Kizlar merhaba azonce instada dolasirken bir bebek gordum mahvoldum.heryeri yara icinde kanamisti.cok cokk cok uzuldumm annesi daha bilmiyor kendini zarar veriyor dokunuyor diyor o daha kucucuk ya nasil dayansin o aciya diyorum. Bizim bile dudadigimizda ucuk ciksa sinirimz bozuluyor canimiz yaniyor.Allahim yardim etsin tedavi yontemi yokmus bu hastaligin .ins tez vakit tedavisi bulunsun.kusura bakmayin canim cok skldi yazmak istedim. Rabbim kimsenin basina vermesin verenede Allahtan sifa versin
Bende şimdi fulden hanımın sayfasını takip etmelerini önerecektim siz yazmışsınız...Fulden hanimin araciligiyla ufak bir medikal yardimda bulunmustum ben.cok ihtiyaclari oluyor bu tarz seylere.durumu musait olan arkadaslara tavsiye ederim.dm yoluyla ihtiyac listesi yolluyorlar.alabildiklerinizi verdikleri adrese kargoluyorsunuz.ihtiyac sirasina gore dagitimi yapiliyor.
Kizlar merhaba azonce instada dolasirken bir bebek gordum mahvoldum.heryeri yara icinde kanamisti.cok cokk cok uzuldumm annesi daha bilmiyor kendini zarar veriyor dokunuyor diyor o daha kucucuk ya nasil dayansin o aciya diyorum. Bizim bile dudadigimizda ucuk ciksa sinirimz bozuluyor canimiz yaniyor.Allahim yardim etsin tedavi yontemi yokmus bu hastaligin .ins tez vakit tedavisi bulunsun.kusura bakmayin canim cok skldi yazmak istedim. Rabbim kimsenin basina vermesin verenede Allahtan sifa versin
Tanıyorum ben ne konuda yardımcı olucaksınızKelebek hastalığı olan birini biliyor yada tanıyorsanız kendisine yardımcı olmam için haber verirseniz memnun olurum.teşekkür ederim. ...
Elimde hücre yenileme özelliğine sahip ürünler bulunmakta ve birçok genetik deri cilt sıkıntılarına iyi gelmekte.denenmesinde hiçbir sakınca yoktur.SAĞLIK bakanlığı onaylı bitkisel destek urunudur.Tanıyorum ben ne konuda yardımcı olucaksınız
Elimde hücre yenileme özelliğine sahip ürünler bulunmakta ve birçok genetik deri cilt sıkıntılarına iyi gelmekte.denenmesinde hiçbir sakınca yoktur.SAĞLIK bakanlığı onaylı bitkisel destek urunudur.
Ben de sandım maddi yardım ya da tedavide yardımcı olacaksınız.Sizin bahsettiğniz yardım değil "faydalanmak" oluyor pes yani.Elimde hücre yenileme özelliğine sahip ürünler bulunmakta ve birçok genetik deri cilt sıkıntılarına iyi gelmekte.denenmesinde hiçbir sakınca yoktur.SAĞLIK bakanlığı onaylı bitkisel destek urunudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?