Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Yapmayabilirsin canım:KK66:Diyetin ilk zamanları sahiden problemli oluyor.1 ay falan geçmiş olsa kafanda bitiriyorsun yemiyorsun.Ama ilk zamanlar elinden kurtulmuyor.
Yapacaksanda son güne bırak:KK66:
Çok kek sevmem zaten belki tutarım kendimi. Ama en azından cuma tartı günü geçsin. Şükür kaçamağım yok henüz. Çok tuhaf ama isteğim de yok. Naptılarsa artık bana :)

Çok kek sevmem zaten belki tutarım kendimi. Ama en azından cuma tartı günü geçsin. Şükür kaçamağım yok henüz. Çok tuhaf ama isteğim de yok. Naptılarsa artık bana :)
Canım sen kafada bitirmişsin.O sebeple yemezsin :KK66:
Ben de geçen yıl 4-5 ay sıkı diyet yaptım.Sağlık sorunlarımdan kolay kilo veremiyorum:)Buna rağmen hiç kaçamak yapmadım:KK45:İşte onu kolay yakalayamıyoruz.Yakalamışken bırakma:KK19:

Canım sen kafada bitirmişsin.O sebeple yemezsin :KK66:
Ben de geçen yıl 4-5 ay sıkı diyet yaptım.Sağlık sorunlarımdan kolay kilo veremiyorum:)Buna rağmen hiç kaçamak yapmadım:KK45:İşte onu kolay yakalayamıyoruz.Yakalamışken bırakma:KK19:
Bugün tatlı için demedikleri kalmadı. Ye ye ye. Yemicem yahu dedim. Bu sefer tadına bak. Olmaz kızlara ne hesap veririm valla olmaz dedim şok oldular :)

Harika nevoşum. Bu akşam kızlara anlattım çok güzel bi grubumuz var diye. Bayıldılar sisteme. Bizi de ekle dediler ama siz yapamazsınız karışık orası dedim :KK53:
Hiç anlamadan neredeyse 4 kilo gitti. Cuma hedefleri çok iyi oluyor. Az az hedefi yakalıycam diye anlamadan veriyorum:spor: mahçup olmamak için de kendimi tutuyorum. retro_hippo retro_hippo ciğimden Allah razı olsun, bin kere hemde :KK15:
Yaa cnm benim.. inanki sen kilo verdikçe ben çok mutlu oluyorum.. hele 2 yıldan sonra 6ları gördüm dedin yaa.. mest oldum valla..

Benim net bitti bitecek fazla giremiyorum bu ara :KK43:

Yaa cnm benim.. inanki sen kilo verdikçe ben çok mutlu oluyorum.. hele 2 yıldan sonra 6ları gördüm dedin yaa.. mest oldum valla..

Benim net bitti bitecek fazla giremiyorum bu ara :KK43:
Aynen 2 yıl rahat olmuştur 6 görmeyeli. Hele 59 u 12-13 yıldır görmedim. Bi görürsem var yaaa dile benden ne dilersen

10 kilo var neden görmeyesin:KK45:Bu yıl ben de 59 u görmek istiyorum:KK53:
Çünkü insanlar 63 lerde yeter artık çok zayıfladın, yüzün çöktü diye saldırıya geçtikleri için :KK43: amaann ne güzel oldun ye boşver diye diye tekrar beni 70 yaptılar. Ben de diyetten bıktığım için gaza geldim yedim :KK43:
Bu sefef öyle olmayacak inşallah

Çünkü insanlar 63 lerde yeter artık çok zayıfladın, yüzün çöktü diye saldırıya geçtikleri için :KK43: amaann ne güzel oldun ye boşver diye diye tekrar beni 70 yaptılar. Ben de diyetten bıktığım için gaza geldim yedim :KK43:
Bu sefef öyle olmayacak inşallah
Aynı durumdayız canım:)Ben 69-70 olunca bile çok kilolu durmuyorum.Bu sefer biraz kilo verince çok zayıfladın artık yakışmıyor vs deniyor.
Bu yaz çok şükür çok almadım.Eylül'den sonra çevreme çok çaktırmadan 4-5 kilo vereceğim:KK45:Zaten çok hareket halinde oluyorum.Biraz dikkat edersem gider.
Sen de asla vazgeçme:KK19:

X