Benim kedisim de aşırı enerjik olduğu zamanlar evi birbirine katar, üst kata koşar halıların üstünde zıplar hepsi kayar, çiçeklerimi devirir... bu liste böyle uzuyor. Bu şekilde enerjik olduğu zamanlar kediyle 5 dk oyun oynuyoruz ve enerjisini atıyor, sakinlesiyor.Hepinize iyi geceler çok başınızı agritmadan konuya gireceğim evde 3 kedim var fakat benim sorunum bir tanesi ile sorunlu olan kedim görme engelli iki gözü de şiddet görmesinden ötürü kör sahipleneli 3 yıl oldu aşırı yaramaz kesinlikle abartmıyorum 5 tane çocuğa bedel olacak şekilde yaramazlıkları var çözemediğimiz bir yaş mama sorunumuz var yaş mama için sabahlara kadar bağırıyor evde çığlık çığlığa geziyor kısırlaştırilmis kediler için olan mama kullanıyoruz fakat yetinmiyor sürekli yemek masasında daha biz oturmadan sofrada yerini alıyor kör olmasına rağmen buzdolabinin önünden yaş mama alana kadar gitmiyor inat edip vermedigimiz zaman banyo paspasi mutfağa kitaplıkta ki kitaplar yere askiliktaki çamaşırlar kum kabına yani anlayacağınız ev ev değil tımarhane sizlerden akıl rica ediyorum özellikle kedi bakmış olanlar nasıl basediyorsunuz sorunlarla
ben başedemiyorum. kafası atarsa gece yarısı yapabileceği tüm yaramazlıkları yapar bizi uyandırana kadar sonra ortadan kaybolur. bazen burnumu ısırarak uyandırır. ama tüm psikopatlıklarına rağmen ben ona aşığım onu öyle kabul ettim
biz evde yokken bütün gün uyuyor tabi eve gelince enerjisini atacak yer arıyorlar :)))Gece hayatını seviyorlar. Geçen eşini uyandırmış zorla top atsan uyanmaz adamı. Maması var suyu var tuvaletinin kapısı açık gece oturdum açıklama yapıyorum diyor. Meğerse sadece kendini sevdirip sohbet etmek için kaldırmış çılgın oğlan.
enerji atsınlar da gece uykudan uyandırmalrı çok kötü bende bu aralar aynı durumdayım her gece kendini sevdirmeye uyandırıyor.biz evde yokken bütün gün uyuyor tabi eve gelince enerjisini atacak yer arıyorlar :)))
biz evde yokken bütün gün uyuyor tabi eve gelince enerjisini atacak yer arıyorlar :)))
Benim ki de öyleMadem konumuz kediler, sizin kedilerinizde gecenin bir yarısı kendini sevdirmek için delice miyavlıyor mu acaba? Bizimki 4 aylık British bu ara gece 3-4 arası her gece uyanıp miyavlıyor gidip seversem okşarsam bir süre sonra susuyor ama gitmezsem susmuyor uykular haram oldu modundayım bu ara ;(
Bizim kedinin odası var gece biz yatarken onuda odasına koyuyoruz kapısını kapatıyoruz, önceden sabaha kadar uyurdu o da son birkaç gündür gece miyavlaması başladı, kapısını açıp serbest bırakıyorum ama ben gidip sevmezsem kendisini susmuyor ,bzimkapıyı halıyı tırmalıyor açın kapıyı diyeBenim ki de öyle
Dolaba tırnaklarını sürtüyor
Perdeye çıkıp ordan üzerime atlıyor uyandırmak için
Sürekli bişeyleri yere atıyor
En sevdiği eşimin uyudugunu anladığı an gidip kumunu kazmak
Ben takılmıyorum da eşim en ufak sese uyanıyor
Bebek gıbı gece onu oyalıyorum
Koynuma alıp yatıyoruz uyudugum an başlıyor dolaba tırnaklarını sürtmeye
Kısırlaştırdınız mı peki kısır değilse de yapıyolar aradaBizim kedinin odası var gece biz yatarken onuda odasına koyuyoruz kapısını kapatıyoruz, önceden sabaha kadar uyurdu o da son birkaç gündür gece miyavlaması başladı, kapısını açıp serbest bırakıyorum ama ben gidip sevmezsem kendisini susmuyor ,bzimkapıyı halıyı tırmalıyor açın kapıyı diye
bizde de ne yazıkki uykusu en hafif olan benim ..
Henüz çok küçük o nedenle kısırlatırma işlemini yaptırmadık en azından 6 ayı dolsun istiyorum. Tam 4 aylık şu an.Kısırlaştırdınız mı peki kısır değilse de yapıyolar arada
Ben düşünemiyorum bi odada uyuduğunu
Yataktan odadan atacak neredeyse bizi
Eşim sen çok şımartıyosun diyor
sizinkininde nevresim değiştirmeye alerjisi var mı ? benim ki çıldırıyo kendini ordan oraya atıyo rahat vermiyo.sonrada temiz yatağa girip yatıyo manyak bunlar ya :)Ben şimdi evdeyim valla gündüz de enerjisini atıyor. Bebeğin tepesinden yüz kere atladı. Yine çamaşırları katlanmaya nasıl engel olurum diye yüz kere döndü. Nevresim değiştirecektim nasılsa yaptırmaz diye bırakıverdimbebeği uyutmaya geçtim o da şimdi uyuyacakmış bir bacağımda bir ayağımda sallıyorum. Bebek 6500 kedi 8500 analar çeker yükü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?