Kedilerin dikkatine !

Sondor

♪♫ Kanatlarım var burnumda ♫♪
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
442
428
- Evinde yaşayan insanın 3 temel görevi vardır: bir, seni beslemek, iki, seninle ilgilenmek (oynamak, sevmek, taramak vs.) ve üç, kumunu temizlemek.
Bunlardan birini aksattığı zaman ceza olarak yataga işemek sistemiyle insanını eğitebilirsin.
Yada bunları kusursuzca yapar ise, ödül olarak seni sevmesine izin verebilirsin

- Evin sahibi sensin kuralları sen koyarsın bunu aklından çıkarma. Mesela evde kapalı kapılara izin verme. Ne demek kapalı kapı?
Eğer kendin açamıyorsan, miyavlayarak veya kapıyı tırmalayarak açtırabilirsin

Sonra içeri girebilir, çekip gidebilir veya tam ortada durup derin düşüncelere dalabilirsin, farketmez.

- Eve gelen misafirler dikkati senin üstünden çeken can sıkıcı, gereksiz insanlardır. yine de ev sahibi olarak misafirperver olmalısın.
Mesela kendilerine banyoda eşlik etmenden çok memnun kalacaklardır.

- İnsan senden başka bir şeyle meşgulse her zaman yakınında bi yerlerde olup bi şekilde dikkatini dağıtmalısın.
Yaptığı iş her ne olursa olsun mutlaka çok sıkıcıdır . Dolayısıyla buna memnun olacaktır.
Misal yemek yaparken ayağının tam arkasında sessizce bekleyip üstüne basılmasını sağlayabilir, akabinde kucağa alınıp dakikalarca sevilebilirsin.

- Her yemegi yeme! Her yemek yenir mi?
Bir cins mamayı belirleyene kadar seçici davranmalısın.

Ondan sonra sürekli aynı mamayı talep etmen en önemli kuraldır.
Sırf senin ihtiyaçlarını karşılamak için para diye birşey kazanıyorlar.

- İnsan karanlıkta yürürken, yeni uyanmışken ve özellikle de elinde bir şey taşırken tam önüne fırlaman insan canlısının koordinasyon ve denge becerilerini geliştirmesi açısından önemlidir.
Ona yardımcı ol. Böylece senin de kedi gibi çevik bir insanın olabilir .

- Gece oyunları çok eğlencelidir.
En bilineni "yatak faresi "oyunudur. İnsan seni yorganın altındaki yüksekliklerin kendi ayakları olduğuna inandırmak istese de bunlar yatak fareleridir. Yakalayana veya sıkılana kadar oynayabilirsin.

- Para, toka, çakmak, kalem gibi her küçük nesne potansiyel oyuncaktır.
Bunlar halısız zeminlerde hokey oynamak ve koltukların altındaki oyuncak dünyasına göndermek için en uygun olanlarıdır.

- Torbaların içinde torba fareleri, kutuların içinde de kutu fareleri yaşar.
Bunları yakalamak ve yok etmek için torbayı veya kutuyu da parçalaman gerektiğini unutma.
Evdeki herkesin uyuduğu bi saat en doğru seçimdir.

- Bütün bu görevleri gerçekleştirebilmesi için bir kedinin uyuması gerekir. Uyumak için ideal yerler, kapı girişleri ve karanlıkta koridorun orta yeri (üstüne basılma bonusu), insanın kitap okurken kitabıyla göz arasına girebileceğin şekilde insanın kucağı, film izlerken televizyonun önü, bilgisayar başında çalışıyorken klavyenin üstüdür.
Ayrıca her gün aynı sıkıcı sepette uyumak yerine çok ilginç uyku yerleri bulabilirsin.

Güzelce dinlenmiş uykusunu almış olan kediniz artık geceye hazırdır .
Herkes uyuduktan sonra evde çılgınlar gibi koşarken eğlencesini bozacak kimse ortalıkta değildir .

Arada eğlendirmek için önemli kağıtları parçalayabilir, evde ordan oraya deli gibi koşturabilir, çeşitli şeyleri kırıp döküp sakarlık süsü verebilirsin. Gerisi yaratıcılığına kalmış.

Not : Fotoğraflar ve yazı internetten alınmıştır . Mizahtır.

Eklentiler

• dNUwAkJ.jpg
    121,5 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Tam anlamiyla tum huylarini anatmissin vallan☺☺ helal olsun

Hepsi benim yaramazda var
Şuan deli gibi kuduruyor

Benimkinin de bir özelliği sabah ezanı okundu uyan ve bana taze mama ver. Ben doydum uykum kaçtı, hadi benimle oyna ya da dışarı çıkalım oh temiz hava kucağından indirme yere basmak istemiyorum. Neyse hava aydınlandı ben biraz uyucam. Sen de artık işe mi gitcen uyucan mı seçim senin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…