• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Kefir

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bana hamileliğimde dr um önermişti içmemi..dr bebeklerim için özel olarak önermedi ama araştırdım ve arada kefir içiriyorum..kabızlığa iyi geliyor...

Son düzenleme:
benim dr.um kefir önerdi gün aşırı kefir içirin bir bardak dedi..ama kızım 17 aylık. yaşın önemi olabilir daha önce içirin demedi sonuçta. kefir içirirseniz cocugunuz hayat boyu bagırsak düzensizligi ve sorunları yaşamaz dedi..buna yarıyomuş kefir..bağırsakları gelişme aşamasında oldugu için bagrsak sisteminde düzen yaratırmış ve hayat boyu devam edermiş..

benim dr.um kefir önerdi gün aşırı kefir içirin bir bardak dedi..ama kızım 17 aylık. yaşın önemi olabilir daha önce içirin demedi sonuçta. kefir içirirseniz cocugunuz hayat boyu bagırsak düzensizligi ve sorunları yaşamaz dedi..buna yarıyomuş kefir..bağırsakları gelişme aşamasında oldugu için bagrsak sisteminde düzen yaratırmış ve hayat boyu devam edermiş..

Aynı fikirdeyim..Ailece bağırsak sorunu yaşamıyoruz...

Back