Kefereyi Turan Ordusu korkusu sardı! Osmanlı ruhu canlanıyor!

Kızmayın ama şu başlığı, videoları gördükçe elime yatağanımı alıp Viyana'yı kuşatmaya gidesim geliyor.
O açıdan gerçekten çok güzel bir başlık olmuş elinize sağlık. Gaza geliyor insanEn Büyük TÜRKİYE
sagolun da baslıgı ben atmadım

İsrail kadar korkak bir millet varmı acaba!!
Yıllardır Filistinli çoçuklar ellerinde taşlarla mücadele eder kendileri o kadar korkaktırki çoçukları bile silahla gözaltına alırlar onların elinde parası ve silahı olmasa altlarına yaparlar..ama o çocukların imanı onların parasına da silahınada 5 basar..
EVT müslüman çocuklardan korkan İsrail Osmanlı Ruhundan da korkar. .
sen inanma lütfen...
O yüzden dünyayı parmağında oynatıp , her taşın altından İsrail çıkıyor ?
Upppss Amerikaydı o doğru !
Her şeye burnunu sokan , her şeyin suçlusu olarak gösterilen İsrailin bu kadar korkak olmasına SİZ inanmaya devam edin Lütfen...

Her şeye burnunu sokan , her şeyin suçlusu olarak gösterilen İsrailin bu kadar korkak olmasına SİZ inanmaya devam edin Lütfen...
biz bu kadar zayıf bi ülke miyiz yani Türkler eger umut olmasaydı insanımız umut etmeseydi ne osmanlı ne türkiye nede biz olurduk tarihin derinliklerine gömülür giderdik ne olur bu kadar küçük görmeyelim kendimizi

biz bu kadar zayıf bi ülke miyiz yani Türkler eger umut olmasaydı insanımız umut etmeseydi ne osmanlı ne türkiye nede biz olurduk tarihin derinliklerine gömülür giderdik ne olur bu kadar küçük görmeyelim kendimizi
Evet o kadar zayıf bir ülkeyiz , zayıflattılar sağolsunlar.Bizde bu politikacılar olduktan sonra...
Tarihin derinliklerine gömülmeyeceğinin de kimse garantisini veremez. Bkz ; Osmanlı tarihte kaldı !!!
Ordu kurmuşlarmışmış. Orduyla olan savaşlar tarihte kaldı artık , bir teknolojiye bakıyor her şey . Tek bombayla ülkenin yarısını yok ederler .Türkiyenin hangi teknolojisi var ? Lafla peynir gemisi yürümüyor. Biraz daha objektif bakalım olaya.

Parmaklarını parayla oynatıyorlar Ortadoğu'yu parayla kaynatıyorlar. Bu korkak olmadıkları anlamına gelmez..
Hadi silahsız ve parasız çıksınlar Filistinli çocukların karşısına..
Para çok şeyi satın alır ama..Çocukların karşısına silahsız çıkmayı satın alamadı hala..
ABD İsrail ikiside birbirinin köpeği..
Ha ilişkileri güç ve çıkar ilişkisi yoksa İsrail kendinden başka kimseyi sevmez..
Madem şöyle yapalım isteyen istediğine inansın ; )

Keşke olsa böyle bişey ama Tsk istese zaten gerek kalmaz birleşip ordu kurmayanama öyle istediğin gibi gidip savaşamazsın kimseyle izin vermezler :KK14: bide şu adamın videolarıyla turan ordusu ne alaka başkomutanmı olucakmış üzgünüm zamanında olan olmuş kendine başka mevki seçsin :KK51:

ben sizin gerçekten neistediğinizi anlamadım israil övüp türkleri mi gömüyorsun anlamadım neden ordumuzu ve milletimizi askerimizi bu kadar asagıya çekmeye çalışıyorsunuz onu da anlamadım umarım bazı arkadslar bel altı vurup anlayışı kıt vb. kelimeler yazmaz

X