Kekler - Pastalar Kek Tarifleri Oylama

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Bura derken kk yi diyosan antika sayilmasamda yakinim:)) bu bolumude biliyodumda burdaki tatli cadilari yeni kesfettim diyeyim, birde nevosun tatli dili:)

Evvelsi gundu evet @GangstaWalk in konusunu ele gecirmistik:)
Yok KK yi demedim tabi:)) yarisma yemek konusunu dedim:KK66:.
Kizlar super masallah ben de ramazan sofralari bildiriminde kesfettim:)) ben de biraz olsun pismek icin bir de guzel sohbetlerine eslik etmek icin geliyorum . Sagolsun nevoss ille katilman gerekmez sohbetimize katilirsin dedi. Ki herkese diyormus:sus:
Ama sen katildin bile bravo:KK66:

Yok KK yi demedim tabi:)) yarisma yemek konusunu dedim:KK66:.
Kizlar super masallah ben de ramazan sofralari bildiriminde kesfettim:)) ben de biraz olsun pismek icin bir de guzel sohbetlerine eslik etmek icin geliyorum . Sagolsun nevoss ille katilman gerekmez sohbetimize katilirsin dedi. Ki herkese diyormus:sus:
Ama sen katildin bile bravo:KK66:
bundan once tavuk yemegi icin oy kullanmistim
Galiba.. neyse nevreste bana bdv a takiliyon ugramiyon dedi bana:) icerlemisim derken kazen banada bildirim atinca konuda kek olunca.. dedim kizim katilirsanbuna katilirsin:)

Sen katilmadin mi? Katilsana heyecan olur:)) bak Nevreste Nevreste beni nasil islediyse.. aglarina dustugum yetmiyo gibi birde sizleri aga katmaya calisiyom:) benbi gun once katilcam dedim ertesi gun yaptim yolladim valla. Kazanamasamda spor olsun diye bana hediye verirler herhalde:))

bundan once tavuk yemegi icin oy kullanmistim
Galiba.. neyse nevreste bana bdv a takiliyon ugramiyon dedi bana:) icerlemisim derken kazen banada bildirim atinca konuda kek olunca.. dedim kizim katilirsanbuna katilirsin:)

Sen katilmadin mi? Katilsana heyecan olur:)) bak Nevreste Nevreste beni nasil islediyse.. aglarina dustugum yetmiyo gibi birde sizleri aga katmaya calisiyom:) benbi gun once katilcam dedim ertesi gun yaptim yolladim valla. Kazanamasamda spor olsun diye bana hediye verirler herhalde:))
Tabi biraz kaynaşınca sende gelenleri katılmaya ikna etmeye başlayacaksın:KK45:

Harikasınız valla hanımlar 200 küsür sayfa muhabbeti bir çırpıda güle eğlene okudum:KK36: çok tatlısınız maşallah:KK36: biz köyeydik dünden beri erişte yaptık filan kış hazırlığı vardı oğlumu uyuttum bende yatıyorum hepinize iyi geceler tatlı muhabbetler:KK36::KK15:
Sana da iyi geceler olsun canım:KK3::KK68:

Kuzuum bana ninniye de gerek yoook 5 kala :))
Haydi iyi gecelee kizlarr.
Ben de çok yoruldum bugün, artık dinlenmek istiyorum :KK61:

Hayırlı geceler olsun herkese :KK25::KK68::KK15:
Iyi geceler hepinize:))
Harikasınız valla hanımlar 200 küsür sayfa muhabbeti bir çırpıda güle eğlene okudum:KK36: çok tatlısınız maşallah:KK36: biz köyeydik dünden beri erişte yaptık filan kış hazırlığı vardı oğlumu uyuttum bende yatıyorum hepinize iyi geceler tatlı muhabbetler:KK36::KK15:

Hepinize hayırlı geceler:KK200:

X