- 25 Aralık 2013
- 4.940
- 3.294
Düzelttim canım
Çok sağolasın Ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzelttim canım
Rica ederim canımÇok sağolasın Ablacım
Henüz çıkmadıÇıkar mı diyorsunNapıyosunız :) 1.kek dünya savaşı çıktı mı
Bu kadar güzel tariflerle bence çıkar çıkmazsa da ben çıkarırımHenüz çıkmadıÇıkar mı diyorsun
Senin tarif ne zaman gelecekBu kadar güzel tariflerle bence çıkar çıkmazsa da ben çıkarırım
So@herkesler kim oluyor
@cantan3m
Güzel fikirSo
Sonra niye çağırmadın diye kızıyolar
Yemin etsem başım ağrımaz herkesleri etiketledim
Çok yapasım var aslında ama bu diyetçiler beni yer :) keki yaparsam da ben yerim, yapmazsam sen yersinSenin tarif ne zaman gelecek
Yapmayabilirsin canımDiyetin ilk zamanları sahiden problemli oluyor.1 ay falan geçmiş olsa kafanda bitiriyorsun yemiyorsun.Ama ilk zamanlar elinden kurtulmuyor.Çok yapasım var aslında ama bu diyetçiler beni yer :) keki yaparsam da ben yerim, yapmazsam sen yersin
Harika nevoşum. Bu akşam kızlara anlattım çok güzel bi grubumuz var diye. Bayıldılar sisteme. Bizi de ekle dediler ama siz yapamazsınız karışık orası dedimGüzel fikir
Diyet nasıl gidiyor.
Ya canım kategori başında yemin ederim aklıma geldin.Ama bir türlü nickini hatırlayıp etiketleyemedimYaaaa beni etiketlicektiniz haniiiiii
Ben etiketledim yaYaaaa beni etiketlicektiniz haniiiiii
Kekleri pek bilmem ama yinede katilicam bi düsünmem lazimYa canım kategori başında yemin ederim aklıma geldin.Ama bir türlü nickini hatırlayıp etiketleyemedim
Geç kalmadınKatılacaksan aklındaki tarifi bana bildir
Harikasın canım maşaallahAynen orası çok iyi verdiriyor.Ben de Eylül'de tekrar başlayacağım.Vücudumu şoka sokuyorum.İlk zamanlar hemen 1.5 -2 vermek içinHarika nevoşum. Bu akşam kızlara anlattım çok güzel bi grubumuz var diye. Bayıldılar sisteme. Bizi de ekle dediler ama siz yapamazsınız karışık orası dedim
Hiç anlamadan neredeyse 4 kilo gitti. Cuma hedefleri çok iyi oluyor. Az az hedefi yakalıycam diye anlamadan veriyorum mahçup olmamak için de kendimi tutuyorum. @kaRamMell ciğimden Allah razı olsun, bin kere hemde