• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kedisi olanlar yardim

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
34
Iki hafta once bir van kedisi aldim veterinerden diger sahibi hic bakmamis mantar olmus geldiginde cok sakindi hasta gibiydi bes aylik ama daha yavru gibi duruyo bakimsizliktan elimden geldigi kadar baktim biraz toparladi mantari gecti. Normalde sakin sakin gezerdi en fazla kablolara falan atlardi. Bugun adet oldum biraz sancim var kedim surekli uzerime atliyor bana pusular kuruyo isirmaya tirmalaya calisiyo tum gece odadaydi zaten odaya koymakta istemedim careyi salona yiyecegimi icecegimi alip kapimi kapatmakta buldum tum ev ona kaldi :) ama arada kapima gelip aglar gibi miyavliyo canimi yakmasa neyse de bu kedi neden boyle yapiyor normal mi

Iki hafta once bir van kedisi aldim veterinerden diger sahibi hic bakmamis mantar olmus geldiginde cok sakindi hasta gibiydi bes aylik ama daha yavru gibi duruyo bakimsizliktan elimden geldigi kadar baktim biraz toparladi mantari gecti. Normalde sakin sakin gezerdi en fazla kablolara falan atlardi. Bugun adet oldum biraz sancim var kedim surekli uzerime atliyor bana pusular kuruyo isirmaya tirmalaya calisiyo tum gece odadaydi zaten odaya koymakta istemedim careyi salona yiyecegimi icecegimi alip kapimi kapatmakta buldum tum ev ona kaldi :) ama arada kapima gelip aglar gibi miyavliyo canimi yakmasa neyse de bu kedi neden boyle yapiyor normal mi
Normal tabiki seninle oynamak istiyor :rolleyes:

Ay daha once hic kedi beslemedim bu da daha once boyle bisi yapmayinca bi de adetliyim ya kan kokusundan mi yapiyo napiyo diyorum :) peki canimi yakmasina izin vermeden nasil oynatabilirim
Tırnaklarının kısa olması canını yakmasını engelller. Bir de ilgisini başka yöne çekmeyi dene tatlım :)

senide annenler kapının önüne koysa sende aynısını yapardın bence:KK70::KK70:

:D haklisin :D ama korkuttu beni bi de cok dikkatsiz bana saldiriyim derken kafasini saga sola vuruyo en son careyi kendimi odaya kapatip tum evi ona vermekte buldum yatak nevresimimi degistircektim kirleneni de cikardim simdi koydum ortasina hosuna gitti galiba gelmiyo :) carsaflari cok seviyo da hanimefendi

İyileşmiş oyun oynamak istiyor. Kediler böyledir. Bir iki oyuncak alıp dikkatini ona çekersen sana atlamaz.

Oyun istiyor peceteyi top haline getirip at yere onunla oynar

İyileşmiş oyun oynamak istiyor. Kediler böyledir. Bir iki oyuncak alıp dikkatini ona çekersen sana atlamaz.

Aslinda bes alti tane almistim sanirim sikildi onlardan gece esimle ezeriz korkumuza yanimizda yatirmiyoruz calisma odama yatagini koyduk oyuncaklari falan orda gecede sikiliyo galiba gece kapisini kapatmasam mi ki cok mu bunaliyodur odada

Oyun istiyor peceteyi top haline getirip at yere onunla oynar

Guzel fikir denicem tesekkur ederim sanirim ona yeni oyuncaklar almam lazim cunku oynamiyo aldiklarimla artik bende simdi degistirecegim nevresim takimini cikarip koydum onune carsaflari cok seviyo :) hosuna gitti

Aslinda bes alti tane almistim sanirim sikildi onlardan gece esimle ezeriz korkumuza yanimizda yatirmiyoruz calisma odama yatagini koyduk oyuncaklari falan orda gecede sikiliyo galiba gece kapisini kapatmasam mi ki cok mu bunaliyodur odada
Kapat kapısını, alışsın oraya. Ya da yatak odasını kapat. Ne yaparsan yap yatakta seninle uyumak için delirecektir. Kapıları kapatarak uzak tutacaksın.
Lazerle oynatabilirsin. Ondan sıkılmaz. Hem de yorulur, uyur. Bir de oyuncaklarla kendileri oynamaz bu şebekler, siz oynatacaksınız.

Yavru daha o. Oyun oynamak istiyor. Kediler köpek gibi değil demişti bana veterinerim vaktinde. Eğer ısırırsa ve sen tepki verirsen kızarsan oyun devam ediyor gibi düşünür ve ısırmayı alışkanlık haline getirir derdi. Isırdığı anda elini çek ve onu görmezden gel.
Yada ilgisini dağıtman için ip gibi uzun bir şeyi çekerek atlatıp zıplatıp oynat. Kediler sürüklenen şeylere daha çok ilgi gösteriyor toplara göre.

Bizim oğlan da gece yatak odamızın kapısında kendini parçalıyor..:KK53:
Koca ev yetmiyor illa yanımızda yatacak..:KK70:
Kızlarımız uslu çok şükür..:KK45:

Back