Kedim ve ilk gece

Ozaman

Hayvanlar bütün mikroplu şyleri ağızlarona ala biliyorlar yaradılışlarından hayvanlarda akıl var düşünce yok insanlarla nasıl

Sizin beyninizde sorun var kedi düşmanı falan değilim ben ama sizin gibi saçma sapan yorum yapanlar yüzünden soğuyacağım neyi nerden anlıyorsunuz hayvanlarla yaşamaktan insanları anlamayımı unuttunuz bu kadar yargılanacak ben ne yaptım kendinize gelin lütfen!
Ben gül geç diyorum , sen sinir krizi geciriyorsun. Az sakin ol.

Hayvansever olmuşsunda, iyi evlat olamamışsın ne fayda...İnsan anasına babasına küfrettirirmi.:KK62:
E ben şimdi senin ananin da, babanın da gelmisine geçmişine kufrediyorum. Ne etcen? Sabaha kadar kufrederim, sabah uyandığımda kaldığım yerden devam ediciim.
Bunu engelleyemezsin peki bundan sonra nasıl "iyi" evlat olmaya devam Edeceksin?
Seni yetiştiren, sana emek veren insanlara neleeer diyorum neleeer.

Eğer aldıgınız kedi minikse bi tane daha aynı yaşlarda kedi alın arkadaş olunca sizi aramaz.

Ya arkadaşlar kediler kadar temiz hayvan var mıdır kendilerini temizlerler tuvaletlerini gidip kuma yaparlar asla ortalıgı batırmazlar. Bugun camide sinir oldum kapıda minik yavru bi kedi yatmıs bende aldım kucagıma seviyorum bi kadın alıştırmayın bunu filan diyor ya o kedi oraya gelen çogundan temiz bi kere..

geceleri yanınızda yatmasına alıştırmayın bence

E ben şimdi senin ananin da, babanın da gelmisine geçmişine kufrediyorum. Ne etcen? Sabaha kadar kufrederim, sabah uyandığımda kaldığım yerden devam ediciim.
Bunu engelleyemezsin peki bundan sonra nasıl "iyi" evlat olmaya devam Edeceksin?
Seni yetiştiren, sana emek veren insanlara neleeer diyorum neleeer.

Burdan yazmak klavye artistliği işte senin gibiler için. Yüzüne söyleyemeyeceğini buralardan söylersiniz. Ha açık açık küfür yazarsan bak senin gibilere yasa ne diyor. Madde 125 - (1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilât ederek işlenmesi gerekir.
Senin edebsiz biri olduğun belli oldu hadi sana kedilerinle saadet dilerim, kedine de burdan pişt, kışt:KK70::KK70::KK70:

Son düzenleme:
Yaninizda yatiramiyosaniz bi yatak yapin kedinin yaninada kendi tisortunuzu koyun. Kokunuz oldugu zaman daha rahat eder

Bu nasil bir asktir YaRabbi, nasil bir sevgidir nasil guzel bir hayvandir:KK36::KK36:
Cok sanslisiniz konu sahibi..
Yanimda kucuk, tuylu, hiril hiril bir varlik icin neler yapmazdim..

Kocanizi birakip salona gecmissiniz ya aglamasin diye icimden bir sey akti sanki..
İnsan esine dostuna kiyiyor da o minicik canlarin nasil da seve seve nazini cekiyor:KK37:

Canım benim duyduğum kadarıyla sôylüyorum yoksa bende hayvanları çok seviyorum ama kedi ve köpeğin tüylerinin zararlı olduğunu duydum aşı olunca geçiyorsa onu bilmiyorum biraz sert tepki vermişsiniz karşı olduğumdan falan değil yani,apartmanımızın önüne bazen köpekler gelir ben kıyamam onlara yemek veririm bütün komşular bana kızar bu köpekleri alıştırıyosun diye ben sadece aynı yatakta yatacak kadar olmayın diyorum ne olur ne olmaz mındar hayvan sonuçta
kedilerin aşıları vardır. düzenli yapolan. 3 ayda bir.. kist aşıları vs..
. o olunca hiç sorun olmaz. ben lokumumla yatarım mesela. senelerdir. gayette iyiyim.

ayrıca mındar demenizde hoş değil. hele kedilere

Son düzenleme:
. o olunca hiç sorun olmaz. ben lokumumla yatarım mesela. senelerdir. gayette iyiyim.

Okadar güzel şey yazmışken içlerinden bir kelimeye takılıp kalıyorsunuz eti yenmeyen herşey mındardır dinimizdede bu bôyledir

Ya okadar güzel şey yazdkım siz bir kelimeye takılıp kalıyorsunuz mındar demişsem ne olmuş yani mındar demek kötü birşeymi dinimizde eti yenmeyen hayvanlara mındar denin bunda nevar anlamadım doğrusu

Ozaman

Hayvanlar bütün mikroplu şyleri ağızlarona ala biliyorlar yaradılışlarından hayvanlarda akıl var düşünce yok insanlarla nasıl

Sizin beyninizde sorun var kedi düşmanı falan değilim ben ama sizin gibi saçma sapan yorum yapanlar yüzünden soğuyacağım neyi nerden anlıyorsunuz hayvanlarla yaşamaktan insanları anlamayımı unuttunuz bu kadar yargılanacak ben ne yaptım kendinize gelin lütfen!

Boşver belinay uğraşma, kız anamdan babamdan üstün diyor daha ne anlatıyorsun sen bu beyine..Birde benim aileme küfür ediyormuş. karakterini belli yorma kendini...

benm kedim de sahiplendiğimiz ilk hafta eşimi çıldırttı akşam onun uyuduğu zamanı kollayıp sessizce odadan çıkıp lambaları kapatıp yatak odasına geçiyorduk. ama yatak odasındaki kıpırtı sesimizi duyup geliyordu kapının önüne ve miyavlamalarıyla evi inletiyodu. kutunun içine battaneiye serdim yemini suyunu yanına koydum ne yaptıysak yatmadı orda. bi gecede 5-6 kere yanına gidiyoduk miyavlamasından dolayı.en son pes ettik gelip bizim yorganın üstünde uyudu bir hafta kadar. ama kedide alışma diye birşey yok. 1 hafta 10 gün sonra yatak odasının kapısını o dışardayken kapattık gitti salonda kanepede yattı. şimdi yatak odasının kapısı açık bile olsa bizim uyuduğumuz zaman gidip kanepede uyuyor o da. sadece sıkıldığında gelip miyavlayıp uyandırıyo bizi yatak odasının kapısını kapatınca da gidip diğer odalarda sessizce takılıyor :)

Bir dönem bende kedi besledim malesef kedilerin alışma dönemine kadar bu tarz problemleri oluyor. Ben başlarda kedimle beraber yatardım oyuncak bebegimin yatagini ona yuva yapmıştım sende deneyebilirsin
Neler yapmadım ki oturdum bugün yatak diktim şu an yatak odasının kapısında miyavlıyo dün gece eşimin kafasına atladı yatakta odaya almıyo o yüzden :KK43:

kılı dökülür hastalık yapar sen onu dışarı at bir an önce diyenelere alıştım ben. aşılarını yaptırıyorum diye binlerce kere anlatmama rağmen insanlar tüyünü yutarsına takılmış. en son eşim bile etkilendi ona o kadar anlatmama ramen ve bende oturduğumuz odadaki kanepenin üzerinde test yaptım eşime ıspatlayayım diye benim siyah saçlardan 3-4 tel bulup kedinin tüyü hiç çıkmayınca beni de mi sokağa atıcan saçım dökülüyo diye ikna ettim :)
ama bu aralar cidden artmaya başladı tüy dökmesi mevsimsel sanırım. biraz kısalttım tüylerini makasla ama severken falan elime baya tüy geliyo:KK23:çözülebilir bir sorun değil sanırım tüy olayı

Bizim 3 kedimiz var. 3 üyle aynı yatağı paylaşırız. Hatta bir tanesi her gece eşimle aramıza girer alıştı, bildiğiniz çocuk. Bence birlikte uyuyun. Ondan güzel şey mi var :) küçük olan uyumadan önce masaj yapar bana. Sonra da patısini yanağıma ya da çeneme koyar öyle uyuruz. :)
Eşim alışamadı tedirgin oluyo yatağa alamıyorum o yüzden:KK43:

Bu nasil bir asktir YaRabbi, nasil bir sevgidir nasil guzel bir hayvandir:KK36::KK36:
Cok sanslisiniz konu sahibi..
Yanimda kucuk, tuylu, hiril hiril bir varlik icin neler yapmazdim..

Kocanizi birakip salona gecmissiniz ya aglamasin diye icimden bir sey akti sanki..
İnsan esine dostuna kiyiyor da o minicik canlarin nasil da seve seve nazini cekiyor:KK37:
İki gündür hayatım degişti resmen o kadar güzel bi duyguymuşki:)

kılı dökülür hastalık yapar sen onu dışarı at bir an önce diyenelere alıştım ben. aşılarını yaptırıyorum diye binlerce kere anlatmama rağmen insanlar tüyünü yutarsına takılmış. en son eşim bile etkilendi ona o kadar anlatmama ramen ve bende oturduğumuz odadaki kanepenin üzerinde test yaptım eşime ıspatlayayım diye benim siyah saçlardan 3-4 tel bulup kedinin tüyü hiç çıkmayınca beni de mi sokağa atıcan saçım dökülüyo diye ikna ettim :)
ama bu aralar cidden artmaya başladı tüy dökmesi mevsimsel sanırım. biraz kısalttım tüylerini makasla ama severken falan elime baya tüy geliyo:KK23:çözülebilir bir sorun değil sanırım tüy olayı
Ben de bugün onu düşündümm benim sacım onun tüyünden daha cok dökülüyo valla o zaman bizi de sokaga atsınlar:)) dökülmelerin normal olduğunu duydum biz nasıl havalar ısınınca kazakları kaldırıyosak onlar da tüylerini döküyo:) hem iyi oluyo bi bahaneyle hergün ev süpürüyorum:)

X