Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Hep yarına yapayım diyorum ben. Ertesi gün geliyor yine yarına yaparım diyorum, böyle böyle yarışma bitecek
Ama belki biri senin tarifi alacaktı da sen aldın diye alamadı.. yazık değil mi kek hayalini elinden aldığın kişiye

yeterinde vicdan yaptırdım bence

Cıks, başka kategoride yapılmış bir tarif, sen de yapıp konusunda paylaşmışsın
Çok merak ettim, ne ki acabaaa

Bu arada iki gün önce eşim abimle konuşuyordu, tantuni yiyorduk diye başlayan bir cümle kurdu ve benim gözüme senin harika mükemmel tantunin geldi canım o kadar canım çekti ki ertesi gün hemen gittik yedik. Ömrümde hiç yemediğim bir şeyi nasıl aşerdim bilmiyorum ama abimlerde olmasak (yengem yemeğe çağırmıştı) o saatte giderdik yani gözümün önünden gitmedi senin tantunin tüm gece

Gebe kadınsın ya yine csnın isterse söylemem
Tantuniyi bilmeye ne hacet, laf aramızda ben de bilmiyordum, et değil mi sonuçte görünce dedim bildiğimiz et dürüm, afiyet bal olsun, yavruna löp löp kilo olsun

Gebe kadınsın ya yine csnın isterse söylemem
Tantuniyi bilmeye ne hacet, laf aramızda ben de bilmiyordum, et değil mi sonuçte görünce dedim bildiğimiz et dürüm, afiyet bal olsun, yavruna löp löp kilo olsun
Merak ettim, tantuni tarifini. Link atma Şansın var mı ?

Benim oğlumda 3 yaşında öğrendi.Ağustos'un sonunda doğdu.Ben Haziran'da denemiştim çok zorlanınca geri bıraktım.Sonra Ağustos'ta kendi bezini çıkarıp bana vermişti.Ben artık buna yapmayacağım kuzenime ver demişti ve 1 hafta içinde tamamen alıştıZamanı gelmemiştir

Evet, bugün hep altına yaptı, en sonunda yine bez bağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…