- 27 Mayıs 2016
- 1
- 0
- 36
- 46
- Konu Sahibi Zekican 26
Aramızda kekreyemiş tozunu çok duyuyorum Kullanan kullanmaya başlayan yada araştıran var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne işe yarıyor neymiş bu otAramızda kekreyemiş tozunu çok duyuyorum Kullanan kullanmaya başlayan yada araştıran var mı
Bende işe yaramadı...Merhaba bende duydum siz kullandınız mi acaba pazartesi sipariş vereceğim burdan yazacağım mutlaka sonucu
Hap map kullanma, ekmeği kes,makarnayı kes,hareket arttır,yeşil çay iç bol su iç. Sağlıklı yavaş kilo verBen 10 gündür kullanıyorum pek faydası olmadı bıraktım bugün artık icmeyecegim. Meksika biber hapını denemek istiyorum orjinali ni eğer bulabilirsem...
Merhabalar ben kullandım biber hapını. Çok güzel iştah kesiyor ve kilo verdiriyor doğru! Ama söylenmeyen bi şey var ki o da beyne verdiği zarar. Ben sadece 4 gün kullandım ve 4 gün sonra kaldırıp attım.Ben 10 gündür kullanıyorum pek faydası olmadı bıraktım bugün artık icmeyecegim. Meksika biber hapını denemek istiyorum orjinali ni eğer bulabilirsem...