kedim dışkıladıktan sonra poposunu yerlerde sürtüyor :(

erythro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
11
1
26
hanımlar merhaba. bir sokak kedisi buldum geçenlerde kupkuruydu hayvan. aldım eve mamaladım su koydum yıkadım bir güzel. hemen ertesi gün iç dış parazit aşılarını yaptırdım. ben 5 6 diye tahmin ediyordum ama vet 4 haftalık falandır dedi. kuduz yapılmadı küçük diye. gelelim mevzuya:

bu kedoya yaş mama verdim hep bebiş diye, 10 günü doldurduk birlikte. ben bu kedonun mamasına son 3 gündür kuru mama da katıyorum yavastan ama hic yemiyor kuruları. kurular dibinde kalıyor öylece. ıslayıp veriyorum bir de, ama yemedi. sağlıkçıyım, nöbete kaldım geçen kedo geldiğinden beri 1 kez, sabah geldiğimde tabağı boştu ama onun dışında yememekte ısrarcı. sürece mi inanmalıyım bu konuda ?

bir de bu kedo dışkıladıktan sonra dışkıladığı yere poposunu yapıştırıp sıvaştırıyor güzelce. kuyruk full gaita oluyor. sonra kalkıp parkeye sürüyor götünü şapşal. bazen koltuğa. yani anüsü de biraz şişik gibi. rengi normal. ishal ya da kabız değil. vete götüreceğim ayın 5inde inşallah. ama bu konu için şimdilik önerebileceğiniz bir şeyler var mı acaba ? küçük taneli bentonit kedi kumu kullanıyorum bu arada.

benim kedim ishal olduğu zaman yapmıştı bunu 2 gün boyunca. sonra ishali düzelince kendiliğinden bıraktı yine

Editlemek istedim. Bir hafta sonra poposunu yere sürtmeye devam ederse kendiniz ic parazit tableti alip yutturun ya da getirin dedi vet dün. Dozunu bilmedigim icin vete goturucem bir haftaya. Biraz azaldi aslinda ishal gibi degil su an, daha yumusak kaka yaptiginda sivastiriyor sanırım

ben de 20 gunluk sokaktan buldum ve halen ıstahlı degıldır.

bazı kedıler maalesef boyle. ama yıne de veterınere sorun bır hastalıgı var mı bılmekte fayda var

kuru mama cok zor alısır, yas mamadan gecıs zordur. o yuzden dırenın ve devam edın aksı halde benım gıbı nerdeyse 1 sene yas mama vermek zorunda kalırsınız dıslerıne bıle ınanılmaz zararı oluyor sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…