kelebek koltuk takımının kopan düğmeleri hakkında yardım

zzeyyno

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
1.389
4
66
Diğer
arkadaşlar şu oturma grubundan almıştım ama aldığımız günden beri düğmeleri pıtır pıtır dökülüyor. daha 2 senelik. garantisi vardı ama inegölden almıştık ve biz başka şehirdeyiz düğme içinde aldığımız yeri aramadık garantiside bitti zaten. şimdi yorgan iğnesiyle dikmeye kalktım. yorgan iğnesi kırıldı içinde. bide düğme dikildiği zaman bastırıp çukur yapmak gerekiyor. benimle aynı durumda olan ve bu duruma çare bulan varsa fikirlerini paylaşabilirmi?

https://encrypted-tbn0.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQR6at6cuOGMBfKseRHhsPASwOgFnolZ3jxAfkUu3kB3hWFkuk_1g

$kelebek-koltuk-takimi-570x335.webp $krleekebb.webp

kullanan varsa yardım edebilirmi?

Son düzenleme:
bende bunlardan kullanıyorum hiç düğmesi kopmadı bende evkurdan almıştım ama iğne değil çuvaldız gibi bişey lazım düğme dikmek için yada bir döşemeciye yaptırmak gerek

bende bunlardan kullanıyorum hiç düğmesi kopmadı bende evkurdan almıştım ama iğne değil çuvaldız gibi bişey lazım düğme dikmek için yada bir döşemeciye yaptırmak gerek

şimdi bu koltukları 10. kattan indiripte döşemeciye götürmek... iş başa düşerse mecbur yapcazda acaba döşemeci eve gelip dikermi ? sırf kopan düğmeler yüzünden koltuklardan nefret ettik

Back
X