Kedime yardım canı acıyorrrr =(

slnelf

....
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
87
50
arkadaşlar sabaha karşı kedilerime köpek saldırdı:KK5: 2si ağaca tırmanmış kurtulmuş diğer kedimin nereye saklandığını bilmiyrm ama geldi sersem gibiydi korkudan sandım sabaha geçer sandım ama kuyruğuna doğru arka bacağının orasını tutunca miyavlıyo canı acıyo ve çok durgun :KK5: kontrol ettim ne yara var ne başka bir şey sadece dokunduğum zaman canı çok acıyo sizce basit bir ezilmemidir bi yere mi çarpmştr ölecek diye korkuyorum :KK5::KK5::KK5:

arkadaşlar sabaha karşı kedilerime köpek saldırdı:KK5: 2si ağaca tırmanmış kurtulmuş diğer kedimin nereye saklandığını bilmiyrm ama geldi sersem gibiydi korkudan sandım sabaha geçer sandım ama kuyruğuna doğru arka bacağının orasını tutunca miyavlıyo canı acıyo ve çok durgun :KK5: kontrol ettim ne yara var ne başka bir şey sadece dokunduğum zaman canı çok acıyo sizce basit bir ezilmemidir bi yere mi çarpmştr ölecek diye korkuyorum :KK5::KK5::KK5:

geçmiş olsun..
veterinere götürdünüz mü?

veterinere götürmeniz lazım hemde biran önce sizin göremediğiniz bir şey olabilir mutlaka götürün

saolun ama burada veteriner nerede var bilmiyrm nette baktım bulamadım adres bir şey :KK43:

Nerede yaşıyorsunuz?
Mutlaka vardır veteriner olmaz mı hiç
Götürmeniz lazım acilen :/
Çok üzüldüm geçmiş olsun
Bilinmeyen numaralar servisinden de sorabilirsiniz

acilen veterine gidin çok bile geç kalmışsınız
allah korusun bi iç kanama falan olabilir.
evden mi kaçmışlar nasıl çıkmışlar dışarı
o kısmını anlamadım:26:

zonguldakta yaşıyorum küçük yer ama bilmiyrm veteriner nerde :26:
daha öncede tavşanım hastalanmıştı veteriner bulamadım öldü :KK43: :KK43:
bugün biraz bir şeyler yedi ama eskisi gibi atlayıp zıplamıyo oynamıyo kızım :KK43:
balkonda bakıyorum ama köpek oraya nasıl girdi kediler nasıl çıktı kaçtı bende anlamıyorum çok korkmuşlardı zor indirdim ağaçtan :KK43:

Zonguldak veteriner klinik diye yazın google a..
çıkıyor bilgiler..

geçmiş olsun..

kediniz ne durumda??

o kedim düzeldide diğer kızım öldü :KK43::KK43: zehirlediler heralde yola atmışlar ama araba çarpsa ezilir bir şey olurdu sadece kan gelmiş ağzından hiç bi yerinde yara yok offf offff karşıda çimenliklerde oynamayı seviyorlardı saldım biraz oynasınlar diye keşke yapmasaydm :KK43::KK43:

X