Kedim ve ilk gece

ey_lul

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
176
36
İyi geceler arkadaslar iki yıllık ısrarın ardından eşim kedi almaya ikna oldu:)
Gittik güzelce sahiplendik. Kedimiz bize evimize alıştı oyunlar oynuyor. Ancak her şey gece olunca başladı
Kedi yalnız kalmak istemiyo ışığı acık bırakıyorum olmuyo kapatıyorum olmuyo.. Miyav miyav ortalığı ayaga kaldırdı zaten heyecandan zor uyudum bu üçüncü uyanışım
Bi önerisi olan var mı

Bir dönem bende kedi besledim malesef kedilerin alışma dönemine kadar bu tarz problemleri oluyor. Ben başlarda kedimle beraber yatardım oyuncak bebegimin yatagini ona yuva yapmıştım sende deneyebilirsin

Ay sormayın kocamı yatagımı bıraktım oturma odasına yattım ya bi yandan kızıyorum bi yandan gülüyorum:)

evet ya kesinlikle ilk zamanlar yalnız kalmak istemiyorlar yanınızda olması lazım, bende odasına koyuyordum bagırıyordu bir de küçüktü yani aldım yanıma dedim uyursam altımda ezilirse ne yapıcam , o düşüncelerle uyuya kalmıştım uyandıgımda kafamın üstünde yatıyordu akıllı ezilmiyim diye kafama çıkmış neyse ki :)

İlk zamanlar yanında yatın veya küçük bir kutu yapıp içinde yumuşak şeyler olsun içinde uyuyabilir ama ben olsam bir an bile yanından ayrılmazdım çünkü kediler öyle hızlı büyüyorki sonra çok pişman oluyorsun

ilk 1 hafta bizimki de miyavladı ama ben yatak odasına almadım
şimdi 4 ay oldu geleli sadece geceleri çok koşuyor :)

geceleri kıpır kıpır olduğu için gece yatakta rahat vermiyor yatak odasına daha yeni yeni ve arada sırada almaya başladık
gece oyun oynamak için uyandırıyor
o zaman da kendini kapı önünde buluyor :)

Başlığı okuyunca kediyi evlendirdiniz sandım yavrulaması için çiftleştirmek falan, ay sabah sabah kendime gülüyorum. :)))
BDV algıda seçicilik yapıyor.

Ya arkadaşlar kedi tüyü çok zararlı ne yanında yatması dikkat edin kendinize yaaa,sevin besleyin ama bukadar yakın olmayın

bu dediğinize kanıt gösterebilir misiniz?

kist yapıyormuş diyecekseniz önceden söyleyeyim kisti yapan tüy değil AŞISIZ kedilerde yaşayabilen bir parazit.

bu dediğinize kanıt gösterebilir misiniz?

kist yapıyormuş diyecekseniz önceden söyleyeyim kisti yapan tüy değil AŞISIZ kedilerde yaşayabilen bir parazit.
Canım benim duyduğum kadarıyla sôylüyorum yoksa bende hayvanları çok seviyorum ama kedi ve köpeğin tüylerinin zararlı olduğunu duydum aşı olunca geçiyorsa onu bilmiyorum biraz sert tepki vermişsiniz karşı olduğumdan falan değil yani,apartmanımızın önüne bazen köpekler gelir ben kıyamam onlara yemek veririm bütün komşular bana kızar bu köpekleri alıştırıyosun diye ben sadece aynı yatakta yatacak kadar olmayın diyorum ne olur ne olmaz mındar hayvan sonuçta

Hayvanın mundar olanı da nedir

Hepsini Allah yaratmadı mı

Yenilmiyor diye kötü pis kabul etmeye hakkımız var mı

Insan da yemiyoruz o da mı mundar

Hayvanın mundar olanı da nedir

Hepsini Allah yaratmadı mı

Yenilmiyor diye kötü pis kabul etmeye hakkımız var mı

Insan da yemiyoruz o da mı mundar
Amannn banane ya birşey dedim diye beni hayvan düşmanı yaptınız alon hayvanları nerenize yatırırsanoz yatırın bana ne yaaa

Kedilerin enerjilerinin en yuksek oldugu zaman dilimi gecedir bu da avcilik icgudulerinden kaynaklanir. Gece oyuncaklarini acikta birakin zamanla kendi kendine oynamayi ogrenir.
Kisirlastirildiktan sonra hele de yasini doldurduktan sonra giderek hareketlilikleri azaliyor.

ouy ilk başlarda öyle oluyor ama sonra öle akıllı oluyorlarki inanamıyorsunuz ben hiç sevemzdim yolda yavru kedi buldum besledim il zamanlar zordu büyüdükçe daha tatlı oldu cok zekiydi bide lafatn sözden baya baya anlıyrdu işe gidrken filan erkenden uyanır kapıya kadar peşimden gelirdi ilgilenmedigimde ısırdı çok sevmiş cok alısmıstım ara ara dısar balkona cıktı sokaga gtms zehrlendı öldü tabi ben yıkıldm ama hıc pişman dılım beslediğime cok sevıyordum süt verin cok sık acıkıyorlar zatn karnı doydumu saatlerce uyuyodu gece uyumadan süt verin

Valla belinay 222 beni de aydinlatsana, neymis zararlari cok merak ettim.

Başlığı okuyunca kediyi evlendirdiniz sandım yavrulaması için çiftleştirmek falan, ay sabah sabah kendime gülüyorum. :)))
BDV algıda seçicilik yapıyor.

sen gene ıyı bende sandım bayan evlendı ılk gece kedımsız gececek benı arar dayanamaz yazdı sanıyorum
bence yatak odanıza alın ama boyle yer yapın ona şimdilik orda yatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…