2 Yıl oldu astım hastası olduğumu öğrendim sigarayı bıraktım ve talihsiz tesadüf ki iki seneyi ciddi sorun ve sıkıntılarla geçirdim psikolojim aşırı derece bozuldu dengesiz saldırgan biri oldum ve hayata olan öfkemi malesef yiyerek çıkarttım psikiyatriye başvurup destek aldım ama bana sadece ilaç içtiğim anlarda yardımı oldu bıraktım ilaçsız yaşantıma devam ettim.bu zaman zarfında 40 kilo aldım hayatım berbatken şimdi daha da çekilmez oldu çünkü astım ve depresyonun dışında başka sağlık sorunları yaşamaya başladım (uyku apnesi,eklem ağrıları,varis,bel fıtığı) yaşım daha 27 ve ben bitmek üzereyim.üstüne birde insanların alaycı bakış ve sözleri bazen hakarete kadar varan cahilce yaklaşımlar bir sürü kıyafetim varken sadece eşofmana mahkum olmak sırf kilo yüzünden işten çıkarılıp yine bu yüzden iş bulamamak karşı cins tarafından iğrenilerek bakılmak psikolojik durumumu tamamen bozdu.Hayatı yeniden keyifle sağlıklı bir şekilde yaşamak istiyorum ve siz arkadaşlarımdan destek bekliyorum psikolojim açısından iyi olabilir diye düşünüyorum.Yeni hayatıma başlarken sırf kilom yüzünden üzen ve yalnız bırakan insanlara karşı başım dik durabilmem için lütfen beni yalnız bırakmayın.19/08/2009 yola çıkış tarihim :enbuyukkk: