Rica ederim canımÇok sağolasın Ablacım
Henüz çıkmadıNapıyosunız :) 1.kek dünya savaşı çıktı mı
Bu kadar güzel tariflerle bence çıkarHenüz çıkmadıÇıkar mı diyorsun
Senin tarif ne zaman gelecekBu kadar güzel tariflerle bence çıkarçıkmazsa da ben çıkarırım
So
Güzel fikirSo
Sonra niye çağırmadın diye kızıyolar
Yemin etsem başım ağrımazherkesleri etiketledim
Çok yapasım var aslında ama bu diyetçiler beni yer :) keki yaparsam da ben yerim, yapmazsam sen yersinSenin tarif ne zaman gelecek
Yapmayabilirsin canımÇok yapasım var aslında ama bu diyetçiler beni yer :) keki yaparsam da ben yerim, yapmazsam sen yersin
Harika nevoşum. Bu akşam kızlara anlattım çok güzel bi grubumuz var diye. Bayıldılar sisteme. Bizi de ekle dediler ama siz yapamazsınız karışık orası dedimGüzel fikir
Diyet nasıl gidiyor.
Ya canım kategori başında yemin ederim aklıma geldin.Yaaaa beni etiketlicektiniz haniiiiii
Ben etiketledim yaYaaaa beni etiketlicektiniz haniiiiii
Kekleri pek bilmem ama yinede katilicam bi düsünmem lazimYa canım kategori başında yemin ederim aklıma geldin.Ama bir türlü nickini hatırlayıp etiketleyemedim
Geç kalmadınKatılacaksan aklındaki tarifi bana bildir
Harikasın canım maşaallahHarika nevoşum. Bu akşam kızlara anlattım çok güzel bi grubumuz var diye. Bayıldılar sisteme. Bizi de ekle dediler ama siz yapamazsınız karışık orası dedim
Hiç anlamadan neredeyse 4 kilo gitti. Cuma hedefleri çok iyi oluyor. Az az hedefi yakalıycam diye anlamadan veriyorummahçup olmamak için de kendimi tutuyorum. @kaRamMell ciğimden Allah razı olsun, bin kere hemde