Tamam düşün bana bildir canımKekleri pek bilmem ama yinede katilicam bi düsünmem lazim
Ben görmemisim ... o zaman benim hatamBen etiketledim ya
Çok kek sevmem zaten belki tutarım kendimi. Ama en azından cuma tartı günü geçsin. Şükür kaçamağım yok henüz. Çok tuhaf ama isteğim de yok. Naptılarsa artık bana :)Yapmayabilirsin canımDiyetin ilk zamanları sahiden problemli oluyor.1 ay falan geçmiş olsa kafanda bitiriyorsun yemiyorsun.Ama ilk zamanlar elinden kurtulmuyor.
Yapacaksanda son güne bırak
Wauuuu KK hatunlsri cosmusTamam düşün bana bildir canım
Çünkü kekleri hanımlar kaptılar çok fazla tarif kalmadı:)
30 tarif bildirimi yapıldı:)
Canım sen kafada bitirmişsin.O sebeple yemezsinÇok kek sevmem zaten belki tutarım kendimi. Ama en azından cuma tartı günü geçsin. Şükür kaçamağım yok henüz. Çok tuhaf ama isteğim de yok. Naptılarsa artık bana :)
O yüzden çok geçikme canımWauuuu KK hatunlsri cosmus
Canım estağfurullah, az önce bi espiri yapmıştım onun üzerine dedim. Etiketlemedim bendeBen görmemisim ... o zaman benim hatam
Bugün tatlı için demedikleri kalmadı. Ye ye ye. Yemicem yahu dedim. Bu sefer tadına bak. Olmaz kızlara ne hesap veririm valla olmaz dedim şok oldular :)Canım sen kafada bitirmişsin.O sebeple yemezsin
Ben de geçen yıl 4-5 ay sıkı diyet yaptım.Sağlık sorunlarımdan kolay kilo veremiyorum:)Buna rağmen hiç kaçamak yapmadımİşte onu kolay yakalayamıyoruz.Yakalamışken bırakma
TebriklerBugün tatlı için demedikleri kalmadı. Ye ye ye. Yemicem yahu dedim. Bu sefer tadına bak. Olmaz kızlara ne hesap veririm valla olmaz dedim şok oldular :)
Bir değişiklik yok canım aynen devamİşte böylesizde ne var ne yok
Oylama başlayınca hareketlenir :)Bir değişiklik yok canım aynen devam
Allah kolaylık versin:)Ben de Salı,Çarşamba doluyumOylama başlayınca hareketlenir :)
Yarın da aynı arkadaş grubuyla bi köy hayırına gidicez. Savuşturmam gereken bomba bi gün daha var
Yaa cnm benim.. inanki sen kilo verdikçe ben çok mutlu oluyorum.. hele 2 yıldan sonra 6ları gördüm dedin yaa.. mest oldum valla..Harika nevoşum. Bu akşam kızlara anlattım çok güzel bi grubumuz var diye. Bayıldılar sisteme. Bizi de ekle dediler ama siz yapamazsınız karışık orası dedim
Hiç anlamadan neredeyse 4 kilo gitti. Cuma hedefleri çok iyi oluyor. Az az hedefi yakalıycam diye anlamadan veriyorummahçup olmamak için de kendimi tutuyorum. retro_hippo ciğimden Allah razı olsun, bin kere hemde
Aynen 2 yıl rahat olmuştur 6 görmeyeli. Hele 59 u 12-13 yıldır görmedim. Bi görürsem var yaaa dile benden ne dilersenYaa cnm benim.. inanki sen kilo verdikçe ben çok mutlu oluyorum.. hele 2 yıldan sonra 6ları gördüm dedin yaa.. mest oldum valla..
Benim net bitti bitecek fazla giremiyorum bu ara
10 kilo var neden görmeyesinAynen 2 yıl rahat olmuştur 6 görmeyeli. Hele 59 u 12-13 yıldır görmedim. Bi görürsem var yaaa dile benden ne dilersen
Çünkü insanlar 63 lerde yeter artık çok zayıfladın, yüzün çöktü diye saldırıya geçtikleri için10 kilo var neden görmeyesinBu yıl ben de 59 u görmek istiyorum
Aynı durumdayız canım:)Ben 69-70 olunca bile çok kilolu durmuyorum.Bu sefer biraz kilo verince çok zayıfladın artık yakışmıyor vs deniyor.Çünkü insanlar 63 lerde yeter artık çok zayıfladın, yüzün çöktü diye saldırıya geçtikleri içinamaann ne güzel oldun ye boşver diye diye tekrar beni 70 yaptılar. Ben de diyetten bıktığım için gaza geldim yedim
Bu sefef öyle olmayacak inşallah
Sen yat canım sana hayırlı gecelerKimsecikler yok nevoşum
Biz de yatalım bari