istediniz Kelime Oyunumdan, ne istediniz İhsanımdan :43: yalaka, yozlaşmış, intikamcı ekranlarda izlediğim tek doğru dürüst programdı Kelime Oyunu. Başka bir kanala geçeceğini da sanmıyorum. Kanal 1, Bloomberg ve Show tv yıllarca Ciner grubuna sadık kaldı ama ciner ona sadık kalamadı :(((

Sen nasıl rüşvet alana yiyici dersin :27:

Bu yarışmayı ilk çıktığı günden beri izledim.
Çok kalitli bir programdı ve çizgisini hiç bozmadı ender programlardan biriydi.
Yazık ki medyada bu tür programların arkasında durmuyor.
Gündemde olan birşeyden bahsetmesi anormal gibi davranmışlar.
Umarım geri gelir bu yarışma.

patron da taşeron yiyici o zaman :)

ben programın yenmesinden bahsediyorum, siz hortumculuktan bahsediyorsunuz. benim bahsettiğim dikkat çekmemek adına bir programı yayından kaldırmak, sizin bahsettiğiniz rüşvet iddiası. benim bahsettiğim, göz önünde olan bişey, sizin bahsettiğiniz bilgimiz dahilinde olmayan (sizin bir bilginiz varsa bilemem) bir şey. ortada patrona ait bir rüşvet iddası yoksa bu iftiraya girer ki benim tarzıma uygun değil. ben severek izlediğimiz, kendi çapında dik duruşunu muhafaza etmeye kendini adamış bir programın bir bahane ardına saklanarak kaldırılmasından şikayetçiyim. Aynı dik duruşu yayın kuruluşunun sergileyememesine karşıyım. farklı görüşlerin aynı çatı altında birleşemediği yayıncılık anlayışına mahkum olduk. Ben im itirazım buna. onun dışında tutup ta yayını kalıdırlar o zaman bunlarda yiyici diyemem . çok ayıp olur. bana yakışmaz.

Sahsi olarak ayni gorusu paylasmiyorum kendisiyle..

Ama yine de programi ilgiyle izliyordum isini iyi yapiyordu..

Uzuldum dogrusu..

Ali İhsan'ın görüşünü falan bilmem. Benim de belirgin bir görüşüm yok zaten.
AMA
Kelime Oyunu'nu severdim. Hoş Show TV'ye geçtiğinden beri izleyemiyordum. Evde olduğum saate denk gelmiyordu. Yine de bir gün izlerim umudum vardı. Gitmesek de gelmesek de o köy bizim köyümüzdür.

Üzüldüm açıkcası... :5:

bir iş yapılıyorsa o işi hakkıyla yapmaya devam etsin herkes . kendi çapında mesaj vermeye çalışırsan böyle olur.

bir iş yapılıyorsa o işi hakkıyla yapmaya devam etsin herkes . kendi çapında mesaj vermeye çalışırsan böyle olur.

Verse nolur ? Gocunulacak ne var? Rüşvet alan kişiye yiyici denmez de verici mi denir ?? Neden gocundunuz bu kadar ??
Öyle olmazsa boyle zorbalıkla yayından kalkar diyosun yada akıllı akıllı evlerinde otursunlar.
Hepsi basbakana benzemeye başlamış maşallah :)

Herkes işinin erbabı olsun kimse kimsenin işine el atmasın o kadar . Yoksa millet zaten izlemeyerek cezalandırıyor merak etmeyin

Medyada işini severek ve önemseyerek aynı zamanda da kimseden korkusu olmadan yapan ender insanlardan biridir.

hayret valla..
denk geldim mi izlerdim, üzüldüm, gerçekten kaliteli bir programdı.

El altından Ak mesajlar vermeye çalışan yandaşlara ne diyorsunuz ?
İsteyen istediği gibi konuşur , adamın bazıları gibi korkusu olsa susardı zaten.
Zorunuza gitmesin ''yiyici '' demesi.

Herkes işinin erbabı olsun kimse kimsenin işine el atmasın o kadar . Yoksa millet zaten izlemeyerek cezalandırıyor merak etmeyin

Kimin işine karışmış ? Basit bir kelime neden bu kadar tırmaladı işkillendirdi sizleri ??

İzlemeyerek cezalandırıyor mu ?:1: Bilgi sahibi olmadan bunu yazdıgınız nasıl belli yada öyle demeyelim de siz temenninizi yazmışsınız zira program tutulmasaydı show tv de canlı olarak yayyınlanmazdı ama bundan bile bi habersiniz.Normal.

Back