Yok ben değilimdir, siz takılın
Canımmmm seni de çok özledimmmmBenide etiketleseydin iyiydibebeğin nasıl oldu, umarım iyidir
Canımmmm seni de çok özledimmmm
İyi şükür ateşi bitti , şimdi döküntülerin geçmesini bekliyoruz. Sende iyi misin ?
Yok yok senden bahsediyorumYok ben değilimdir, siz takılın
Tabi o kadar tepinirsen olacağı odur
Bir daha nerede bulacağım kuzen düğünüTabi o kadar tepinirsen olacağı odur
Ohhh ne güzel bizim elimize geçmiyorBir daha nerede bulacağım kuzen düğünü
Pardon, Eylül’de vardı
Yok yok senden bahsediyorum
Günaydın canımGünaydınlar herkese
Bebesinin hatırına affettim,gebe haliyle uğraşmasın mapus damlarındaKible de banlansın
Biz de seni özledik
Ben hatırladım aslında ,geçen gün de yazdım aslında.ama bu kategori nasıl olsa katılan var ,diğer konuya etiketleyeyim de garanti olsun diye düşünmüştümYa canım kategori başında yemin ederim aklıma geldin.Ama bir türlü nickini hatırlayıp etiketleyemedim
Geç kalmadınKatılacaksan aklındaki tarifi bana bildir
Hipo hangi operatörü kullanıyorsun ,Turkcellin salla kazan,Türk Telekomun sil süpür uygulaması var ,haftalık,çoğu zaman bana hediye gb geliyor.Yaa cnm benim.. inanki sen kilo verdikçe ben çok mutlu oluyorum.. hele 2 yıldan sonra 6ları gördüm dedin yaa.. mest oldum valla..
Benim net bitti bitecek fazla giremiyorum bu ara
Onları da bitiriyorum :)) bizim bebişe video açıyorum bazen.. o yüzden çabuk bitiyoBebesinin hatırıa affettim,gebe haliyle uğraşmasın mapus damlarında
Biz de seni özledik.İnsan alışınca buraya,gittiği yerlerde bile aklında oluyor,ara ara bakma ihtiyacı hissediyor
Ben hatırladım aslında ,geçen gün de yazdım aslında.ama bu kategori nasıl olsa katılan var ,diğer konuya etiketleyeyim de garanti olsun diye düşünmüştüm
Hipo hangi operatrü kullanıyorsun ,Turkcellin salla kazan,Türk Telekomun sil süpür uygulaması var ,haftalık,çoğu zaman bana hediye gb geliyor.
Benim kız da You tubeye giriyor kaçırıp telefonu.Onları da bitiriyorum :)) bizim bebişe video açıyorum bazen.. o yüzden çabuk bitiyo
İşte wifi almıyoruz büyük oğlan yüzünden. Ders çalışmaz sonraBenim kız da You tubeye giriyor kaçırıp telefonu.
Ben evde wifiden girdiğm halde ben bile bitiriyorum çoğu zaman.WİFİ candır
Şifresini vermezsinizİşte wifi almıyoruz büyük oğlan yüzünden. Ders çalışmaz sonra
Kaç yaşında :iyi olmanıza sevindim canım, bizde iyiyiz. Ev Hali bi çişi ogrenemedik gitti