Kedim ve ilk gece

Kedi mındar hayvanlar grubunda değil...

Amannn banane ya birşey dedim diye beni hayvan düşmanı yaptınız alon hayvanları nerenize yatırırsanoz yatırın bana ne yaaa
Ehhehhe. Kediler insanı buyuler. Tutuldun mu iflah olmazsın. Anama babama kufretsen aldırmam ama kedinin birine pist cekene dev düşmanlık yaparım. Baktın bir kediperest, kediperver var etrafta, uzaklasacaksin.

Ya arkadaşlar kedi tüyü çok zararlı ne yanında yatması dikkat edin kendinize yaaa,sevin besleyin ama bukadar yakın olmayın
Kimden duydunuz ?
Bizzat kadın doğum doktorundan zararı olmadığını öğrendim hatta kendisi 2 çocuğunu kediyle büyütmüüş. Aşıları eksik olursa zararlı.

Bizim 3 kedimiz var. 3 üyle aynı yatağı paylaşırız. Hatta bir tanesi her gece eşimle aramıza girer alıştı, bildiğiniz çocuk. Bence birlikte uyuyun. Ondan güzel şey mi var :) küçük olan uyumadan önce masaj yapar bana. Sonra da patısini yanağıma ya da çeneme koyar öyle uyuruz. :)

Ya arkadaşlar kedi tüyü çok zararlı ne yanında yatması dikkat edin kendinize yaaa,sevin besleyin ama bukadar yakın olmayın
Kedi tüyü zararlı değil. Kedinin aşısı olursa hiçbir zararı yok. Ben doğum doğalı kedilerle büyüdüm, kedilerle uyudum. Kim bilir gece kaç tüyü yutmuşumdur. 31 yaşımda sapasağlamım çok şükür. Bilimsel kanıtı var zararsız olduklarına dair. Kedi mırlamasının iyileştirme gücü var mesela. Kedilerle büyüyen çocuklar daha sosyal, merhametli ve kendine güvenen çocuklar olarak yetişiyorlar. Siz yılda ne kadar saç, kıl ve deri parçası döktüğünüzü bilseydiniz kendinizle de uyumak istemezdiniz!

Kimden duydunuz ?
Bizzat kadın doğum doktorundan zararı olmadığını öğrendim hatta kendisi 2 çocuğunu kediyle büyütmüüş. Aşıları eksik olursa zararlı.
Aşısızlarda bile çok zor ihtimal. Kedide parazit olacak da, kakasını yaptıktan sonra poposunu yalayacak da, sonra hemen tüylerini yalayacak da, o tüy dökülecek de, senin ağzına girecek de... Çoooooookkkk uzak bir ihtimal.

Ozaman
Hayvanın mundar olanı da nedir

Hepsini Allah yaratmadı mı

Yenilmiyor diye kötü pis kabul etmeye hakkımız var mı

Insan da yemiyoruz o da mı mundar
Hayvanın mundar olanı da nedir

Hepsini Allah yaratmadı mı

Yenilmiyor diye kötü pis kabul etmeye hakkımız var mı

Insan da yemiyoruz o da mı mundar
Hayvanlar bütün mikroplu şyleri ağızlarona ala biliyorlar yaradılışlarından hayvanlarda akıl var düşünce yok insanlarla nasıl
Ehhehhe. Kediler insanı buyuler. Tutuldun mu iflah olmazsın. Anama babama kufretsen aldırmam ama kedinin birine pist cekene dev düşmanlık yaparım. Baktın bir kediperest, kediperver var etrafta, uzaklasacaksin.
Sizin beyninizde sorun var kedi düşmanı falan değilim ben ama sizin gibi saçma sapan yorum yapanlar yüzünden soğuyacağım neyi nerden anlıyorsunuz hayvanlarla yaşamaktan insanları anlamayımı unuttunuz bu kadar yargılanacak ben ne yaptım kendinize gelin lütfen!

aşılı kedi veya köpeğin tüyünün insan saçından kılından farkı yok. lütfen zararlı derken ilk önce araştırın. konu sahibi eğer yanınıza yatırmayı düşünmüyorsanız, kokunuzun sinmiş olduğu bir kıyafeti kedinin yatağına bırakabilirsiniz. sizin kokunuz geldikçe huzurlu uyur. ben oğlumda veteriner tavsiyesi üzerine yapmıştım çok işe yaramıştı. gerçi şimdi oğlum yanımda yatmadan uyuyamıyorum bile :)

Ben de kedisi var konu sahibi Evlenince ilk gece kediyi ne yapayım kıskanır vs diyecek sanmıştım

sen gene ıyı bende sandım bayan evlendı ılk gece kedımsız gececek benı arar dayanamaz yazdı sanıyorum
bence yatak odanıza alın ama boyle yer yapın ona şimdilik orda yatsın

Ben de basliktan oyle anladim yaa kendime guluyorum :))

Efendim bir yerlerden duymus da... Ben de kedileri zararli diyen insanlarin aslinda zararli oldugunu duydum bir yerlerden. Bizim millet bos konusmayi ne cok seviyor ya.

Ayrica bu konularda pek fikriniz olmadan konusmayin bence, zira kedi evde beslenmesi sunnet olan yegane hayvandir. Hem o zamanlar asi da yokmus.

Bu bilgi de kenarinizda dursun. Kedi tukurugu icinde mikrop oldurucu maddeler var yani sudan bile temiz.

Yazmadan once arastirin acin bi gugil falan...

Sicak su torbasinin icine cok kaynar olmayan su doldurun ve bir sepete kediyle beraber koyun. Bende kedi degil ama yavru kopekte ise yaramisti.

Kimden duydunuz ?
ben de doktor meslek grubundayım ve Çoğumuzun kedisi var . çocuk için de kediyle büyümek çok yararlı bir şey zaten . bir de bilim var yani aşı olursa olmuyor deniyor ama insanlar neden hala aaaa Zararlı diyor . kimse sigaraya bu tepkiyi vermez ya da saç boyasına ne biliyim etrafımız kansorejen madde . aşılıyken hiç zararı olmayan kediye iftira niye .

Hayvansever olmuşsunda, iyi evlat olamamışsın ne fayda...İnsan anasına babasına küfrettirirmi.

1 - Yanlış duymuşsunuz, aşısız hayvanın tüyü tehlikelidir, o da çok küçük bir ihtimaldir
2 - Kedi mundar değildir
3 - Kedinin ağzı içtiğiniz sudan temizdir(dikkat edin yaralarını yalayarak iyileştirirler)
4 - Bir kedi ile uyumak dünyanın değme tedavilerinden iyi gelir insana, mutlaka bir gün bir kedi ile uyuyun, ona sarılın, koynunuzda yatırın, burnunu burnunuza dayayıp konuşun onunla, hayatınıza bir sihirli değneğin dokunduğunu göreceksiniz

ilk zamanlar alışması zor olur yakın kedim normalde çook uysal kendi halinde bir hayvandır, ev değiştirdik yeni evimizde çok yabancıladı geceleri miyavladı durdu sabahın köründe kapılara dayandı. ama alışıyorlar bir süre sonra merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…