Ben dalga geçtim ya, ne sıkıcı bir insansiniz. Azıcık yuzunuz gülsün. Hepimiz seviyoruz sizi.Amannn banane ya birşey dedim diye beni hayvan düşmanı yaptınız alon hayvanları nerenize yatırırsanoz yatırın bana ne yaaa
Ben gül geç diyorum , sen sinir krizi geciriyorsun. Az sakin ol.Ozaman
Hayvanlar bütün mikroplu şyleri ağızlarona ala biliyorlar yaradılışlarından hayvanlarda akıl var düşünce yok insanlarla nasıl
Sizin beyninizde sorun var kedi düşmanı falan değilim ben ama sizin gibi saçma sapan yorum yapanlar yüzünden soğuyacağım neyi nerden anlıyorsunuz hayvanlarla yaşamaktan insanları anlamayımı unuttunuz bu kadar yargılanacak ben ne yaptım kendinize gelin lütfen!
E ben şimdi senin ananin da, babanın da gelmisine geçmişine kufrediyorum. Ne etcen? Sabaha kadar kufrederim, sabah uyandığımda kaldığım yerden devam ediciim.Hayvansever olmuşsunda, iyi evlat olamamışsın ne fayda...İnsan anasına babasına küfrettirirmi.
E ben şimdi senin ananin da, babanın da gelmisine geçmişine kufrediyorum. Ne etcen? Sabaha kadar kufrederim, sabah uyandığımda kaldığım yerden devam ediciim.
Bunu engelleyemezsin peki bundan sonra nasıl "iyi" evlat olmaya devam Edeceksin?
Seni yetiştiren, sana emek veren insanlara neleeer diyorum neleeer.
kedilerin aşıları vardır. düzenli yapolan. 3 ayda bir.. kist aşıları vs..Canım benim duyduğum kadarıyla sôylüyorum yoksa bende hayvanları çok seviyorum ama kedi ve köpeğin tüylerinin zararlı olduğunu duydum aşı olunca geçiyorsa onu bilmiyorum biraz sert tepki vermişsiniz karşı olduğumdan falan değil yani,apartmanımızın önüne bazen köpekler gelir ben kıyamam onlara yemek veririm bütün komşular bana kızar bu köpekleri alıştırıyosun diye ben sadece aynı yatakta yatacak kadar olmayın diyorum ne olur ne olmaz mındar hayvan sonuçta
Okadar güzel şey yazmışken içlerinden bir kelimeye takılıp kalıyorsunuz eti yenmeyen herşey mındardır dinimizdede bu bôyledirkedilerin aşıları vardır. düzenli yapolan. 3 ayda bir.. kist aşıları vs..
. o olunca hiç sorun olmaz. ben lokumumla yatarım mesela. senelerdir. gayette iyiyim.
ayrıca mındar demenizde hoş değil. hele kedilere
Ya okadar güzel şey yazdkım siz bir kelimeye takılıp kalıyorsunuz mındar demişsem ne olmuş yani mındar demek kötü birşeymi dinimizde eti yenmeyen hayvanlara mındar denin bunda nevar anlamadım doğrusukedilerin aşıları vardır. düzenli yapolan. 3 ayda bir.. kist aşıları vs..
. o olunca hiç sorun olmaz. ben lokumumla yatarım mesela. senelerdir. gayette iyiyim.
ayrıca mındar demenizde hoş değil. hele kedilere
Ozaman
Hayvanlar bütün mikroplu şyleri ağızlarona ala biliyorlar yaradılışlarından hayvanlarda akıl var düşünce yok insanlarla nasıl
Sizin beyninizde sorun var kedi düşmanı falan değilim ben ama sizin gibi saçma sapan yorum yapanlar yüzünden soğuyacağım neyi nerden anlıyorsunuz hayvanlarla yaşamaktan insanları anlamayımı unuttunuz bu kadar yargılanacak ben ne yaptım kendinize gelin lütfen!
ayy cok güldümBaşlığı okuyunca kediyi evlendirdiniz sandım yavrulaması için çiftleştirmek falan, ay sabah sabah kendime gülüyorum. :)))
BDV algıda seçicilik yapıyor.
Neler yapmadım ki oturdum bugün yatak diktim şu an yatak odasının kapısında miyavlıyo dün gece eşimin kafasına atladı yatakta odaya almıyo o yüzdenBir dönem bende kedi besledim malesef kedilerin alışma dönemine kadar bu tarz problemleri oluyor. Ben başlarda kedimle beraber yatardım oyuncak bebegimin yatagini ona yuva yapmıştım sende deneyebilirsin
Bu yoruma da cok güldümm:)) başlık pek yaratıcı olmuş o zaman:))Ben de kedisi var konu sahibi Evlenince ilk gece kediyi ne yapayım kıskanır vs diyecek sanmıştım
Eşim alışamadı tedirgin oluyo yatağa alamıyorum o yüzdenBizim 3 kedimiz var. 3 üyle aynı yatağı paylaşırız. Hatta bir tanesi her gece eşimle aramıza girer alıştı, bildiğiniz çocuk. Bence birlikte uyuyun. Ondan güzel şey mi var :) küçük olan uyumadan önce masaj yapar bana. Sonra da patısini yanağıma ya da çeneme koyar öyle uyuruz. :)
İki gündür hayatım degişti resmen o kadar güzel bi duyguymuşki:)Bu nasil bir asktir YaRabbi, nasil bir sevgidir nasil guzel bir hayvandir
Cok sanslisiniz konu sahibi..
Yanimda kucuk, tuylu, hiril hiril bir varlik icin neler yapmazdim..
Kocanizi birakip salona gecmissiniz ya aglamasin diye icimden bir sey akti sanki..
İnsan esine dostuna kiyiyor da o minicik canlarin nasil da seve seve nazini cekiyor
Ben de bugün onu düşündümm benim sacım onun tüyünden daha cok dökülüyo valla o zaman bizi de sokaga atsınlar:)) dökülmelerin normal olduğunu duydum biz nasıl havalar ısınınca kazakları kaldırıyosak onlar da tüylerini döküyo:) hem iyi oluyo bi bahaneyle hergün ev süpürüyorum:)kılı dökülür hastalık yapar sen onu dışarı at bir an önce diyenelere alıştım ben. aşılarını yaptırıyorum diye binlerce kere anlatmama rağmen insanlar tüyünü yutarsına takılmış. en son eşim bile etkilendi ona o kadar anlatmama ramen ve bende oturduğumuz odadaki kanepenin üzerinde test yaptım eşime ıspatlayayım diye benim siyah saçlardan 3-4 tel bulup kedinin tüyü hiç çıkmayınca beni de mi sokağa atıcan saçım dökülüyo diye ikna ettim :)
ama bu aralar cidden artmaya başladı tüy dökmesi mevsimsel sanırım. biraz kısalttım tüylerini makasla ama severken falan elime baya tüy geliyoçözülebilir bir sorun değil sanırım tüy olayı