Benm babam cok agresif bir adamdir müdürem. Astigim astik,kestigim kestik. Köpek aldı abim,kızar diye düşünürken aşık oldu köpeğeHayvanların negatif enerjiyi aldığı ve insanları mutlu ettiği su götürmez bir gerçek.
Stresliyseniz sadece 15-20 dakika kedi veya köpek sevin ama öyle uzaktan ay canım ne şeker diyerek değil, kucağınıza alın ve tüylerini okşayın, tensel temas olsun, kedilerin o radyatör gibi mırıltılarının dahi insanlar üstünde olumlu etkisi olduğu söylenir, ki doğrudur.
Keşke herkes evinde en azından bir tane kedi ya da köpek baksa, hayata bakış açınız değişecektir eminim.
baban canlı severmiş,babam asla köpeklerden hazzetmez,hatta çocuklardan bileBenm babam cok agresif bir adamdir müdürem. Astigim astik,kestigim kestik. Köpek aldı abim,babam kızar diye düşünürken aşık oldu köpeğeresmen anti depresan etkisi yapti babam üzerinde,ehlilesti,sevecen sakin bi adam oldu bız 3 kardeşiz 2 kız 1 erkek. Kopegimizde dişi. Babama kaç çocuğun var diye sorduklarinda "4 çocuğum var. 3 kız 1 erkek" diyo
Ya zaten bir kere eve hayvan girince mutlaka seviyor insanlar, tabii bazıları müstesna, onlar kedi köpek önlerinde 40 taklada atsa sevmezlerBenm babam cok agresif bir adamdir müdürem. Astigim astik,kestigim kestik. Köpek aldı abim,kızar diye düşünürken aşık oldu köpeğeresmen anti depresan etkisi yapti babam üzerinde,ehlilesti,sevecen sakin bi adam oldu bız 3 kardeşiz 2 kız 1 erkek. Kopegimizde dişi. Babama kaç çocuğun var diye sorduklarinda "4 çocuğum var. 3 kız 1 erkek" diyo
Ya zaten bir kere eve hayvan girince mutlaka seviyor insanlar, tabii bazıları müstesna, onlar kedi köpek önlerinde 40 taklada atsa sevmezler
Kedi köpek veya başka bir hayvan cinsi gerçekten çok sakinleştiriyor, biz çok denedik, evimizde hayvan bakmayınca mutsuz oluyoruz, alışmışız çünkü.
Eşimde bende çok küçük yaşlardan beri hayvan baktığımız için, hayatımızda bir kedi, köpek olmazsa kendimizi eksik hissediyoruz.
Benim köpüş geldiğinden beri evimiz şenlendi mesela, bizde Çocuklardan bahsederken kızım için büyük kızımız, köpüş için küçük kızımız diyoruz
Bizde anne baba, köpüşte öğrendi, eşim sabahları git anneyi kaldır dediğinde Koşarak yatağa atlayıp yalamaya başlıyor, kalkmazsam üstümdekileri çekiştirir
Sabah Şekerim benim
O merhameti yolda aniden arabayı Durdurup kaplumbağayı Karşıdan karşıya geçirdiğimizde ya da sokak hayvanlarına bir tas su için sokak sokak gezdiğimizde, bir sümüklüböceği yeşil alanlara taşıdığımızda görenler merhamet değil delilik olarak görüyorlar ama olsun, canları sağolsunAllah uzuuunnn ömür versin köpüşünüzesizin kız da pek cilveli ama sevilmeyecek gibi değil cimcime bende büyük bir kuş hayranıyım. Küçüklüğümden beri hep kuşum oldu,besledim egittim. konuşturdum hep kuşlarimi.Şimdi çalışıyorum bakamiyorum diye almiyorum ama büyük boşluk içindeyim hayvanlarin bağımlılık yaptığını düşünüyorum.
Ve hayvan sahibi insanların hayata bakış açısı farkli oluyor. Daha merhametli,daha sevecen oluyorlar. Etrafimda da gözlemliyorum bunu,hayvan sahibi insanlar her türlü canliya karşı merhametliler.
Onlar merhametten yoksun,hayvan sevgisini bilmeyen bencil insanlar müdürem. Eğer dünya sadece insanlar için olsaydi,Nuh'un gemisinde hayvanlarin ne işi vardi?O merhameti yolda aniden arabayı Durdurup kaplumbağayı Karşıdan karşıya geçirdiğimizde ya da sokak hayvanlarına bir tas su için sokak sokak gezdiğimizde, bir sümüklüböceği yeşil alanlara taşıdığımızda görenler merhamet değil delilik olarak görüyorlar ama olsun, canları sağolsun
Ne guzelmiş sabah uyandirmasiYa zaten bir kere eve hayvan girince mutlaka seviyor insanlar, tabii bazıları müstesna, onlar kedi köpek önlerinde 40 taklada atsa sevmezler
Kedi köpek veya başka bir hayvan cinsi gerçekten çok sakinleştiriyor, biz çok denedik, evimizde hayvan bakmayınca mutsuz oluyoruz, alışmışız çünkü.
Eşimde bende çok küçük yaşlardan beri hayvan baktığımız için, hayatımızda bir kedi, köpek olmazsa kendimizi eksik hissediyoruz.
Benim köpüş geldiğinden beri evimiz şenlendi mesela, bizde Çocuklardan bahsederken kızım için büyük kızımız, köpüş için küçük kızımız diyoruz
Bizde anne baba, köpüşte öğrendi, eşim sabahları git anneyi kaldır dediğinde Koşarak yatağa atlayıp yalamaya başlıyor, kalkmazsam üstümdekileri çekiştirir
Sabah Şekerim benim
Bende tavsan severken cok mutlu olurum :)Ya zaten bir kere eve hayvan girince mutlaka seviyor insanlar, tabii bazıları müstesna, onlar kedi köpek önlerinde 40 taklada atsa sevmezler
Sabah Şekerim benim
Ne güzel söyledinOnlar merhametten yoksun,hayvan sevgisini bilmeyen bencil insanlar müdürem. Eğer dünya sadece insanlar için olsaydi,Nuh'un gemisinde hayvanlarin ne işi vardi?
Ay bi yandan güldüm bi yandanda ödüm patladı düşücek şimdi diye şükürki düşmedi kıyamam ya
İzleyelim, mutlu olalım. Ehehehe
Ay bi yandan güldüm bi yandanda ödüm patladı düşücek şimdi diye şükürki düşmedi kıyamam ya
benim videoya ihtiyacım yok şimdi bile kucakimde bibi kızım