kedimle oyun

Tarcinin annesi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2017
143
67
28
4.5 aylık bir tekirim var. Yaklaşık bir aydır benimle ama oyun oynatma ve kural koyma konusunu çözemedim. Bu konuda deneyimi olan kedi annelerinden yardım istiyorum. Çok uyuyor ve kalktığında enerji deposu ama oyun oynamak yerine evin içinde at koşturuyor resmen.

Yavru olduğu için,enerjisinin zirvede olması çok normal. Küçük oyuncak fareler ya da toplarla at getir oynayabilirsiniz. Olta ile oynatabilirsiniz..

Hahaha Benimde Bi prensesim var Ankara kedisi kendisi kedilerde avlanma iç güdüsü olduğu için evde avlanmak için bişeyler arıyorlar ve ondan bu deli gibi koşmaları normal yani ne yaparsan yap vazgeçirmezsin ! Benim kedi bi de deprem olacağı zaman çok yapıyor onu malum bu aralar bulunduğumuz yer çok sallanıyor ve deprem olacağı zaman çıldırır

Çok teşekkürler demekki alışıcam bende bu duruma

Kedileri eğitmek ne yazık ki mümkün değil. At gibi koşturması da iyi bir şey çünkü ev kedileri çok çabuk kilo alıyorlar ve bir kaç yaşından sonra hareketsizleşiyorlar. Sonra gelsin yağlanma ve hastalıklar. Bence at gibi koşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…