- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- Konu Sahibi kelebek.hill
Kızlarrr bugün üşenmedim ben de toparlayabildiğim kadarını ya netten buldum ya da foto çektim çeyizlerimi ekliyim dedim, ben İstanbul'da ikamet ediyorum ve Antaltya'ya gelin gidiyorum bu nedenle çoğu alışverişimi gidip gidip Antalya'dan yapıp evime bırakıp geliyorum; ama yanımda olanları ya da dedim ya netten bulduklarımı eklemek istedim; arada bir böyle boş günüm oluyr, bugün hem toparlandm biraz hem de foto çekmiş oldum.. Allah kısmet ederse bütün eşyalarım ve çeyizlerim 23 Ağustos'ta Antalya'ya gidecek...
hala eksiklerim var haftaya birazını tamamlayacağım, kalan da artık evimde hallederimm...
Öncelikle ev tekstiliyle başlamıştım alışverişimee...annemin benm için hazırladığı 2 adet çok güzel pike takımı var, havlular yemeniler de var ama hepsini götüreceğimi sanmıyorum..bunlar da satın aldıklarımız:
Karaca home-nevresim takımı
Taç-nevresim takımı
İssimo home-nevresim takımı
Taç-evlilik seti
Özdilek bornoz ve hamam seti:
İssimo home bambu yorgan ve 2 adet özdilek bambu yastık, 1 tane de annem yün yorgan diktiriyor..
Karaca'dan çeyiz seti aldım:
12 kişilik yemek takımım, buna çok benzer bir modeldi aynını bulamadım:
Karaca 12 kişilik çatal-kaşık-bıçak setim(azcık daha ince çizgilisi olanı aldım nette yoktu):
Karaca-Kahvaltı takımım:
Karaca-Tencere setim-kırmızı:
Karaca-Seramik 1 pilav tenceresi, 1 büyük tava, 1 kapaklı yumurta tavası; hepsi de mor renkli :
Emsan-bıçak setim, bordo rengi:
Bernardo-günlük yemek takımım, içinde çatalı bıçağı , amerikan servisleri ve su bardakları da var, ayrıca bir d egünlük kullanıma tepsi aldım:
Eki Görüntüle 1212670
Koçtaş'tan banyo ve ev için araç gereçler aldık:
Eki Görüntüle 1212629
Eki Görüntüle 1212625
Bimeksve arçelikten küçük ev aletlerimizi aldık:
Philips-ütü:
Fakir-toz torbasız süpürge:
Eki Görüntüle 1212640
Arzum-tost makinası:
Braun-saç kurutma makinası:
Arçelik-blender ve su ısıtıcı:
Arçelik katı-sıvı meyve sıkacağı:
Bunlar da çamaşırlarımdan birkaçı : La senza-pierre cardinden..
hala eksiklerim var haftaya birazını tamamlayacağım, kalan da artık evimde hallederimm...
Öncelikle ev tekstiliyle başlamıştım alışverişimee...annemin benm için hazırladığı 2 adet çok güzel pike takımı var, havlular yemeniler de var ama hepsini götüreceğimi sanmıyorum..bunlar da satın aldıklarımız:
Karaca home-nevresim takımı
Taç-nevresim takımı
İssimo home-nevresim takımı
Taç-evlilik seti
Özdilek bornoz ve hamam seti:
İssimo home bambu yorgan ve 2 adet özdilek bambu yastık, 1 tane de annem yün yorgan diktiriyor..
Karaca'dan çeyiz seti aldım:
12 kişilik yemek takımım, buna çok benzer bir modeldi aynını bulamadım:
Karaca 12 kişilik çatal-kaşık-bıçak setim(azcık daha ince çizgilisi olanı aldım nette yoktu):
Karaca-Kahvaltı takımım:
Karaca-Tencere setim-kırmızı:
Karaca-Seramik 1 pilav tenceresi, 1 büyük tava, 1 kapaklı yumurta tavası; hepsi de mor renkli :
Emsan-bıçak setim, bordo rengi:
Bernardo-günlük yemek takımım, içinde çatalı bıçağı , amerikan servisleri ve su bardakları da var, ayrıca bir d egünlük kullanıma tepsi aldım:
Eki Görüntüle 1212670
Koçtaş'tan banyo ve ev için araç gereçler aldık:
Eki Görüntüle 1212629
Eki Görüntüle 1212625
Bimeksve arçelikten küçük ev aletlerimizi aldık:
Philips-ütü:
Fakir-toz torbasız süpürge:
Eki Görüntüle 1212640
Arzum-tost makinası:
Braun-saç kurutma makinası:
Arçelik-blender ve su ısıtıcı:
Arçelik katı-sıvı meyve sıkacağı:
Bunlar da çamaşırlarımdan birkaçı : La senza-pierre cardinden..
Eklentiler
Son düzenleme: