kedim çok hasta acil!!!

denizarig

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
7
1
31
Arkadaşlar kaldığım apartın bahçesinde bir kediye bakıyorum birkaç gündür ortada yoktu geçen gün çıktı ortaya ama çok zayıflamış sesi hiç çıkmıyo dayanamadım haline gizlice odama çıkardım mama verdim ama yemedi yoğurt yedi biraz ayrıca ishal ve çok garip sesler çıkarıyo kusuyo gibi açıyo ağzını karnı kasılıyo lütfen acil olarak cevap verin ne yapacağımı bilmiyorum((((

veterinere götürmek lazım. Ayrıca konun çook yanlış yerde kimse görmez sana yardım da edemezler

çok haklısın ben ilk defa konu açtım nasıl oldu anlamadım :) açtıktan sonra farkettim yerini teşekkür ederim cevabın ve uyarın için nasıl düzeltebilirim peki?

çok haklısın ben ilk defa konu açtım nasıl oldu anlamadım :) açtıktan sonra farkettim yerini teşekkür ederim cevabın ve uyarın için nasıl düzeltebilirim peki?
sen düzeltemiyorsun galiba yöneticilerden birine mesaj atıp rica etmen lazım rica ederimm

Konu ilgili bölüme taşındı..

Veterinere götürme şansınız yok mu?
Antibiyotik tedavisi gerekiyor gibi..

Kedim cok hasta hep uyuyor iştahı yok yardım edecek kimse yok mu dün veterinere götürdük kist aşısı ve bit pire için birseyler vurdu. Oynamaya çalışıyorum yok yanından kaçıyor başka odaya gidip orda uyuyor ne yapmaliyim sesleniyorum sadece bakıyor diğer taraf donüp geri yatiyo

Veteriner neden sadece iç/dış parazit tedavisi yapıp bırakmış anlamadım. Kedinin bir derdi var besbelli. Hareketleri, yemesi içmesi rutininden farklılaşmışsa derhal vete götürülmeli ve gereken tedaviye başlanmalı. Ki sanıyorum antibiyotik kullanılması gereken bir durum sözkonusu.
Başka bir vete daha götürseniz..

Merhaba burda başka veteriner yok zaten buda belediyenin veterineriymis büyük baş hayvanlara bakıyorlar kedi köpekler bakmiyolar 10 gün sonra karma aşısı var dedi işte şimdi biraz yemek yedi şu içti tekrar gitti kalorifer peteginn yanına uyumaya

Oyun oynatmaya çalışıyorum yok oynamıyor bakmıyor bile kafayı kaldırıyor elime doğru yatmaya basliyo

Aslında bu gibi çaresiz kalınan durumlarda eczanelerden edinilebilecek insan bebek için formüle edilmiş olan şurup şeklindeki antibiyotikler kullanılabiliyor. Boş şırıngaya 1 ya da 2 cc çekip direkt kedinin ağzına enjekte etmek suretiyle.. 5 gün boyunca günde 2 kez..

Adını alabilirmiyim 1 2 gün daha böyle sürerse yapacak birsey yok daha 1 buçuk aylık korkuyorum birsey olacak diye

Kucağıma aldığımda busekil gene uyuyo eskiden oyun oynar kucakta durmazdi

Eklentiler

• IMG_20151103_180547.jpg
    121,1 KB · Görüntüleme: 44
Adını alabilirmiyim 1 2 gün daha böyle sürerse yapacak birsey yok daha 1 buçuk aylık korkuyorum birsey olacak diye
Aslında eczacı bilir. Yavru kedi için kullanacağım derseniz, en hafifinden verecektir. Çok bebek olduğu için 1 ya da yarım cc kullanmalısınız. Size özel mesaj yoluyla isim vereyim.

Geçmiş olsun. İnşallah toparlar minik.. Habersiz bırakmayın bizi de lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…