kelebek hastaligi

staaticx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
517
352
53
Kizlar merhaba azonce instada dolasirken bir bebek gordum mahvoldum.heryeri yara icinde kanamisti.cok cokk cok uzuldumm annesi daha bilmiyor kendini zarar veriyor dokunuyor diyor o daha kucucuk ya nasil dayansin o aciya diyorum. Bizim bile dudadigimizda ucuk ciksa sinirimz bozuluyor canimiz yaniyor.Allahim yardim etsin tedavi yontemi yokmus bu hastaligin .ins tez vakit tedavisi bulunsun.kusura bakmayin canim cok skldi yazmak istedim. Rabbim kimsenin basina vermesin verenede Allahtan sifa versin

Maalesef böyle bir hastalık var. Doğduklarından itibaren çekiyorlar bu çileyi yavrucaklar.
Sanatçı Fulden Uras bu hastalıkla ilgileniyor ve bir derneği var. İnstagramdan devamlı takip ediyorum. Çok başarılı işlere imza atıyorlar kendisi ve ekibi. Gönüllü bir çok kadında yardım ediyor.

EB hastalığı. O hastaların her tarafını bolca ilaçlayıp sararlar, hele ki bebek ve küçük çocukların. Ve çocuk kendisiyle oynasa da oynamasa da derileri aşırı derecede hassas olduğu için yaralar çıkar. Çok zor, sıkıntılı bir hastalık gerçekten.

Fulden hanimin araciligiyla ufak bir medikal yardimda bulunmustum ben.cok ihtiyaclari oluyor bu tarz seylere.durumu musait olan arkadaslara tavsiye ederim.dm yoluyla ihtiyac listesi yolluyorlar.alabildiklerinizi verdikleri adrese kargoluyorsunuz.ihtiyac sirasina gore dagitimi yapiliyor.

Bende şimdi fulden hanımın sayfasını takip etmelerini önerecektim siz yazmışsınız...

arkadaşlar da yazmış, fulden uras aracılığıyla bu çocuklara destek olabilirsiniz, gerçekten ihtiyaçları var.

Ben tam olarak hastalıgın ne oldugunu anlayamadım(bilen biri azıcık anlatabilirmi? yada googl amcaya sorup ögrenicem). Ciddi anlamda dikkat edilmesi gereken zor bir hastalık anladıgım kadarıyla. Üzüldüm gerçekten Allah yardımcısı olsun bu insanların ve Allah korusun hiç bilmedigimiz birşey bi anda başımıza bile gelebilir. Gerçekten hepimizi Allah korusun

Merhaba.

Kelebek hastalığı olan birini biliyor yada tanıyorsanız kendisine yardımcı olmam için haber verirseniz memnun olurum.teşekkür ederim. ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Reactions: sub
Tanıyorum ben ne konuda yardımcı olucaksınız
Elimde hücre yenileme özelliğine sahip ürünler bulunmakta ve birçok genetik deri cilt sıkıntılarına iyi gelmekte.denenmesinde hiçbir sakınca yoktur.SAĞLIK bakanlığı onaylı bitkisel destek urunudur.

Elimde hücre yenileme özelliğine sahip ürünler bulunmakta ve birçok genetik deri cilt sıkıntılarına iyi gelmekte.denenmesinde hiçbir sakınca yoktur.SAĞLIK bakanlığı onaylı bitkisel destek urunudur.

Bu şekilde reklam yapmanız yasak ayrıca yaptığınız iş çok tehlikeli o canın ölümüne bile sebep olabilirsiniz ne kadar hassas olduklarını bilmiyormusunuz

Ben de sandım maddi yardım ya da tedavide yardımcı olacaksınız.Sizin bahsettiğniz yardım değil "faydalanmak" oluyor pes yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…