Çocuk Hastalıkları Kehribar bebek diş kolyesi kullanan var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Betul56

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
515
180
323
Merhabalar, oğlum diş çıkarma döneminde çok zorlanıyor. Böyle bir kolye varmış. Tamamen ticari amaçlı mı yoksa taşların etkisi gibi bunun da etkisi var mı hiçbir fikrim yok. Deneyen, tecrübesi olan anneler paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler...

bizim bebişin var kehribar kolyesi:KK3:
ben faydası olduğunu düşünüorum, hem ağrı azaltmada hem de salya salgısını azaltmada etkili oluo bence

bizim bebişin var kehribar kolyesi:KK3:
ben faydası olduğunu düşünüorum, hem ağrı azaltmada hem de salya salgısını azaltmada etkili oluo bence
Peki bebeğiniz kaç aylık? Onu tutup çekmeye çalışmıyor mu? Bu da kafamı kurcalıyor. Bir de sanırım çok bilinmiyor. Ben de daha yeni duydum. Çok bilgi de bulamadım internette. Gerçekten gözle görülür etkisi var mı?

17 aylik, 10 ayliktan beri kullanioruz sanirim. Hic ole tutup cekme vs olmadi, yeni yeni onu arada ellio fln ama artik alisik oldugu icin cekistirmio zaten boynuna dolanicak kadar yzun olmuo onlar, bebek boylari cekistirilcek gbi diil yani. Bi de her boncuk arasi dugumlu, oyle kolay kolay kopacak bisey de diil.
Biz bi ara kullanmaya ara vermistik sonra salyasinin cok oldugu donemde tekrar taktik, salyasindaki azalma ciddi fark etti. Dis donemlerinde de cok huzursuzluk olmadi ama bazi kullananlar degisiklik fark etmemis. Ben olumlu etkisi oldugunu dusunuorum ama bebekten bebege de degisio sanirim.
Son olarak guvenilir sitelerden, sertifikali urunlerden alin zira sahteleri de oluomus.

Çok teş
17 aylik, 10 ayliktan beri kullanioruz sanirim. Hic ole tutup cekme vs olmadi, yeni yeni onu arada ellio fln ama artik alisik oldugu icin cekistirmio zaten boynuna dolanicak kadar yzun olmuo onlar, bebek boylari cekistirilcek gbi diil yani. Bi de her boncuk arasi dugumlu, oyle kolay kolay kopacak bisey de diil.
Biz bi ara kullanmaya ara vermistik sonra salyasinin cok oldugu donemde tekrar taktik, salyasindaki azalma ciddi fark etti. Dis donemlerinde de cok huzursuzluk olmadi ama bazi kullananlar degisiklik fark etmemis. Ben olumlu etkisi oldugunu dusunuorum ama bebekten bebege de degisio sanirim.
Son olarak guvenilir sitelerden, sertifikali urunlerden alin zira sahteleri de oluomus.
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Aynı aydalar, 17. ayın içerisindeyiz biz de. Ama bu aydan sonra takarsak pek durmasına izin vermeyecek gibi geliyor. Bakalım artık :)

Çok teş
Çok teşekkür ediyorum cevabınız için. Aynı aydalar, 17. ayın içerisindeyiz biz de. Ama bu aydan sonra takarsak pek durmasına izin vermeyecek gibi geliyor. Bakalım artık :)
Cabuk alisiolar, umarim sizinki de oyle olur. Kolay gelsin:KK66:

Benim bebegim 4bucuk aylik cok fazla agzinda tükürük var bu kolyeler bu aylarda kullanilir mi ben de alip almamakta kararsizim

Benim bebegim 4bucuk aylik cok fazla agzinda tükürük var
bu kolyeler bu aylarda kullanilir mi ben de alip almamakta kararsizim
Ben 3.5 aydan beri takiyorum tukuruk ve salya için sertifikalı urun
Ne yalan soyliyim daha bi ise yaradığını gormedim.annem ve esim alay ediyo benle bi tasa 80lira verdim diyr

Merhabalar, oğlum diş çıkarma döneminde çok zorlanıyor. Böyle bir kolye varmış. Tamamen ticari amaçlı mı yoksa taşların etkisi gibi bunun da etkisi var mı hiçbir fikrim yok. Deneyen, tecrübesi olan anneler paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler...
Merhaba kehribar değerli bi taş oldığundan ucuz değildir bu nedenle ucuz değildir ve çakma benzetme ürün baya çoktur saf halini bulursanız kesnlikle yardımcı olacaktır dilerseniz ınstagramdan @saf.kehribar sayfasına bakıp sipariş verebilirsiniz

Back