İyi geceler arkadaslar iki yıllık ısrarın ardından eşim kedi almaya ikna oldu:)
Gittik güzelce sahiplendik. Kedimiz bize evimize alıştı oyunlar oynuyor. Ancak her şey gece olunca başladı
Kedi yalnız kalmak istemiyo ışığı acık bırakıyorum olmuyo kapatıyorum olmuyo.. Miyav miyav ortalığı ayaga kaldırdı zaten heyecandan zor uyudum bu üçüncü uyanışım
Bi önerisi olan var mı
Ya arkadaşlar kedi tüyü çok zararlı ne yanında yatması dikkat edin kendinize yaaa,sevin besleyin ama bukadar yakın olmayın
Canım benim duyduğum kadarıyla sôylüyorum yoksa bende hayvanları çok seviyorum ama kedi ve köpeğin tüylerinin zararlı olduğunu duydum aşı olunca geçiyorsa onu bilmiyorum biraz sert tepki vermişsiniz karşı olduğumdan falan değil yani,apartmanımızın önüne bazen köpekler gelir ben kıyamam onlara yemek veririm bütün komşular bana kızar bu köpekleri alıştırıyosun diye ben sadece aynı yatakta yatacak kadar olmayın diyorum ne olur ne olmaz mındar hayvan sonuçtabu dediğinize kanıt gösterebilir misiniz?
kist yapıyormuş diyecekseniz önceden söyleyeyim kisti yapan tüy değil AŞISIZ kedilerde yaşayabilen bir parazit.
Başlığı okuyunca kediyi evlendirdiniz sandım yavrulaması için çiftleştirmek falan, ay sabah sabah kendime gülüyorum. :)))
BDV algıda seçicilik yapıyor.
Canım benim duyduğum kadarıyla sôylüyorum yoksa bende hayvanları çok seviyorum ama kedi ve köpeğin tüylerinin zararlı olduğunu duydum aşı olunca geçiyorsa onu bilmiyorum biraz sert tepki vermişsiniz karşı olduğumdan falan değil yani,apartmanımızın önüne bazen köpekler gelir ben kıyamam onlara yemek veririm bütün komşular bana kızar bu köpekleri alıştırıyosun diye ben sadece aynı yatakta yatacak kadar olmayın diyorum ne olur ne olmaz mındar hayvan sonuçta
Amannn banane ya birşey dedim diye beni hayvan düşmanı yaptınız alon hayvanları nerenize yatırırsanoz yatırın bana ne yaaaHayvanın mundar olanı da nedir
Hepsini Allah yaratmadı mı
Yenilmiyor diye kötü pis kabul etmeye hakkımız var mı
Insan da yemiyoruz o da mı mundar
Başlığı okuyunca kediyi evlendirdiniz sandım yavrulaması için çiftleştirmek falan, ay sabah sabah kendime gülüyorum. :)))
BDV algıda seçicilik yapıyor.