- 4 Ağustos 2008
- 366
- 0
- 44
- Konu Sahibi yoygun0891
arkadaşlar slm gecenlerde cok caresız kaldıgımda sıze akıl danısmak ıcın topiç acdım lutfen once onu okuyun ama sımdı kafam allak bullak oldu kedım dişi kızıstı 10 gun surdu cok acı cektı cok bagırdı ama ben bakmaya ımkanım olmadıgı için erkek kedıyle çiftleştiremedım doktoruyla 15 gundur devamlı her gun ırtıbat içindeyım kısırlaştırma amelıyatı olacak daha iki önce kızısması bıttı ve su and agayet sakın aynı eskısı gıbı ama ben dun amelıyatı netten ızledım tıpkı ınsan amelıyatı gıbı benım sorum gene kızısırmı gene aranıpda kendısıne azap olurmu sımdı durduk yerde kedımı amelıyat ettırıpde canını yakacam gıbı hıssedıyorum doktoru her 21 gunde bır tekrar eder demısdı ama sımdı o kadar sakın uslukı durduk yerdede hayvancagızın canını yakmıs gıbı mı olacam dıye dusunuyorum offffffff nolur cevap verın kısırlaştırma yapmayanlar su anda durumunuz nedır kedılerınız devamlı dönem dönem kızısma içindemı kısırlastıranlar sızler nasılsınız amelıyattan sonrası bı pışmanlıgınız oldumu canımın cok canı yanacak ona dayanamıyorum ben yaptırsam pişma olurmuyum olmazmıyım cuma gunu amelıyat gunu nolur acillll cevap verın bana