- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
çünkü onlar Türk degil..Demek istediğimi şöyle özetleyeyim.
Yeşiller Müslüman ülkeler, kırmızı nokta Müslüman Filistin'e zulmeden İsrail.
Kimden niye korkuyormuş anlayamadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çünkü onlar Türk degil..Demek istediğimi şöyle özetleyeyim.
Yeşiller Müslüman ülkeler, kırmızı nokta Müslüman Filistin'e zulmeden İsrail.
Kimden niye korkuyormuş anlayamadım.
Kınadık? Sabrımızı test etmeyin dedik?Biz Türküz, naptık İsrail'e hangi yaptırımı uyguladık kaçırmışım pardon.
Doğru haklısınız unuttum onları.Kınadık? Sabrımızı test etmeyin dedik?
Amin Allah içimizdeki düşmanlardan korusun3 tarafı denizlerle 4 tarafı hainlerle dolu ülkemizi sen koru ALLAH ım
yorumlarda inşallah hayırlı olur diyen çıkmazmı yav
hala ne korkacak - korkmaz bla bla bla ( bunu neden kullandıklarını şimdi uygulamalı olarak görmüş oldum )
umut olmayan yerde hayat yoktur ben umudumu yitirmedim yitirmeyecemBayan gerçekten de çok umutlu :)
Siz öyle bilin, biz böyle. Boş yere tüketmeyelim kendimizi, yanlışlıkla kalp kırmayalım.
içimizde hainler oldugu sürece daha çok mühendis ve vatan evladı şehit edilecek am gün gelecek hesap kesilecekBi gülme geldi bana
Hep merak ederdim 2023 te neler olacak diye.
3 tane mühendisi koruyamayan T.C demek bunları yapacak
İlahi
Maşallah diyelim o zaman.Nazar deymesin.
Şu baktığınız pembiş gözlüklerden bi tanede bana yollasanıza.
tamam osmanlı kurulsun demedim ben diyenler beni baglamaz da nihayetinde agaç kovugundan çıkmadık parçalanmamız için dua edenler çogunlukta olsada parçalanmak şöyle dursun küllerimizden yeniden doğacağız inşaallahOsmanlı diye diye ülkeyi ateşe attınız zaten.Şimdi dua edin de Osmanlı gibi parçalanıp gitmeyelim.
13 senedir bıkmadınız mı masallardan yahu...içimizde hainler oldugu sürece daha çok mühendis ve vatan evladı şehit edilecek am gün gelecek hesap kesilecek