• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kehanet

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.623
773
39
2338_3073_orta.gif

Yönetmen Alex Proyas
Senaryo Ryne Douglas Pearson, Juliet Snowden
Oyuncular Nicolas Cage, Chandler Canterbury, Rose Byrne, D.G. Maloney, Lara Robinson
Filmin Türü Gizem, Gerilim
Orijinal Adı Knowing
Yapımcı Firma Escape Artists
Yapım Yılı 2009
Yapım Ülkesi ABD
Orijinal Dili İngilizce
Filmin Süresi 115 dakika
Resmi Sitesi http://www.knowing-themovie.co..
Dağıtıcı Firma Warner Bros
Vizyon Tarihi 10.04.2009
Filmin Konusu
.
1959 yılında, bir grup öğrenciden geleceğin neye benzeyeceğini resmetmeleri istenir. Resimler 50 yıl boyunca saklanır. Yarım asır sonra, mesajın geçen 50 yıl içinde yaşanan tüm büyük felâketleri tahmin ettiği ortaya çıkar. John Koestler belgeden, üç büyük felâketin daha yaşanacağını ve bunlardan sonuncusunun küresel çapta bir yıkıma yol açacağını keşfeder. Felâketi durdurabilmek için zamanla yarış başlar.​

dun gece esım bu fılmı getırdı ızledık acayıp etkılendım ya bence vızyona gırınce epey seyırcı bulucak ve herkes tarafından begenılıcek .... cok gızemlı ve urpertıcı bı fılm tek kelıme ıle harıkaydı cok begendımm

Ben de fragmanını izlemiştim, sinemada Güneşi Gördüm'ü beklerken
çok etkileyici bi fragmanı vardı. daha girmedi galiba gösterime,
izlemek lazım

10 nisanda sinemelarda olacakmış fragmanını izledim bayıldım tam benlik bi film gideceğeiz izlemeye....

eşim film işiyle uğraşıyor bu yuzden ozellıkle de yabancı fılmlerı vızyon tarıhınden cok cok once ızlemey fırsatı buluyorum sanırım bıraz sanslıyım bu konuda ızleyın mutlaka kızlar ben cok begendım hatta etkısınden kurtulamadım uzun bı sure:1rolleyes:

ayyyyyy süpprer bir filmde yawwwwwww. şincik; hani uçak düşer insanlar ölür, ama insanlar nasıl ölüyor. of ne sahneydi ama hele o tren sahnesi bitirdi beni. bayağı bir metroya binemem sanıırm. mutlaka izleyin kaçıırlmaması gereken bir film bence!!!...
nicolas cage var fazla söne ne gerek var değilmi...

ayyyyyy süpprer bir filmde yawwwwwww. şincik; hani uçak düşer insanlar ölür, ama insanlar nasıl ölüyor. of ne sahneydi ama hele o tren sahnesi bitirdi beni. bayağı bir metroya binemem sanıırm. mutlaka izleyin kaçıırlmaması gereken bir film bence!!!...
nicolas cage var fazla söne ne gerek var değilmi...

o gün dvd alıyoruz kehanet ve doğmamış arasında kaldım
doğmamışı seçtim ama en kısa zmnda bunuda izliceem

Ben buna sevgilimle gitmiştim ilk çıktığı zamanlar. ıkimiz de çok beğenmiştik :) Gayet güzel bir filmdi bence.

Nicolas Cage in oyunculuğuna hayran biri olarak aylar öncesinden filmi beklemeye başlamıştım.
ızlediğimde beklediğime değdiğini gördüm
Mutlaka izleyin şahane bir kurgu örneği yerimseniben

gercekten guzel
nıcholas cage bazen ıyı oyunlarda olmuyor ama
bıde fımın sonu bıraz basarısız buldum
daha ıı olabılırdı

Back