Kekeler olmasayd(Babama)

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
Bilirim,böyle özel günlerde gelsem,elimde hediyem,gönlümde sevgin,kapını çalıp,heyecanla açacağını.
Ama bilirim yine sen geleceksin.Ben hâla çocuk gibi ,annemi bulacağımı sanıp,omuzunun arkasına bakacağım.Bize her gelişinde,boşuna baktığım gibi....Bilirim,sende yıllardır kafanı arkaya çevirip nereye baktığıma baktığın gibi... Boş yere...

Bilirim sohbetlerimiz eskilere gider... Anılar var ya anılar....Seni dinlerken,yüzünü seyrederim.En sevdiğim andır.Mutsuz yüzün aydınlanır......Sen hep anlat isterim anıları..,aydınlanışını seyretmek için.

Asla söylemezsin ama anlatışından bilirim,keşkelerini....
Adım adım yaşlanırken,keşkelerin çoğalıp odalara sığmadığını...Kendini dışarı atamadığını,yürüyüşlerinin azaldığını,yaşlılığı kendine yakıştıramadığını.....“Neyim var ki” dediğinde “Havalardandır” dediğimi bilirim.

Keşke demek,pişmanlıktır,geç kalınmıştır,bir daha yaşanamayacaklardır...
Keşke,keşkeler olmasaydı babacığım ...Keşke.

Babalar günü kutlu olsun :1hug: a.s.

Yeşilim yine duygulandırdın beni.Yüreğine sağlık.Ahhhh o keşkeler olmasa keşkeee.

iste geldim yesilim keskeler olmasa yasadıklarımızdan ders alamazdık bana gore bu arada sen bence yazılarını iceren bir kitap cıkarsana cok ciddiyim cok guzel bir uslubun var sevgiler iyi hafta sonları

Keşkem yok şimdilik umarım da hiç olmaz, babama dair...
Hediyesini verdim öptüm elini, yarını falan bekleyemem pek, iyidir benim babam, fazla iyidir hatta.
Allahıma şükürler olsun hep başımda olsun,
Yeşilim senin vesilen ile bende tüm babaların, Babalar Günü'nü kutluyorum.

İlk karnem, dörtyapraklı yonca küpem,
Elimden tutup gittiğim bayramlar,
Mezun olduğumda gözlerinde gördüğüm buğu,
Babamla olan hatıralarım,
Bunlar gelir hep aklıma..
Bana bakışı hep farklıdır babamın,
Sanki özel evladım sensin gibi.
Belki bütün evlatlarına böyle bakarsın.
Eminim bütün babalar evlatlarına bu nazarla bakar.
Babalar başkadır, herşeyleri sessizdir,
Şikayet etmezler, dillendirmezler.
Anlasınlar isterler,
Babam iyiki varsın.

senağlama

yeşilim, :1hug:a.s.:nazar:

Helen,Gelincik,Barçman..Keşkesiz ve mutlu yarınlar diliyorum.
Paylaşımlarınıza teşekkürler.

"Babalar başkadır, herşeyleri sessizdir,
Şikayet etmezler, dillendirmezler.Anlasınlar isterler"
Camdankalbim..Ne derim ki bu sözlerine.Beni çok duygulandırdın..Allah,babana annene sağlıklar versin inşallah..Hepimizinkilere

"Babalar başkadır, herşeyleri sessizdir,
Şikayet etmezler, dillendirmezler.Anlasınlar isterler"
Camdankalbim..Ne derim ki bu sözlerine.Beni çok duygulandırdın..Allah,babana annene sağlıklar versin inşallah..Hepimizinkilere

Amin Amin Amin yeşilim.

(not:abiminde babalar günü kutlu olsun a.s.)

Babalar günü kutlu olsun:1hug:a.s.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

benimde babama karşı bazı keşkelerim oldu maalesef Allah bundan sonra yaşatmasın,tüm babaların babalar günü kutlu olsun

Ceyhanlı,Yağmur,Masal perisi.... Yorumlarınıza teşekkürler
Yağmur,baban için bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum.Dileklerin için sağol canım

yeşilim gerçekten çook duygusal bir yazıydı bütün yüreğimle okudum ellerine sağlık.

"yeşilim gerçekten çook duygusal bir yazıydı bütün yüreğimle okudum ellerine sağlık."..Ben teşekkür ederim Nixe

Keşkeleri bende hayatımda sevmiyorum.Babama karşı benimde keşkelerim var keşke olmasaydı.Ama hep kaybettikten sonra anlıyoruz maalesef.Babamı çok özlüyorum...

Yesilim yazini yeni gordum hala gozlerim yas dolu bir kac dakika once kk gunluge yazdiklarimdan sonra okudum yazini hayatimda babamla ilgili tek keskem, keske yasasaydi keske her zaman oldugu gibi telefon ettigimde annem yaninda seslendiginde tamam hanim birazda ben konusayim cok ozledim derdi banada usulca kizim annen basimda binbasi gibi bekliyor hemen veriyorum annene derdi, bende herzaman bu sozlere cok gulerdim, ikiside birbirinle yarisirdi en cok kim konusacak benimle diye, telefonda her zaman soyle derdi, cok ozledim, bak bir seye ihtiyacin varmi, Allaha emanet olun, canin birsey istiyormu buralardan demesi yokmuydu of Yesilim bugunun finali gene gozyaslarimla bu yorumum olacak, babami cok ama cok ozledim keske babacigim olsaydin seni arayabilseydim nazli kizin ne kadar ozledi, elinde olsa uzmezdin biliyorum ama guclu ol derdin ya bunu ogrendim gucluyum, ama keske biraz daha bizlerle kalabilseydin baba Yesilim tum babalara uzun omurler diliyorum keskeler olmasin hic

Serpname,Ester,Ayşecik.. Hepimizin keşkeleri var .Keşkesiz,huzurlu yıllara..
Katkılarınıza teşekkürler

Senin bu yüreğin beni bir gün öldürecek...Kalbinin bir ecza odası var biliyorum.Oradan her yaraya her sızıya bir ilaç çıkartıp vereceğin bir ecza odası.Ama mum dibine ışık vermiyormuş ya,kendi kalp sızılarımıza bulamıyoruz bir çare.Belki de her kalbin ilacı başka bir kalpte.Ve sen her kalbin ilacını öyle güzel sunuyorsun ki.Hayatımda asla keşke demeyeceğim bir insansın sen Yeşilim.Hayatımda İYİ Kİ diye başlayan insanlardansın.Seni çooook seviyoruz biz,çooooook

X