Kefereyi Turan Ordusu korkusu sardı! Osmanlı ruhu canlanıyor!

Demek istediğimi şöyle özetleyeyim.
Yeşiller Müslüman ülkeler, kırmızı nokta Müslüman Filistin'e zulmeden İsrail.
Kimden niye korkuyormuş anlayamadım.
image00139.jpg
çünkü onlar Türk degil..

Bayan gerçekten de çok umutlu :)
Siz öyle bilin, biz böyle. Boş yere tüketmeyelim kendimizi, yanlışlıkla kalp kırmayalım. :KK24:

Biz Türküz, naptık İsrail'e hangi yaptırımı uyguladık kaçırmışım pardon.

3 tarafı denizlerle 4 tarafı hainlerle dolu ülkemizi sen koru ALLAH ım

yorumlarda inşallah hayırlı olur diyen çıkmazmı yav

hala ne korkacak - korkmaz bla bla bla ( bunu neden kullandıklarını şimdi uygulamalı olarak görmüş oldum :KK48:)

3 tarafı denizlerle 4 tarafı hainlerle dolu ülkemizi sen koru ALLAH ım

yorumlarda inşallah hayırlı olur diyen çıkmazmı yav

hala ne korkacak - korkmaz bla bla bla ( bunu neden kullandıklarını şimdi uygulamalı olarak görmüş oldum :KK48:)
Amin Allah içimizdeki düşmanlardan korusun

Umutlu hanım verdiğiniz kanıt mı diyeyim ibret-i alemlik paylaşım mı diyeyim, her neyse sırf konuşma ve sırf kınamadan ibaret olduğunun farkında mısınız?
Neyse artık yazmıycam, saçma buluyorum aslında bu tür konuşmaları. Herkesin kendi aklı, fikri var, kullanmak için zekası da var.

Bi gülme geldi bana:KK45:
Hep merak ederdim 2023 te neler olacak diye.
3 tane mühendisi koruyamayan T.C demek bunları yapacak:KK53:
İlahi:KK53:
Maşallah diyelim o zaman.:nazar:Nazar deymesin.
Şu baktığınız pembiş gözlüklerden bi tanede bana yollasanıza.

Bi gülme geldi bana:KK45:
Hep merak ederdim 2023 te neler olacak diye.
3 tane mühendisi koruyamayan T.C demek bunları yapacak:KK53:
İlahi:KK53:
Maşallah diyelim o zaman.:nazar:Nazar deymesin.
Şu baktığınız pembiş gözlüklerden bi tanede bana yollasanıza.
içimizde hainler oldugu sürece daha çok mühendis ve vatan evladı şehit edilecek am gün gelecek hesap kesilecek

Kızmayın ama şu başlığı, videoları gördükçe elime yatağanımı alıp Viyana'yı kuşatmaya gidesim geliyor.
O açıdan gerçekten çok güzel bir başlık olmuş elinize sağlık. Gaza geliyor insanEn Büyük TÜRKİYE

Osmanlı diye diye ülkeyi ateşe attınız zaten.Şimdi dua edin de Osmanlı gibi parçalanıp gitmeyelim.
tamam osmanlı kurulsun demedim ben diyenler beni baglamaz da nihayetinde agaç kovugundan çıkmadık parçalanmamız için dua edenler çogunlukta olsada parçalanmak şöyle dursun küllerimizden yeniden doğacağız inşaallah

X