Tamam, çıkar. Yerden yere vur tarifimi.Olursam konuna gelir çıngar çıkartırırım
Adana sen çık aradanMune abla dehşet bir fikir geldi aklıma, sen keki yap konuyu aç 1. Olursan madalya benim olsun, hamileye hayır yapmış olursun
Annesı hamıleyken tiksinmiş .Büyüyünce düzelir umarım
İyi fikirBenim oğlumda sevmediği için genelde küçük kaplarda yapıyorum.. ona sade, kakaolu kendime cevizli üzümlü fln..
Valla ablacım gece sıcaklığı bile 32-33 derece, rüzgar esmiyor, kapı baca açık yatıyoruz bana mısın demiyor, hadi ben sıcağı seviyorum o kadar sıkıntı olmuyor da eşimle kızım resmen telef olduAynen hava çok sıcak
Sizin oarada nem vardı o sıkıntı oluyordur.Bizim yok çok şükür:)
Benim oğlum başak burcu ondan biraz takıntılı ve titiz.Yoksa vallahi hamileliğimde hiç birşeyden tiksinmedim Aksine herşeye bayılırdım.Annesı hamıleyken tiksinmiş .
Çİkolatalı pudıng ve çikolatalı kek
Üzerinde krema olsun ağzına sürmez .
Hayattaaaaaaa
Bizim burası akşam 8 den sonra esiyor.Hatta ben üzerime bazen pike örtüyorumValla ablacım gece sıcaklığı bile 32-33 derece, rüzgar esmiyor, kapı baca açık yatıyoruz bana mısın demiyor, hadi ben sıcağı seviyorum o kadar sıkıntı olmuyor da eşimle kızım resmen telef oldu
Gece zombi gibi dolanıp en serin yer neresiyse oraya yatıyorlar, evin her yeri yatakhaneye döndü
Hamilelere hayır sevaptır :))Mune abla dehşet bir fikir geldi aklıma, sen keki yap konuyu aç 1. Olursan madalya benim olsun, hamileye hayır yapmış olursun
Sana vermesinin bir getirisi yok ki hamile sevindirmek sevapAdana sen çık aradan
Vayyyy uyanıkMune abla dehşet bir fikir geldi aklıma, sen keki yap konuyu aç 1. Olursan madalya benim olsun, hamileye hayır yapmış olursun
O madalyasızda havalıVayyyy uyanıkNiye Mune ablam madalyasını kendisi yakar
Orası doğruO madalyasızda havalı
Ah keşke burası da esse, gece benim dört bacaklıyı çıkarıyorum dışarı, gece yarısı bile asfalttan sıcak hava üflüyor yüzüme, biraz hızlı yürüyüp kendim rüzgar yapayım diyorum o bile sıcakBizim burası akşam 8 den sonra esiyor.Hatta ben üzerime bazen pike örtüyorumBen şehrin yüksek bir kısmında oturuyorum ondan dolayı olabilir. Neyse şurada 1 ayımız kaldı ondan sonra rahatlarlar.
Ablam bizim bölümün büyük bir kısmı hamile
Güzel fikirAh keşke burası da esse, gece benim dört bacaklıyı çıkarıyorum dışarı, gece yarısı bile asfalttan sıcak hava üflüyor yüzüme, biraz hızlı yürüyüp kendim rüzgar yapayım diyorum o bile sıcak
Her yere yağmur yağdı burada tık yok, illa yanacaksınız diyor mübarek hava haftasonuna doğru 45'leri görecekmişiz, ben en iyisi buzdolabını boşaltayım bizimkiler bir uyumadık dolabı bıraktılar, 45 derece de dolaba yapışırlar serinlemek için
Vallahi bilmiyorum teker teker hamile kalıyorlar.Kek yapıp hamile kalıyorlar o zamanben bu ara kek yapmasam, ne olur ne olmaz, bu yaştan sonra bebe pışpışlamayayım :))
Güzel fikir
Ablam kış ve baharda bile sizin orası soğuk olmuyor.Bu sebeple bu mevsimde serin olması biraz zor...Duş almak bile çözüm değil ...
Yerler sıcaktır senin miniğin yürürken ayakları bile yanar
Vallahi bilmiyorum teker teker hamile kalıyorlar.
Aman Allah korusun bizden geçti artıkÇocuklar büyüyünce tekrar bebek bakımı zor:)
Sen de bu arada kek yapmamak için bahaneni buldun
deynepnaz da bu bahaneyi kullanır