- 8 Haziran 2013
- 56.291
- 149.442
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstediğini desin, sükûnetimle döverim onuElalis senin hakkında öyle böyle dedi
Seniiiii
Yok KK yi demedim tabi:)) yarisma yemek konusunu dedim.Bura derken kk yi diyosan antika sayilmasamda yakinim:)) bu bolumude biliyodumda burdaki tatli cadilari yeni kesfettim diyeyim, birde nevosun tatli dili:)
Evvelsi gundu evet @GangstaWalk in konusunu ele gecirmistik:)
bundan once tavuk yemegi icin oy kullanmistimYok KK yi demedim tabi:)) yarisma yemek konusunu dedim.
Kizlar super masallah ben de ramazan sofralari bildiriminde kesfettim:)) ben de biraz olsun pismek icin bir de guzel sohbetlerine eslik etmek icin geliyorum . Sagolsun nevoss ille katilman gerekmez sohbetimize katilirsin dedi. Ki herkese diyormus
Ama sen katildin bile bravo
[/QUOTE][UOTE="yasminsay, post: 56874798, member: 843276"]Kız beyime iki gerdan kıvırdım doydu, ne yemeği
[/QUOTE]
İstediğini desin, sükûnetimle döverim onu
Amiinnn canımOyle tabi hayat oyle hep duz degil.. Rabbim dermansizini vermesin. Hep guzel seyler olsun hep gulek insallahh...
Tabi biraz kaynaşınca sende gelenleri katılmaya ikna etmeye başlayacaksınbundan once tavuk yemegi icin oy kullanmistim
Galiba.. neyse nevreste bana bdv a takiliyon ugramiyon dedi bana:) icerlemisim derken kazen banada bildirim atinca konuda kek olunca.. dedim kizim katilirsanbuna katilirsin:)
Sen katilmadin mi? Katilsana heyecan olur:)) bak Nevreste beni nasil islediyse.. aglarina dustugum yetmiyo gibi birde sizleri aga katmaya calisiyom:) benbi gun once katilcam dedim ertesi gun yaptim yolladim valla. Kazanamasamda spor olsun diye bana hediye verirler herhalde:))
Buraya katilmak zor cikmak imkansiz diyosun yani hocam:))Tabi biraz kaynaşınca sende gelenleri katılmaya ikna etmeye başlayacaksın
Aynen öyle canımBuraya katilmak zor cikmak imkansiz diyosun yani hocam:))
Ninni söyle bana, affedeyim seni
Kuzuum bana ninniye de gerek yoook 5 kala :))Ninni söyle bana, affedeyim seni
İyi geceler canımKuzuum bana ninniye de gerek yoook 5 kala :))
Haydi iyi gecelee kizlarr.
Sana da iyi geceler olsun canımHarikasınız valla hanımlar 200 küsür sayfa muhabbeti bir çırpıda güle eğlene okudum çok tatlısınız maşallah biz köyeydik dünden beri erişte yaptık filan kış hazırlığı vardı oğlumu uyuttum bende yatıyorum hepinize iyi geceler tatlı muhabbetler
Kuzuum bana ninniye de gerek yoook 5 kala :))
Haydi iyi gecelee kizlarr.
Ben de çok yoruldum bugün, artık dinlenmek istiyorum
Hayırlı geceler olsun herkese
Iyi geceler hepinize:))
Harikasınız valla hanımlar 200 küsür sayfa muhabbeti bir çırpıda güle eğlene okudum çok tatlısınız maşallah biz köyeydik dünden beri erişte yaptık filan kış hazırlığı vardı oğlumu uyuttum bende yatıyorum hepinize iyi geceler tatlı muhabbetler