Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Harikasınız valla hanımlar 200 küsür sayfa muhabbeti bir çırpıda güle eğlene okudum:KK36: çok tatlısınız maşallah:KK36: biz köyeydik dünden beri erişte yaptık filan kış hazırlığı vardı oğlumu uyuttum bende yatıyorum hepinize iyi geceler tatlı muhabbetler:KK36::KK15:
Daha iyisini gelene kadar favorim sensin :sampiyon:

Helçinimmm bugün yapmıştım kek keşkem buraları bilseydim :)
Bu aralar hiç bişey yapmıyorum içimden gelmiyo ama senden ilginç tarifler alabilirim :KK5:
Tarifim gelcek ama ilginç sayılmaz :KK70:

Keşke bir kez daha yapsan . Bişeyler yapasın gelir canım benım :KK200:
Burası insana herseyı unutturyor:halay:

Günaydın herkese bdv de saçma sapan şekilde 2 gün ban yedim yemin ederim karnıma ağrı girdi dışarıdan okumaktan :skandal:
Geçmiş olsun canm sen en iyi ben anlarım oylamanım bitmesine 1 gün kala açıldı banım oylamayıda göremedim çatladımmm çatladımmm:skandal::skandal: . Bdv nin önünden kıyısından köşesinden geçmiorum artk:63:

Günaydınnnnnnnnnnnnn .
Rüyamda Fransaya gdiyordum .
Ve nasıl bilinç altıma işledıyse eşime diyorum . Aşkım manav gibi bişey varsa çilek alalım :KK45::KK45::KK45:
Sabah eşime anlatırken baya güldük ya. :deli:
Maşallah kek sayesinde dünyaya açıldın sen baya. Avrupayı geziyorsun. :KK53:. Dondurulmuş frambuaz al bari. Çilek gibi oda güzel oluyor:KK19:

Geçmiş olsun canm sen en iyi ben anlarım oylamanım bitmesine 1 gün kala açıldı banım oylamayıda göremedim çatladımmm çatladımmm:skandal::skandal: . Bdv nin önünden kıyısından köşesinden geçmiorum artk:63:
Aklıma da gelmişti varya başıma böyle birşey geleceği aman neyse ama hala bdv deyim:eek:

X