kendi çoluğu çocuğu yok mu densizin.Biz ilk öyle dedik adam zorla eşimi bankaya götürmek istedi kendi kulaklarıyla duymak istiyormuş :) töbe töbee
İşte buna deliririm ben. Hem suçlu, hem güçlü. Mecbur musunuz ayol!Biz ilk öyle dedik adam zorla eşimi bankaya götürmek istedi kendi kulaklarıyla duymak istiyormuş :) töbe töbee
ben ne çektim o kefillikten. ayrıldığım eşim yoldan geçene kefil olmuş mübarek. 3 ayrı icar ödedim. dosya masraflarıyla, avukat ücretleriyle. varın siz düşünün. bazen bazı insanlara küslük gerekebiliyor malesef
ben ne çektim o kefillikten. ayrıldığım eşim yoldan geçene kefil olmuş mübarek. 3 ayrı icar ödedim. dosya masraflarıyla, avukat ücretleriyle. varın siz düşünün. bazen bazı insanlara küslük gerekebiliyor malesef
e icralar evliyken geldi.siz neden ödediniz ki
ya ölmesi sıkıntı değil. çünkü artık krediler sigortalı falan oluyor. tövbe tövbee :))Üzüldüm yaa zaten dünden beridir yazılar okuyorum netten eşime de okutuyorum. Neler gelmiş bu konu yüzünden insanların başına neleer.. babaya bile kefil olunmuyor bu devirde.Allah gecinden versin ama belki adamdı yarın öldü. nerden getircez o kadar parayı dimi amaa .kayınbaba da demiyor oğlum yeni evli günahtır. İyice ikna etmeye çalişiyor bir yandan.onlara da sinir oldum zaten o da ayrı mevzuu tek istediğimiz atanıp uzak bi memlekete gitmek
e icralar evliyken geldi.tam rakamı hatırlamıyorum ama rahat 25 bin civarı ödemişizdir
cahil miyim benCahillik mi artık nedir anlamadım.
cahil miyim beno niye
keşke şimdi de bana kefil olsayok eşiniz için dedim kefil olmuş ya herkese
Kızlar şuan o kadar sinirliyim kidaha 1yılımız dolmadı evleneli.kredi borcumuz var.bedelli askerlik parası ödedik.toparlanmaya çalişiyoruz.Derken eşimin amcası dün aramış kardeşleriyle sorun yaşamışlar mallarını ayırmışlar.Amca bey traktör varmış ortak mal onu veremezmiş onun yerine 70 milyar gibi bi para vermesi gerekiyormuş.kredi çekecek kendisi çiftçi.eşimin kefil olmasını istiyor.eşim resmen telefon kapattı üstüne istemiyorum diye.adam ha bire arıyor düşmüyorlar yakamızdan bizden başka kimseleri yokmuş her şey bize bağliymiş.ya biz zar zor geçiniyorz yarın ödeyemezsen biz nerden getircez o kadar meblağ. derdimizi anlatmaya çalişiyrz anlamiyr.eşimin babası abisi öbür taraftan baskı yapyr sanki bi sorun çıksa onlr ödeyecek.şurda kalmış sınavıma bir hafta moralimizi alt üst ettiler telefonlarımızı engelledik eşimle bize ulaşamasınlar diye.zavallı eşim de sağlam adamdır amcam ama bu riski alamam diyor.evimize gelirlerse hiç şaşırmam.Ne yapabiliriz anlamadık gitti ya bu insanlar neden anlamiyor 
Çok şükür canım beni dinliyor o konuda Adama da gına geldiEşinden yana şanslıysan sırtın yere gelmez dert etme