Haziranda 3 olduKaç yaşında :
Benim kızımda 3 yaşında öğrendi.Haziranda 3 oldunisan ayından beri tuvalet eğitimi veriyorum. Bir türlü tam ogrenemedi
Keşke benim ki de öğrense artık. Evde tüm halıları topladım. Beni kandiriyor, var diyor, tuvalette yok diyor. Bazen yok diyor, iki dakika sonra altına yapıyor. Tuvalette isemiycemm diye diye ellerini birbirine vuruyor, bide baya sinirliBenim kızımda 3 yaşında öğrendi.
Yas henuz 36 kilo 50 :))
Sagol hayatim.. eminim sizde olesinizdir:) cocuklarin pesinde kosunca oyle oldu biraz. Hayatimda en zayif halimdeyim suan.. bazen 49 olunca hemen kek borek toparliyorum sukur:) burasi iyi gelecek bana:))
Kadın çıtır çıktı Rıza Baba
Belki hazır değildir canım.Haziranda 3 oldunisan ayından beri tuvalet eğitimi veriyorum. Bir türlü tam ogrenemedi
Utandırıyorsunuz efenim çok acemiydim o zamanlar ya
Gülüm saolasın güzel gönlün dert görmesin2016 da yapmış, bende beğenmişim, ama gerçekten harika. Ellerine sağlıkMakyajkolik13
belkide, tavsiyen için teşekkür ederim. Inşallah senin ki zorluk çıkarmadan hemencik öğrenirBelki hazır değildir canım.
Benimki 1 yaşında şimdiden Ecenin Tuvalet Eğitimi adlı bi sesli kitap var ondan aldım.o tarz bişey alabilirsin sendr belki işe yarar.
Gülüm saolasın güzel gönlün dert görmesin
Inşallah zor işler bunlarbelkide, tavsiyen için teşekkür ederim. Inşallah senin ki zorluk çıkarmadan hemencik öğrenir
Hazır aldım dün :)) yedim ama pişmanım :))Vişneli kek yapacak olan var mı
Yapan olursa hepsini bana yollasın, hepsini yiyebilirim
Ya da vişneli ıslak kek mi yapsam çok canımı çektirdim yaa
Vişnenin aroması keklere çok yakışıyor, bayılıyorum, vişne vişneeeHazır aldım dün :)) yedim ama pişmanım :))
Hep yarına yapayım diyorum ben.Yapacak olanlar ellerini çabuk tutsun yaa.. her dk bakıyorum yeni tarif var mı diye.. bir an önce 30 olsun di mi ama