Kefende Kan...

Alininprensesi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
39
1
16
İstanbul
Selam kizlar ben bir hafta once dedemi kaybettim bugun 1 hafta oldu. Gecen hafta dedemi kaybettigimizde yikamaya goturulurken kefeninde kan vardi sag tarafindan akmisti sizce ne anlama geliyor cok arastirdim ama bir sonuc bulamadim kimileri sehit mertebesi dediler dedem 93 yilindan beri felcli 20 yildir sakatti sakat oldugu halde bir kere bile of demedi 5 vakit namazini kacirmaz sabahtan aksama kadar Kuran okurdu . Evden disariya cikamiyordu tabi sordugum bi kac kisiye iyi bisey zaten evden cikmamis namazini kilmis KURANinin okumus dedikodusu lafi yokmus dediler sizin bildiginiz birseyler var mi lutfen yardimci olun aklimdan cikmiyor

Tam olarak neresinden kan geldi anlamadim ama o yasa kadar turlu sikinti ve cafaya sabredip Allahi zikreden bir zati rabbim elbet mukafatlandirir

Son düzenleme:
Bu çok normal, vefatında doktor müdahelesi oldu mu? Muhtemelen bir kanama olmuştur ve pıhtı kalmıştır, dokununca akmıştır mana yüklemeye çalışma benim annemde de kan vardı malesef, kolundan akmıştı çok az bulaşmıştı kefenine... Mekanı cennet olsun dedeciğinin, nurlar içerisinde yatsınlar İnşAllah...

Allah rahnmet eylesin...

iç organların iflasıyla kanama olusmustur.zaten hayatı böyle son buluyor insanın ...varisler açılıyor içerde...onlardan olabilir bir ihtimal...kp rimde öyle olmuştu(

ölüm anında kan çekilirken gelmiş olablr br müftüye sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…