- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Islak bir bezle silin oradaki ıslaklığı hissettikçe yalayacaktır ve alışkanlık haline getirecektir. Yada tuvalet sonrası hemen silmeyin. Bizim de scottish fold kedimiz var ilk geldiğinde yanımızda değil de önce kendine gizli bir yer bulup p öyle yalanıyorduMerhabalar scottish fold cinsi bir kedi sahiplendik.
Kendisi 2 aylik dunyalar tatlisi bir sey.
Fakat soyle bir sey oldu; kakasini kuma yapabiliyor evet ama sonra poposunda kalintisi kaliyor. Sonra, rahatsiz oldugu icin olsa gerek, poposunu haliya ya da yere surunuyor. Kabus goruntuyu hayal edebilmissinizdir.
Kakasi ishal degil bu arada. Gayet normal sadece o poposundaki hafif civik sekilde kaliyor.
Annem cok titiz bi kadin hastalik derecesinde. O gormeden hemen sirkeli bezle deterjanla siliyorum. Fakat onunde sonunda gorecek bunu, o zaman yasayacaklarimizi dusunemiyorum.
kendini temizlemiyor da henuz. Sanirim annesi yapiyordu bu isi yeni ayrilinca henuz ogrenemedi.
Ne yapabilirim, nasil ogretebilirim?Sizce normal mi?
Eseleme sesini duyunca paldir kultur kosuyorum elimde bezle. Ama gece ben uyurken ya da ben disardayken yapinca neler olacak
Deneyecegim cok tesekkurlerBende yaşadım. Bi arkadaşım onu yani halıdakini koklatarak keskin dille hayır de gözlerine bakarak demişti. Bir burnunu biraz poposuna yaklaştır kokuyu alınca zaten temizler demişti.
Onu yaptık 1 2 kez. Gerçekten işe yaradı.
Koridordaki uzun halımda uzun uzun çizgiler vardı bizimde.
Büyüdükçe denge yeteneği artacak ve kuma poposunu değdirmeden yapmayı öğrenecek merak etmeyin. Daha çok küçük bilemiyor.
Benim dişi kedim hiç kum kullanmadı hep banyo giderine ve banyo da muhtelif yerlere yaptı siz düşünün artık çilemi
Ver şu an minnağın en tatlı dönemi tadını çıkarın güle güle büyütün
Aynı bizMerhabalar scottish fold cinsi bir kedi sahiplendik.
Kendisi 2 aylik dunyalar tatlisi bir sey.
Fakat soyle bir sey oldu; kakasini kuma yapabiliyor evet ama sonra poposunda kalintisi kaliyor. Sonra, rahatsiz oldugu icin olsa gerek, poposunu haliya ya da yere surunuyor. Kabus goruntuyu hayal edebilmissinizdir.
Kakasi ishal degil bu arada. Gayet normal sadece o poposundaki hafif civik sekilde kaliyor.
Annem cok titiz bi kadin hastalik derecesinde. O gormeden hemen sirkeli bezle deterjanla siliyorum. Fakat onunde sonunda gorecek bunu, o zaman yasayacaklarimizi dusunemiyorum.
kendini temizlemiyor da henuz. Sanirim annesi yapiyordu bu isi yeni ayrilinca henuz ogrenemedi.
Ne yapabilirim, nasil ogretebilirim?Sizce normal mi?
Eseleme sesini duyunca paldir kultur kosuyorum elimde bezle. Ama gece ben uyurken ya da ben disardayken yapinca neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?