sen düzeltemiyorsun galiba yöneticilerden birine mesaj atıp rica etmen lazımçok haklısın ben ilk defa konu açtım nasıl oldu anlamadım :) açtıktan sonra farkettim yerini teşekkür ederim cevabın ve uyarın için nasıl düzeltebilirim peki?
Veteriner neden sadece iç/dış parazit tedavisi yapıp bırakmış anlamadım. Kedinin bir derdi var besbelli. Hareketleri, yemesi içmesi rutininden farklılaşmışsa derhal vete götürülmeli ve gereken tedaviye başlanmalı. Ki sanıyorum antibiyotik kullanılması gereken bir durum sözkonusu.Kedim cok hasta hep uyuyor iştahı yok yardım edecek kimse yok mu dün veterinere götürdük kist aşısı ve bit pire için birseyler vurdu. Oynamaya çalışıyorum yok yanından kaçıyor başka odaya gidip orda uyuyor ne yapmaliyim sesleniyorum sadece bakıyor diğer taraf donüp geri yatiyo
Veteriner neden sadece iç/dış parazit tedavisi yapıp bırakmış anlamadım. Kedinin bir derdi var besbelli. Hareketleri, yemesi içmesi rutininden farklılaşmışsa derhal vete götürülmeli ve gereken tedaviye başlanmalı. Ki sanıyorum antibiyotik kullanılması gereken bir durum sözkonusu.
Başka bir vete daha götürseniz..
Aslında bu gibi çaresiz kalınan durumlarda eczanelerden edinilebilecek insan bebek için formüle edilmiş olan şurup şeklindeki antibiyotikler kullanılabiliyor. Boş şırıngaya 1 ya da 2 cc çekip direkt kedinin ağzına enjekte etmek suretiyle.. 5 gün boyunca günde 2 kez..Merhaba burda başka veteriner yok zaten buda belediyenin veterineriymis büyük baş hayvanlara bakıyorlar kedi köpekler bakmiyolar 10 gün sonra karma aşısı var dedi işte şimdi biraz yemek yedi şu içti tekrar gitti kalorifer peteginn yanına uyumaya
Aslında bu gibi çaresiz kalınan durumlarda eczanelerden edinilebilecek insan bebek için formüle edilmiş olan şurup şeklindeki antibiyotikler kullanılabiliyor. Boş şırıngaya 1 ya da 2 cc çekip direkt kedinin ağzına enjekte etmek suretiyle.. 5 gün boyunca günde 2 kez..
Aslında eczacı bilir. Yavru kedi için kullanacağım derseniz, en hafifinden verecektir. Çok bebek olduğu için 1 ya da yarım cc kullanmalısınız. Size özel mesaj yoluyla isim vereyim.Adını alabilirmiyim 1 2 gün daha böyle sürerse yapacak birsey yok daha 1 buçuk aylık korkuyorum birsey olacak diye
Bekliyorum teşekkür edermAslında eczacı bilir. Yavru kedi için kullanacağım derseniz, en hafifinden verecektir. Çok bebek olduğu için 1 ya da yarım cc kullanmalısınız. Size özel mesaj yoluyla isim vereyim.
Belli,bir sıkıntısı var miniğin. Bence bir iki gün beklemeyin kullanmak için.Kucağıma aldığımda busekil gene uyuyo eskiden oyun oynar kucakta durmazdi