Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Çok yapasım var aslında ama bu diyetçiler beni yer :) keki yaparsam da ben yerim, yapmazsam sen yersin :deli:
Yapmayabilirsin canım:KK66:Diyetin ilk zamanları sahiden problemli oluyor.1 ay falan geçmiş olsa kafanda bitiriyorsun yemiyorsun.Ama ilk zamanlar elinden kurtulmuyor.
Yapacaksanda son güne bırak:KK66:

Güzel fikir:KK70:
Diyet nasıl gidiyor.:KK19:
Harika nevoşum. Bu akşam kızlara anlattım çok güzel bi grubumuz var diye. Bayıldılar sisteme. Bizi de ekle dediler ama siz yapamazsınız karışık orası dedim :KK53:
Hiç anlamadan neredeyse 4 kilo gitti. Cuma hedefleri çok iyi oluyor. Az az hedefi yakalıycam diye anlamadan veriyorum:spor: mahçup olmamak için de kendimi tutuyorum. @kaRamMell ciğimden Allah razı olsun, bin kere hemde :KK15:

Harika nevoşum. Bu akşam kızlara anlattım çok güzel bi grubumuz var diye. Bayıldılar sisteme. Bizi de ekle dediler ama siz yapamazsınız karışık orası dedim :KK53:
Hiç anlamadan neredeyse 4 kilo gitti. Cuma hedefleri çok iyi oluyor. Az az hedefi yakalıycam diye anlamadan veriyorum:spor: mahçup olmamak için de kendimi tutuyorum. @kaRamMell ciğimden Allah razı olsun, bin kere hemde :KK15:
Harikasın canım maşaallah:KK19:Aynen orası çok iyi verdiriyor.Ben de Eylül'de tekrar başlayacağım.Vücudumu şoka sokuyorum.İlk zamanlar hemen 1.5 -2 vermek için:KK53:

X