Kedim ve ilk gece

Ay benim kedilerimin tuvalet terbiyesi vardı özel beyaz bir kum var ondan almıştık yaptıktan sonra arkalarını döner popolarını uzatırlardı biz ıslak mendille silmeden de o kumdan çıkmazlardı evde yoksak da yapmazlardı:KK48: ay böyle konu görünce kedilerimi özlediğimi farkettim..

Arkadaşlar ben de kedi sahiplenmeyi düşünüyorum ancak koltuklari tırmalar deler perdeler tirmanir ve tüylerini döker diye eşimden yana cekincelerim var. Bunları önüne geçilebilir mi??

Arkadaşlar ben de kedi sahiplenmeyi düşünüyorum ancak koltuklari tırmalar deler perdeler tirmanir ve tüylerini döker diye eşimden yana cekincelerim var. Bunları önüne geçilebilir mi??
yapmaz demeyi çok isterdim ama başta yapmasalar bile çoğu zaman sonradan zıvanadan çıkıyorlar. tüm gün evin içinde ve yeterli ilgi görmediklerinde özellikle ayrı bir hareketlilik geliyor ve siz sevmeye oynamaya başlayınca çocuk gibi şımarıyorlar o zamanda kanepe örtüleri perdeler üstünüzdeki kıyafetler parçalanıyor

yapmaz demeyi çok isterdim ama başta yapmasalar bile çoğu zaman sonradan zıvanadan çıkıyorlar. tüm gün evin içinde ve yeterli ilgi görmediklerinde özellikle ayrı bir hareketlilik geliyor ve siz sevmeye oynamaya başlayınca çocuk gibi şımarıyorlar o zamanda kanepe örtüleri perdeler üstünüzdeki kıyafetler parçalanıyor
Tırnaklarını falan kessek kediye bir zararı olur mu.. yoksa kedi besleyenler evlerindeki eşyaların parçalanmasıni goze alacak başka çare yok mu...

Tırnaklarını falan kessek kediye bir zararı olur mu.. yoksa kedi besleyenler evlerindeki eşyaların parçalanmasıni goze alacak başka çare yok mu...

Kesilir ama başta siz kesmeyin kedinin tarnaklarında kılcal damarlar var yanlışlıkla fazla kesip o bölgeye zarar verirseniz kedinin canı çok yanar o yüzden önce bilen biri göstersin sonra siz kesmeye başlarsınız özellike uysal kediye uyuklarken kesmek çok kolay oluyor

İyi geceler arkadaslar iki yıllık ısrarın ardından eşim kedi almaya ikna oldu:)
Gittik güzelce sahiplendik. Kedimiz bize evimize alıştı oyunlar oynuyor. Ancak her şey gece olunca başladı
Kedi yalnız kalmak istemiyo ışığı acık bırakıyorum olmuyo kapatıyorum olmuyo.. Miyav miyav ortalığı ayaga kaldırdı zaten heyecandan zor uyudum bu üçüncü uyanışım
Bi önerisi olan var mı
Ay ne güzel yaa keşke benimki de ikna olsa.
Küçüklüğümden beri onlarla haşır neşirim. Koynumda yatırırdım mırıl mırıl ne güzel. Hala bakıyorum ama sokak kedileri sadece ama olsun.ona bişey demiyo en azından.
sizinki de yanında olun istiyo o yüzden hele bide yavruysa tamam ayrılmak istemez hiç.
Kendi yatmaya alışsa iyi olur çıkar çıkar gelir valla yatağınıza :)
Kedilerin dilinden iyi anlarım sormak istediğin bişey olursa burdayım.

Hayır kesinlikle kesmeyin arada dışarı çıkarın o tırnaklarını ağaçlardan falan törpülemeye çalışacak zaten

İki gündür hayatım degişti resmen o kadar güzel bi duyguymuşki:)
Benimki evlenince istemiyor kedi :KK43:
Kedinin oturdugu yere oturamiyormus ici bi garip oluyomus..
Esasen ben asigim kedileree kiskaniyor sanki..
Sokakta gordugunun pesinden kosuyor bir de evlenince eve alsak bu kiz beni sallamaz mi diyo ne diyo bilemedim:KK53::KK53:
Ama cok imrendimm baska bir arkadas da var forumda minik bi pamugu var beslemeye yasatmaya calisiyor:KK15:
Oyyy icim eriyor bahsederken bile:KK36:

Tamamen huy meselesi, ama benim kedim hiç tırmalamadı. Genellikle pütürlü yüzeyleri tırmalamayı seviyorlar.
Tüylerini döküyorlar maalesef...
Tuvalet konusunda da gıcıklık derecesinde titiz, kum dışına asla yapmadığı gibi kumu pisken de tuvaletini tutar. Bir kez çok sıkıştığı için banyo giderine çişini yapmıştı, onu da miyavlaya miyavlaya bize gösterdi. :)

X