kedimi kısırlaştırayımmı son 3 gün yardımmmm

yoygun0891

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
366
0
44
arkadaşlar slm gecenlerde cok caresız kaldıgımda sıze akıl danısmak ıcın topiç acdım lutfen once onu okuyun ama sımdı kafam allak bullak oldu kedım dişi kızıstı 10 gun surdu cok acı cektı cok bagırdı ama ben bakmaya ımkanım olmadıgı için erkek kedıyle çiftleştiremedım doktoruyla 15 gundur devamlı her gun ırtıbat içindeyım kısırlaştırma amelıyatı olacak daha iki önce kızısması bıttı ve su and agayet sakın aynı eskısı gıbı ama ben dun amelıyatı netten ızledım tıpkı ınsan amelıyatı gıbı benım sorum gene kızısırmı gene aranıpda kendısıne azap olurmu sımdı durduk yerde kedımı amelıyat ettırıpde canını yakacam gıbı hıssedıyorum doktoru her 21 gunde bır tekrar eder demısdı ama sımdı o kadar sakın uslukı durduk yerdede hayvancagızın canını yakmıs gıbı mı olacam dıye dusunuyorum offffffff nolur cevap verın kısırlaştırma yapmayanlar su anda durumunuz nedır kedılerınız devamlı dönem dönem kızısma içindemı kısırlastıranlar sızler nasılsınız amelıyattan sonrası bı pışmanlıgınız oldumu canımın cok canı yanacak ona dayanamıyorum ben yaptırsam pişma olurmuyum olmazmıyım cuma gunu amelıyat gunu nolur acillll cevap verın bana

o da anne olsun bence.:KK5:

canım inankı bakamam 10 katlı apartman daıresınde 10 kattayız ben bıtanesıne zor bakıyorum benım kızımda cok masraflı bı tek mama yıyor kac defa veterınere goturdum tek tıp beslenıyor dıye ama secıcı dedı naptıysamda vazgecıremedım onunda masrafınıda ben karsılıyorum ama benımde elım kısıtlı artık evde darda hadı versem yavrularını desem eee bu seferde bebegı anasından ayırmak daha buyuk gunah degılmı ha bıde sole bı durum var benı kızım daha 1 yasında yenı gırdı ıyı beslendıgı ıcın gelısımıde hızlı olmus ama dogumu 1 bucuk yasından once tehlıkelı buluyorlar doktoru yanı bıde bu kızışması her 21 gunde bır tekrar edermıs ha bılsem bu gecıcı bı donem kızım bı daha azap cekmıyecek desem valla amelıyat yaptırmıyacam seneye bı kere anne edıp sonra yaptıracam ama bu halı her 21 gunde bır tekrar edermıs hemde eylul ayına kadar bız bu 10 gunu zor gecırdık komsular sıkayete geldı benım derdım sımdı cok uslu hanı dıyorum bılmesem 21 gun sonra aynısını yasamıyacagımız yaptırmıyacam ama doktoru yasarsın dıyor ben kedıme bakınca yok canım dıyorum ıhtımal vermıyorum hanı yasayanlara soruyorum gercekden 21 gun sonra yenıden kabus başlarmı ben kzıımın amelıyatı için arkadasımdan bor aldım üstelık zor şartlar altındayım ama herseyde onun iyiliği için yavrularına bakamam ee dogdukdan sonrada nasıl verecem kıyamam offffffffff ben napıcam ya kedımden de vazgecmekde ıstemıyorum ben onu cok sevıyorum canı aynsında ıstemıyorum offfffff

maddi açıdan zorlanmayacaksan kısırlaştır. şimdi geçse ilerde yine kızışacak. çiftleştirmezsen de yaşacaklarını biliyorsun. doğacak yavrulara yazık. öylesi daha iyi...

bende oğluşumu kısırlaştırdım öğrenci evi 2 göz oda oraya buraya tuvaletini yapıyordu koku bırakmak için ama çok pişmanım erkek kedilerde daha çok oluyormuş ama kısırlaştırdıkdan sonra hastalığı bitmedi:KK43: ve kilo almaya başladı:KK43::KK43: ömrünü azaltıyor dediler:KK43: çok isterdim minnak minnak torunlarım olsun:KK43::KK14:

arkadaşlar son durumumuz şu pazartesiye ıns amelıyat ettırıyorum ayrıca o gunu ve butun deneyımlerımı sızınle burada paylaşıcam benım içinde ayrı bı tecrube olucak ıns guzel şeyler olurda o cok korktugum olaylar basımıza gelmez görüşürüz....

onlarda da aynı insanlarda olduğu gibi en az bir ekre doğum yapmış olmak sağlıklı tabii. ama yavrularını sahiplendirecek veya bakabilecek durumunuz varsa. aksi takdirde ne hayvancağızın ne de yavruların günahına girmeyin. kısırlaştırın bence .. ben bugüne kadar çok kedi evlat edindim sokaktan.. hepsini de ksırlaştırdım. rahat rahat dışarı da çıktılar. aklım kalmadı. ayrıca beslenmesine dikkat ederseniz öyle anormal bir kilo artışı da olmuyor. zaten kiloya eğilimli kedi ırkları bellidir. onlar her halükarda kilo alacaklardır..
kısırlaştırmadan da korkmayın. zaten anestesi yaxıyorlar. yeter ki uzman elinde ve hijyenik bir ortamda olsun. bir de antibiyotik alın .. geçmiş olsun

Bizde yaklaşık 5 ay önce kızımızı kısırlaştırdık, ben hiç düşünmüyordum nasolsa evde diye kızgınlığının bu kadar ağır geçeceğini ummamıştım ama ilk kızgınlığında bir hafta kendinide bizide mahvetti. Ve sonuçta kısırlaştırdık, ilk bi kaç gün kıyamam yavruşuma çok acı çekti tabi, sersem gibiydi ama herşey geçti gitti...şimdi gayet mutlu bir kız...öyle kilo falan almadı, ben tembelleşir sanıryordum gayet oyuncu yine çok hareketli...biz hiçbir sorun yaşamadık, umarım sende yaşamazsın. Bir daha kızışma dönemine girmesi falanda mümkün değil cnm, şimdiden geçmiş olsun.

kısırlaştır canım bende kısırlaştırdım bır 2 gun kedı dermanzsız uyuyor kusuyor falan ama mecbu çünkü hayvan deliriyor en ıyısı bence

Bizde yaklaşık 5 ay önce kızımızı kısırlaştırdık, ben hiç düşünmüyordum nasolsa evde diye kızgınlığının bu kadar ağır geçeceğini ummamıştım ama ilk kızgınlığında bir hafta kendinide bizide mahvetti. Ve sonuçta kısırlaştırdık, ilk bi kaç gün kıyamam yavruşuma çok acı çekti tabi, sersem gibiydi ama herşey geçti gitti...şimdi gayet mutlu bir kız...öyle kilo falan almadı, ben tembelleşir sanıryordum gayet oyuncu yine çok hareketli...biz hiçbir sorun yaşamadık, umarım sende yaşamazsın. Bir daha kızışma dönemine girmesi falanda mümkün değil cnm, şimdiden geçmiş olsun.

saolsun burada pembebuke tadında bı arkadasım var saolsun o bana cok destek oluyor bu zor gunlerımde bıde sızler valla sozlerınızle ıcımı rahatlattınız yuregme su serptınız saolun ben onumuzdekı ıkı gunun zorlugunu tahmın edebılıyorum ama sonrasında kendısıne bı ezıyetı kalmasında ben onu ıstıyorum sneınkısı gene bır haftaymıs benım kızım 10 gun evın ıcınde vıyakkk vıyakkk bagırdı durdu aynen bızıde kendısıne perısan ettı bugun amelıyatını olucaktı ama aksılık oldu zamanı bellı olmayan bı zamana kaldı su gunlerde elımden geldıgınce sakın lestırmeye calısıyorum ama tabı krız geldıgınde bus eferde onunda gecmesını beklıycem hayırlısı bakalım ıns amelıyat olunca soz buraya hemen butun gelısmelerı yazıcam sızı merakda bırakmıycam ama su anda gununu ınanınkı bende bılmıyorum

bende oğluşumu kısırlaştırdım öğrenci evi 2 göz oda oraya buraya tuvaletini yapıyordu koku bırakmak için ama çok pişmanım erkek kedilerde daha çok oluyormuş ama kısırlaştırdıkdan sonra hastalığı bitmedi:KK43: ve kilo almaya başladı:KK43::KK43: ömrünü azaltıyor dediler:KK43: çok isterdim minnak minnak torunlarım olsun:KK43::KK14:

Benimde erkek bir kedim var aynı sorunu yaşıyorum, her yere koku bırakıyor. Bir yaşını doldurdu daha yeni ve kısırlaştırtırsam geçeceğini söylediler. Normalde istemiyordum ama evde olduğu için koku çok kötü arkasından temizlik yapmaktan bıktık. Geçmediğini söylemişsin çok üzüldüm. Başka bir çarede göstermiyorlar kısırlaştırmadan başka

Kediniz madem 1 yaşında, artık kısırlaştırılabilir, 8 aylıktan itibaren uygun deniyor.
Bizim kedimiz kısırlaştırıldı, şimdi çok rahat. Ameliyattan sonra biraz sıkıntı çekiyor, 5-6 gün ilgilenmeniz gerekiyor.
Çiftleşmeyecekse, hayvancağızı süründürmenin de alemi yok.

Kediniz madem 1 yaşında, artık kısırlaştırılabilir, 8 aylıktan itibaren uygun deniyor.
Bizim kedimiz kısırlaştırıldı, şimdi çok rahat. Ameliyattan sonra biraz sıkıntı çekiyor, 5-6 gün ilgilenmeniz gerekiyor.
Çiftleşmeyecekse, hayvancağızı süründürmenin de alemi yok.

Evet daha yeni bir yaşını doldurdu, erkek olduğu için kısırlaştırmak daha kolay diye biliyorum. Yalnız koku brakma sorunu çoğu kedide kısırlaştırılmalarına rağmen bu devam ediyor diye duydum. ama ben her ne olursa kısırlaştırtmak zorundayım tek korkum anestezi esnasında birşey olması. İyi bir veteriner arıyorum şimdi

benimde 7 aylık bir oğlum var adı BEYAZ ve kızgınlık döneminde koku bırakmadı ama çok bağırıyor ...üzüyo beni yawrum :KK43: benim van kedisi ve beyaz renkte ... kısırlaştırmak istedim fakat beyaz kediler her konuda hassas oldukları için hala götüremedim ... çünkü anestezi esnasında bayıltırsam uyanmayabilir dedi bende çok çekiniyorum bu yüzden ama bu durum tek seferlik bişey değil nihayetinde kesin çözüm kısırlaştırmak eğer bi daha sorun yaşamak istemiyorsan tek sefere mahsus katlan bu duruma tabi kedinin cinsini bilmiyorum ... beyaz ve van ise ayrı konu benim gibi beklemede kalırsın belki de hiç kısırlaştıramazsın ... senin kedin koku bıraktı mı peki?? ben de koku olayından çok çekiniyorum umarım yaşamam ama her kedi bırakıyo sanırım ??? BİLEMİYORUM ...zor bi karar ama kesin çözüm öle düşün ....

X