Kedim öldü:(

Bu_cat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
598
463
arkadaşlar 1 temmuz pazartesi günü sabah işe kalkmak için kalktığımda mia'nın öylece hareketsiz yattığını görünce bittim.halbuki daha 4,5 aylıktı.1 aylıkken almıştım.nasıl akıllı nasıl akıllı birşeydi anlatamam.eşime ayrı davranır bana ayrı davranırdı.hep yanıbaşımdaydı.yemek yaparken,temizlik yaparken,uyurken hep yanımdaydı.şuan okadar boşluktayım ki anlatamam.eve gidip evin sessiz sedasız onsuz olduğunu gördükçe ağlayıp ağlayıp kendimi kahrediyorum.
anlam veremediğim ölümü beni çok üzdü halada üzüyor.hiç birşeyi yoktu çok sağlıklıydı.akşam ne güzel oyunlar oynadık.beraber şımardık.ellerimle yatırdım yatağına.sabah kalktığımda o manzarayı görünce ağzından kan gelmiş öylece yatıyodu.hala inanamıyorum neden yani.
acısı daha çok yeni unutamam onu ama acısını nasıl dindiricem onuda bilmiyorum.buraya yazmak istedim.biraz rahatlamak umuduyla.
yemek yiyemiyorum üzüntüden,hiç birşey yapmak gelmiyor içimden hem çok erken hemde çok ani bir gidiş oldu bu:KK43:

Başınız sağolsun..:KK25:

Sessizce gidişleri insanı çok derinden sarsıyor değil mi :KK5:
Benim bir kedim de hiç birşeyi yokken birden fenalaşıp ve akabinde birkaç gün içinde ölmüştü..:KK50:
Ölüm sebebi olarak veterinerimizin söylediği; doğuştan kalp-tansiyon hastası olmasıymış..

Kahretmeyin lütfen kendinizi.. Yapabileceğiniz bişey olabilseydi mutlaka yapardınız zaten..
Benim size önerim; her ne kadar acısı taze ise de evinizi minicik başka bir cana daha açmanız..
Sizi oyalayacaktır.. Yuvanız onun da yuvası olacak,sokaklardan kurtulacaktır..

Allah sabır versin.. Gerçekten zor..

çok teşekkürler.
ani ölümleri insanın kabullenmesi gerçekten zor oluyor.aklım almıyor.sizinde başınız sağolsun:KK43:
ama dediğiniz gibi bir kedi almalıyım sanki.almazsam kafayı yiyecek gibi oluyorum. heran bi yerden çıkıp koşup gelecek zannediyorum.
bi yanım tam tersini söylesede benim yaramı başka bir kedi saracak ben bunu biliyorum.

çok teşekkürler.
ani ölümleri insanın kabullenmesi gerçekten zor oluyor.aklım almıyor.sizinde başınız sağolsun:KK43:
ama dediğiniz gibi bir kedi almalıyım sanki.almazsam kafayı yiyecek gibi oluyorum. heran bi yerden çıkıp koşup gelecek zannediyorum.
bi yanım tam tersini söylesede benim yaramı başka bir kedi saracak ben bunu biliyorum.

Teşekkür ederim..

Ben de hemen almıştım sokaktan bir pisicik..
Size de iyi gelecek inanıyorum..

Son düzenleme:
Sizin adınıza çok üzüldüm. Bence hemen yeni bir kedi alın. Sokaktan / barınaktan alın hem bir kediyi kurtarmış olursunuz hem de size teselli / can yoldaşı olur.

çevremdekilerde bi acayip.bi daha almazsın kedi.bak ne kadar üzüldün.alttan alttan bana bunu söylüyolar.sanki onlara ne oluyor.sanki bakan onlar.
Allahtan aralarından yeni kedi alalım sana iyi gelir diyenlerde var onların hakkını yemiyeyim.
ama eve gitme saati yaklaştıkça kötü oluyorum.ayaklarım geri geri gidiyor:KK43:

çevremdekilerde bi acayip.bi daha almazsın kedi.bak ne kadar üzüldün.alttan alttan bana bunu söylüyolar.sanki onlara ne oluyor.sanki bakan onlar.
Allahtan aralarından yeni kedi alalım sana iyi gelir diyenlerde var onların hakkını yemiyeyim.
ama eve gitme saati yaklaştıkça kötü oluyorum.ayaklarım geri geri gidiyor:KK43:

Evinde hayvan bakmayan anlamıyor. Takma boşver. Giderken kap sokaktan bir pisicik hem üzüntün hafifler hem bir canlıya sahip çıkmış olursun.:KK34::KK34::KK34:

arkadaşlar 1 temmuz pazartesi günü sabah işe kalkmak için kalktığımda mia'nın öylece hareketsiz yattığını görünce bittim.halbuki daha 4,5 aylıktı.1 aylıkken almıştım.nasıl akıllı nasıl akıllı birşeydi anlatamam.eşime ayrı davranır bana ayrı davranırdı.hep yanıbaşımdaydı.yemek yaparken,temizlik yaparken,uyurken hep yanımdaydı.şuan okadar boşluktayım ki anlatamam.eve gidip evin sessiz sedasız onsuz olduğunu gördükçe ağlayıp ağlayıp kendimi kahrediyorum.
anlam veremediğim ölümü beni çok üzdü halada üzüyor.hiç birşeyi yoktu çok sağlıklıydı.akşam ne güzel oyunlar oynadık.beraber şımardık.ellerimle yatırdım yatağına.sabah kalktığımda o manzarayı görünce ağzından kan gelmiş öylece yatıyodu.hala inanamıyorum neden yani.
acısı daha çok yeni unutamam onu ama acısını nasıl dindiricem onuda bilmiyorum.buraya yazmak istedim.biraz rahatlamak umuduyla.
yemek yiyemiyorum üzüntüden,hiç birşey yapmak gelmiyor içimden hem çok erken hemde çok ani bir gidiş oldu bu:KK43:

cok zor bir durum. alıştığımız bir canlıyı kaybetmek. insan bazen kendini suçluyor bu gibi durumlarda. siz üzülmeyin desemde boş.. arkadasların dediği gibi yeni bir kedi alın hatta bakabilirseniz iki kedi alın. çünkü gelen kediyi ölen kedinizle devamlı kıyaslayacaksınız. ama iki kediniz olursa bunu atlatması hem daha kolay olur hemde onlar birbirlerine arkadas olurlar. bana güvenin evimde 5 kedim var.

cok zor bir durum. alıştığımız bir canlıyı kaybetmek. insan bazen kendini suçluyor bu gibi durumlarda. siz üzülmeyin desemde boş.. arkadasların dediği gibi yeni bir kedi alın hatta bakabilirseniz iki kedi alın. çünkü gelen kediyi ölen kedinizle devamlı kıyaslayacaksınız. ama iki kediniz olursa bunu atlatması hem daha kolay olur hemde onlar birbirlerine arkadas olurlar. bana güvenin evimde 5 kedim var.

pazar günü aldım bir kedicik daha:) şimdi tekrardan bir neşe geldi hayatıma.onu görünce huzur buluyorum bıcır bıcır.inşallah ömrü uzun olur.
diğer kedimi tabiki unutamıyorum ama unutmak da istemiyorum sanki onu annesinin yanınana gönderdim diyorum kendimi öyle avutuyorum...
değişik bir duygu ölüm değil mi nihayetinde acı veriyor ama sonra tekrar alışmaya çalışıyosunuz hayata.
msjınız için teşekkürler.5 kediye birden baktığınız içinde tebrikler.maşallah size.

bizimde kedimiz öldü kız kardesim gibi görürdüm mezar yaptık ona daha dün gece araba carptı aglıyorm

Başın sağolsun gardaş.Benim de sitede beslediğim bir kedim vardı yavrularını bıraktı kendi yok oldu.Gelmiyor artık buralara kızım.Yaşıyordur umarım.:KK14::KK42::cry::KK61:

X