- 2 Eylül 2022
- 658
- 629
- 29
Merhabalar. Kedimin her idrarı değil ama 3 te birinde son 1 2 damlası pembemsi oluyor idrarın. Bebek doğduktan beri bi sakin sessiz, bebeğin mamasını istiyor yatağına giriyor falan. Hep gittiğimiz vet depresyondandır sorun yok bence daha önce böyle bi kedide ultrasonda kitle sanıp amelyata almıştık kedi kendini kasıyomuş depresyondan dedi. Cvp tatmin etmeyince başka vet e gittim idrar tahlilinde biraz kan hücresi var dedi bişey çıkmadı, kan tahlili yaptı pek bişey çıkmadı ondada. İdrar yollari enfeksyonu için ilaç yaptık serum verildi 3 gün takviye. Sonra ben yine 1 2 damla gördüm pembeli. Yine götürdüm bio test mi bio kimya mi ne yapildi kan alindi yine bişey çıkmadı onda da su az içiyormuş dedi vet ilaç verdi böbreklerle ilgiliydi sanırım sabah 2 akşam 2. 3 gün verdim. Sonra kontrole gittik tekrar biraz daha iyi dedi veteriner ama bence hiç birşey değişmedi ki o kadar testdi serum du daha bi stres yaptı kedim. Şimdi yaş mamaya ekstra su koyuyorum çünkü küçüklükten beri su az içiyor. Yani durum böyle olunca ilk vetin söylediği de kafama yatmaya başladı cidden bebek yüzünden depresyonda mı acaba yoksa ultrasona soksam mı kediyi. Yani bi sıkıntı olsa illa okadar testten birinde farkedilir di. Ya boşa amelyat olursa anlattığım kedi gibi. Veterinere o kadar para verdim elde var sıfır. Tekrar veteriner mi değiştirsem acaba ne yapacağımı bilmiyorum yada toparlanır mı kendi kendine.