Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Kible de banlansın :sus::KK48:
Bebesinin hatırına affettim,gebe haliyle uğraşmasın mapus damlarında:KK53:

Selam hanımlar .
Memlekete gelince yoğunluktan yazamıyorum. Herkes iyidir umarım. Muhabbetinizi özledim yasminsay yasminsay Nevreste Nevreste @can09e @hippoglisemi Elalis Elalis deynepnaz deynepnaz :KK200:
Biz de seni özledik:KK200:.İnsan alışınca buraya,gittiği yerlerde bile aklında oluyor,ara ara bakma ihtiyacı hissediyor:KK45:

Ya canım kategori başında yemin ederim aklıma geldin.:KK45:Ama bir türlü nickini hatırlayıp etiketleyemedim:olamaz:
Geç kalmadın:halay:Katılacaksan aklındaki tarifi bana bildir:KK66:
Ben hatırladım aslında ,geçen gün de yazdım aslında.ama bu kategori nasıl olsa katılan var ,diğer konuya etiketleyeyim de garanti olsun diye düşünmüştüm:KK45:

Yaa cnm benim.. inanki sen kilo verdikçe ben çok mutlu oluyorum.. hele 2 yıldan sonra 6ları gördüm dedin yaa.. mest oldum valla..

Benim net bitti bitecek fazla giremiyorum bu ara :KK43:
Hipo hangi operatörü kullanıyorsun ,Turkcellin salla kazan,Türk Telekomun sil süpür uygulaması var ,haftalık,çoğu zaman bana hediye gb geliyor.

Bebesinin hatırıa affettim,gebe haliyle uğraşmasın mapus damlarında:KK53:

Biz de seni özledik:KK200:.İnsan alışınca buraya,gittiği yerlerde bile aklında oluyor,ara ara bakma ihtiyacı hissediyor:KK45:

Ben hatırladım aslında ,geçen gün de yazdım aslında.ama bu kategori nasıl olsa katılan var ,diğer konuya etiketleyeyim de garanti olsun diye düşünmüştüm:KK45:

Hipo hangi operatrü kullanıyorsun ,Turkcellin salla kazan,Türk Telekomun sil süpür uygulaması var ,haftalık,çoğu zaman bana hediye gb geliyor.
Onları da bitiriyorum :)) bizim bebişe video açıyorum bazen.. o yüzden çabuk bitiyo :KK43:

X