- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Ama belki biri senin tarifi alacaktı da sen aldın diye alamadı.. yazık değil mi kek hayalini elinden aldığın kişiyeHep yarına yapayım diyorum ben.Ertesi gün geliyor yine yarına yaparım diyorum, böyle böyle yarışma bitecek
İsteyen alabilir cömerdim benAma belki biri senin tarifi alacaktı da sen aldın diye alamadı.. yazık değil mi kek hayalini elinden aldığın kişiye
yeterinde vicdan yaptırdım bence
Yoksa yumurtalı kek miİsteyen alabilir cömerdim benTabii akıllarına bu tarif gelirse
Cıks, başka kategoride yapılmış bir tarif, sen de yapıp konusunda paylaşmışsınYoksa yumurtalı kek mi
Buldum buldum :)) o sayılıyor mu ki??Cıks, başka kategoride yapılmış bir tarif, sen de yapıp konusunda paylaşmışsın
Sayılmazsa topiğe bomba koyarımBuldum buldum :)) o sayılıyor mu ki??
Çok merak ettim, ne ki acabaaaCıks, başka kategoride yapılmış bir tarif, sen de yapıp konusunda paylaşmışsın
Gebe kadınsın ya yine csnın isterse söylememÇok merak ettim, ne ki acabaaa
Bu arada iki gün önce eşim abimle konuşuyordu, tantuni yiyorduk diye başlayan bir cümle kurdu ve benim gözüme senin harika mükemmel tantunin geldi canımo kadar canım çekti ki ertesi gün hemen gittik yedik. Ömrümde hiç yemediğim bir şeyi nasıl aşerdim bilmiyorum ama abimlerde olmasak (yengem yemeğe çağırmıştı) o saatte giderdik yani gözümün önünden gitmedi senin tantunin tüm gece
Gebe kadınsın ya yine csnın isterse söylemem
Tantuniyi bilmeye ne hacet, laf aramızda ben de bilmiyordum, et değil mi sonuçte görünce dedim bildiğimiz et dürüm, afiyet bal olsun, yavruna löp löp kilo olsun
Merak ettim, tantuni tarifini. Link atma Şansın var mı ?Gebe kadınsın ya yine csnın isterse söylemem
Tantuniyi bilmeye ne hacet, laf aramızda ben de bilmiyordum, et değil mi sonuçte görünce dedim bildiğimiz et dürüm, afiyet bal olsun, yavruna löp löp kilo olsun
Benim oğlumda 3 yaşında öğrendi.Ağustos'un sonunda doğdu.Ben Haziran'da denemiştim çok zorlanınca geri bıraktım.Sonra Ağustos'ta kendi bezini çıkarıp bana vermişti.Ben artık buna yapmayacağım kuzenime ver demişti ve 1 hafta içinde tamamen alıştıKeşke benim ki de öğrense artık. Evde tüm halıları topladım. Beni kandiriyor, var diyor, tuvalette yok diyor. Bazen yok diyor, iki dakika sonra altına yapıyor. Tuvalette isemiycemm diye diye ellerini birbirine vuruyor, bide baya sinirlibu yaşta bana kafa tutuyor hergele
Var tabi olmaz mıVişneli kek yapacak olan var mı
Yapan olursa hepsini bana yollasın, hepsini yiyebilirim
Ya da vişneli ıslak kek mi yapsam çok canımı çektirdim yaa
Bence o yapılan kategoriye değil buna uygunBuldum buldum :)) o sayılıyor mu ki??
Yarışmacılarımı kaçırmaSahi hamile hatunlar sizdekide iyi cesaret. Ben olsam canim butun tarifleri ceker yani: ( buraya katilmakla iyi birsey yapiyo musunuz sizce? :) Bence vakit varken gelin su isten vazgecin:))
Dedimki onlari elesek kazanmaya daha cok sansim olurdu: ( napiyimki burdakileri gorunce gozumuz korkuyo yani: (Yarışmacılarımı kaçırma4-5 hamile arkadaş tarif ekleyecek
Evet, bugün hep altına yaptı, en sonunda yine bez bağladımBenim oğlumda 3 yaşında öğrendi.Ağustos'un sonunda doğdu.Ben Haziran'da denemiştim çok zorlanınca geri bıraktım.Sonra Ağustos'ta kendi bezini çıkarıp bana vermişti.Ben artık buna yapmayacağım kuzenime ver demişti ve 1 hafta içinde tamamen alıştıZamanı gelmemiştir
Eve gidince atarım, telden zorlanıyprum. Size sahil havası gönderiyorumMerak ettim, tantuni tarifini. Link atma Şansın var mı ?
Ooo miiis çok ihtiyacım vardı. Bir karadenizli olarak Urfa'da yaşamak zor