- Konu Sahibi mormenekse1234
Merhaba kızlar yaklaşık on gündür kefir içiyorum şimdilik memnunum sizdede kullanıp herhangi bi hastalığına fayda gören oldumu :) çok ümitliyim bu kefirden çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazır mı alıyorsunuz yoksa kendiniz mi yapıyorsunuz..bende severek içiyorum ama hiç takip etmedim neyime iyi geldiği konusunda henuz bişey anlamadım:)
sen şifa niyetine iç ..mutlaka bir etkisi vardır
Ne kadar güzel siz böyle paylaşınca benimde kullanasım geldi...cildinize nasıl uyguluyorsunuz.. hazır mi maya mi kullanıyorsanızKonu eski ama kefir benim cildime acayip iyi geldi. Her gün 1 bardak düzenli tüketiyorum. Haftada 2-3 kez de yüzüme sürüyorum. Göz çevresindeki mimik çizgileri yok oldu. Ten rengim eşitlendi. Yüzüme bir aydınlık geldi. 7 yıldır çantamdan eksik etmediğim fondöteni bıraktım düşünün
Ben kendim mayalıyorum piyasadakiler gerçek kefir değil. Kefirin içinde canlı mikroorganizmalar olması gerek. Süleyman demirel üniversitesinin öğretim görevlilerinin kendi ürettiği marka var belli marketlerde satılıyor onu da kullanabilirsiniz marka ismi paylaşabiliyor muyuz bilmiyorum.Ne kadar güzel siz böyle paylaşınca benimde kullanasım geldi...cildinize nasıl uyguluyorsunuz.. hazır mi maya mi kullanıyorsanız
Teşekkür ederim paylaştığınız için en yakın zamanda bende deniycem size iyi dileklerde bulunacağım...Ben kendim mayalıyorum piyasadakiler gerçek kefir değil. Kefirin içinde canlı mikroorganizmalar olması gerek. Süleyman demirel üniversitesinin öğretim görevlilerinin kendi ürettiği marka var belli marketlerde satılıyor onu da kullanabilirsiniz marka ismi paylaşabiliyor muyuz bilmiyorum.
Kefiri içiyorum bardakta kalanı da parmağımla alıp yüzüme sürüyorum çok basit kuruyana kadar bekletip suyla yıkıyorum
Benim ergenlikten beridir başıma bela olan meseledir. Kefirle tanışmam çok geç oldu. Artık hayatımdan çıkarmam. Issız adaya düşsem yanıma alacağım tek şey. Herkese de tavsiye ediyorum❣Teşekkür ederim paylaştığınız için en yakın zamanda bende deniycem size iyi dileklerde bulunacağım...