- 4 Ağustos 2008
- 366
- 0
- 44
-
- Konu Sahibi yoygun0891
o da anne olsun bence.
başlığı kendimi kısırlaştırayım mı diye okuduğum için kendime bir alkış istiyorum
Bizde yaklaşık 5 ay önce kızımızı kısırlaştırdık, ben hiç düşünmüyordum nasolsa evde diye kızgınlığının bu kadar ağır geçeceğini ummamıştım ama ilk kızgınlığında bir hafta kendinide bizide mahvetti. Ve sonuçta kısırlaştırdık, ilk bi kaç gün kıyamam yavruşuma çok acı çekti tabi, sersem gibiydi ama herşey geçti gitti...şimdi gayet mutlu bir kız...öyle kilo falan almadı, ben tembelleşir sanıryordum gayet oyuncu yine çok hareketli...biz hiçbir sorun yaşamadık, umarım sende yaşamazsın. Bir daha kızışma dönemine girmesi falanda mümkün değil cnm, şimdiden geçmiş olsun.
bende oğluşumu kısırlaştırdım öğrenci evi 2 göz oda oraya buraya tuvaletini yapıyordu koku bırakmak için ama çok pişmanım erkek kedilerde daha çok oluyormuş ama kısırlaştırdıkdan sonra hastalığı bitmedive kilo almaya başladı ömrünü azaltıyor dediler çok isterdim minnak minnak torunlarım olsun
Kediniz madem 1 yaşında, artık kısırlaştırılabilir, 8 aylıktan itibaren uygun deniyor.
Bizim kedimiz kısırlaştırıldı, şimdi çok rahat. Ameliyattan sonra biraz sıkıntı çekiyor, 5-6 gün ilgilenmeniz gerekiyor.
Çiftleşmeyecekse, hayvancağızı süründürmenin de alemi yok.