Kedimle başedemiyorum

Benim kedim de öyleydi kapıyı açık görmesin kaçar giderdi. Ama kediler uzaklasmiyorlwr sanirim sürekli yakalamaya çalışırdık bi gün bulamadık ümidi kestik baktık kendi kendine geri geldi kapıda miyavliyor kapıyı açtık içeri girdi. Umarım sizinkide uzaklaşmaz.
Yalnız depremden sonra evden kurtarıp iş yerine götürdük başka koyacak yerimiz yoktu ordan da kapıyı açık gördü kaçtı gidis o gidiş 2 aydır etrafında aramadığım yer kalmadı. Her gece acaba napiyor öldü mü kaldı mı diye düşünmekten kafayı yicem
Yokluğu çok zor evin evladı gibi oluyor belli bi süreden sonra. Lütfen dikkat edin yine de uzaklasmiyorlwr ama tedbirli davranın. Kumu maması hangi odadaysa evden çıkarken kediyi o odaya koyun. Evde yasamaya alisan kediler dışarıda yapamaz.
Tekrar kedi sahiplenmek istiyorum ama aklıma kendi kedim geldikçe istemiyorum

Ay buraya çok güldüm ya yaramaz şey illallah ettirmiş. Kolay gelsin kedi annesi olmak çok zor
Bir kere birkaç saat evde onu aradım işten gelince. Bulamadım hüngür hüngür ağladım kaçtı kesin diye sonra odaya bir girdim asma tavana girmiş oradan beni izliyor. Aklım almıyor hala nasıl girdi oraya diye. Diğer kedimin de garibim ağzı var dili yok tüm gün oturur beni izler öyle.

Eklentiler

• 577E3D37-0D7D-49EF-B268-40143367B927.jpeg
    56,3 KB · Görüntüleme: 125
Ya bu tip bu gözler halis miiiii Resmen bağırıyor ben yerimde duramayan delinin tekiyim diye. Bunu benim elime verin de iyice bi mıncırayım

Giderken bir odaya koysanız nasıl olur? Bizim de erkek tavşikimiz var, bazen birisinin peşine takılıp çıkıyor. Biz de çok korkuyoruz, bir yere giderken odaya kapatmaktan başka çözüm yok gibi. Biz bir de kediler için olan tırmalama önleyici bandı almıştık, bandın olduğu yere bir süre gitmemişti. Kapı altına, kapı eşiğine o banttan çekebilirsiniz belki engel olur çıkmasına

Allahım yicem ısırcam şimdi bu ne tatlılık yaaaa
Kapıdan kaçma konusuna önerim yok maalesef. Biz çözümü kapıyı azıcık açıp bir ayağımızla onu iterken oluşan ufacık aralıktan eve girmekte bulduk, 7 senedir bu durumdayız siz de bir deneyin isterseniz

Yuh bu nasıl tatlılıkkkkkkk!!! Çip taktırdınız mı? Zorunlu zaten takmışlardır büyük ihtimalle. Airtag de taktınız mı tasmasına bir şeycik olmaz. Ama arkadaşım krdi kapıya yaklaşınca su spreyi sıkıyordu, artık yaklaşmıyor. Hoş bir yöntem olmayasabilir bilemedim

Uslanmaz bence :) teyzemin kedisi uslanmadi.Deniz kenarinda buldugumuzda minicikti. Kisirlastirdik, her ay kontrolune gider. 1 dk durmaz, misafir sevmez. Kapi daha calmadan, kapi onunde pusuya yatar Tekirler boyle sanirim

Benim bir kedim de kaçtı hep gelirdi son çıktığında gelmedi herkes tanırdı biri kaçırdı ise içim rahat olur ama öldüğü falan aklıma gelince kötü oluyorum bir başka kedi daha sahiplendik daha doğrusu dışarıdan bir yavruyu kurtardık kaldı bizde Minnoşumdan sonra başka kedi istemiyordum kurtarma olmasa eve başka almayacaktım bunu da çok sevdik ama asla eski kedim gibi değil

Ya şunun tipe bak,benimki de bütün gün camış gibi yatıyor evde,kaçmak gibi bir niyeti hiç yok.

Eklentiler

• 20230113_013418.jpg
    152,2 KB · Görüntüleme: 94
Yaa cok güldüm aşırı tatlı bir şey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…