• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kediruhlu zayıflaması gerektiğini nihayet anladı :(

kediruhlu

satanist kesen kedi:)
Kayıtlı Üye
16 Mart 2007
159
0
316
42
İstanbul
2 Yıl oldu astım hastası olduğumu öğrendim sigarayı bıraktım ve talihsiz tesadüf ki iki seneyi ciddi sorun ve sıkıntılarla geçirdim psikolojim aşırı derece bozuldu dengesiz saldırgan biri oldum ve hayata olan öfkemi malesef yiyerek çıkarttım psikiyatriye başvurup destek aldım ama bana sadece ilaç içtiğim anlarda yardımı oldu bıraktım ilaçsız yaşantıma devam ettim.bu zaman zarfında 40 kilo aldım hayatım berbatken şimdi daha da çekilmez oldu çünkü astım ve depresyonun dışında başka sağlık sorunları yaşamaya başladım (uyku apnesi,eklem ağrıları,varis,bel fıtığı) yaşım daha 27 ve ben bitmek üzereyim.üstüne birde insanların alaycı bakış ve sözleri bazen hakarete kadar varan cahilce yaklaşımlar bir sürü kıyafetim varken sadece eşofmana mahkum olmak sırf kilo yüzünden işten çıkarılıp yine bu yüzden iş bulamamak karşı cins tarafından iğrenilerek bakılmak psikolojik durumumu tamamen bozdu.Hayatı yeniden keyifle sağlıklı bir şekilde yaşamak istiyorum ve siz arkadaşlarımdan destek bekliyorum psikolojim açısından iyi olabilir diye düşünüyorum.Yeni hayatıma başlarken sırf kilom yüzünden üzen ve yalnız bırakan insanlara karşı başım dik durabilmem için lütfen beni yalnız bırakmayın.19/08/2009 yola çıkış tarihim :enbuyukkk:

Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz, hayata küsecek bir durum içinde değilsiniz emin olun istediğiniz takdirde hemen kurtulabilirsiniz şu anda bunları 34 kilo vermiş biriolarak yazıyorum inanın sadece istemek gerekiyor ve azmetmek..

Konunuz yanlış yerde doğru yere taşyacağım ve size yardımcı olabilecek linkler getireceğim iyi paylaşımlar dilerim..

Arkadaşım istemek başarmanın yarısıdır...
Sen yeter ki iste.... Emin ol burda ihtiyacın olan desteği görürsün.....

canim karar vermek bile en büyük adimdir ben 13.07.2009 da diyete basladigmda 80 kiloydum simdi 70-69 arasindayim..insan isteyince gercekten yapiyor ve ben ilk defa böyle birakmadan yaptim cünkü gercektn kafaya koydum..önceleri aciktim istedigim gibi giyiyordum kapandim sadece kot uzerine bi badi olmuyor ustune uzun birseyler olacak bi baktim o giydiklerimden göbek firtliyor bende etek filan giymeye basladim ee tabi aldikca aliyor insan kiyafet begeniyorsun bedeni olmuyor arkadaslarin gidiyo ne olursa aliyordu..hatta sana birsey söyleyim mi benim haziranda dogum günüm vardi bana hediye olarak iki arkadasim gömlek almis birer tane bi baktim 38 beden sok oldum o kadrda begendimki ya dedim insan görüyor neden giderde 38 beden alir ki ablam takildi sana ayip olmasn diye deidm degistireyim söyledim gögüsü dar geldi filan :)) ama etiketin seri numara yeri yirtikti kaldi öyle simdi oluyolar tabi ben 38 beden olmadan gömlekte azicik meyil var biri iyi oldu birininde gögüsleri oturuyor ama diyecegim o ki ben neden bu zamana bekledim diye kiziyorum kendime ama suanda verdigim karari uygulamaktam cok mutluyum sadece inan göreceksin yapacaksin

canım öncelikle çok geçmiş olsun opuyorumnanaktansen istedikten sonra yapamayacağın şey yok hepimiz için böyle kendini sıkmadan dengeli beslenerek istediğin kiloya gelip tekrar bazı şeylerle barışmaman için hiç bir neden yok yeter ki sen kendine inan ve iste ben kendi adıma her zaman destek olurum sana bu yol gerçekten yalnız yürünmüyor opuyorumnanaktankararını verdiğine göre gerisi kolay tatlım şimdiden kolay gelsin opuyorumnanaktan

2 Yıl oldu astım hastası olduğumu öğrendim sigarayı bıraktım ve talihsiz tesadüf ki iki seneyi ciddi sorun ve sıkıntılarla geçirdim psikolojim aşırı derece bozuldu dengesiz saldırgan biri oldum ve hayata olan öfkemi malesef yiyerek çıkarttım psikiyatriye başvurup destek aldım ama bana sadece ilaç içtiğim anlarda yardımı oldu bıraktım ilaçsız yaşantıma devam ettim.bu zaman zarfında 40 kilo aldım hayatım berbatken şimdi daha da çekilmez oldu çünkü astım ve depresyonun dışında başka sağlık sorunları yaşamaya başladım (uyku apnesi,eklem ağrıları,varis,bel fıtığı) yaşım daha 27 ve ben bitmek üzereyim.üstüne birde insanların alaycı bakış ve sözleri bazen hakarete kadar varan cahilce yaklaşımlar bir sürü kıyafetim varken sadece eşofmana mahkum olmak sırf kilo yüzünden işten çıkarılıp yine bu yüzden iş bulamamak karşı cins tarafından iğrenilerek bakılmak psikolojik durumumu tamamen bozdu.Hayatı yeniden keyifle sağlıklı bir şekilde yaşamak istiyorum ve siz arkadaşlarımdan destek bekliyorum psikolojim açısından iyi olabilir diye düşünüyorum.Yeni hayatıma başlarken sırf kilom yüzünden üzen ve yalnız bırakan insanlara karşı başım dik durabilmem için lütfen beni yalnız bırakmayın.19/08/2009 yola çıkış tarihim :enbuyukkk:

bak sana tavsiyem ziya mocana git,ümraniye devlet hastanesine,

Back
X