• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedilerin aşıları ?

Aşı mı ilaç ve damla mı ?

• Aşı

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .

themerlovee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
48
6
48
Ankara
Merhabalar sokağımızdaki bir yavru kediyi sahipleneceğim. ( Yaklaşık 2-3 aylık Sarman)
Ancak hangi aşılar hangi aşamalarda ve hangi fiyatlarda olmalıdır?
Bir de ilk aşılardan sonra devamlı yapılması gereken aşılar hangileridir?
Evde iç ve dış parazitler için ilaç ve damla kullananlar var forumlardan okuduğum kadarıyla. Bilen duyan uygulayan var mı?
Hangi ilaç damla ya da aşı ne zaman ne şekilde uygulanmalı?
Sokaktan alır almaz tabi ki veteriner hekime gideceğiz. Ama maalesef bazı veteriner kliniklerinde yalnızca ticaret amaçlı hizmet veriliyor. Sömürülmek istemiyorum. En azından kendisine sorular yönelttiğimde hiçbir şey bilmediğimi düşünmesin. Kedimin ve benim sağlığım için aşı konusu önemli . Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.

Merhaba
Ben yurtdisinda yasadigim icin fiyatlari bilemeyecegim fakat biz senelik ic dis parazit asi yaptiriyoruz burada ve hic sorun yasamadik. Dis parazit damlasi genelde disarida yasayan ya da ilk kez disaridan eve girecek kedilerde eger gozle gorulur parazit varsa o durumda kullaniliyor sanirim. Ev kedilerinde dis parazit riski olmuyor zaten ama asi yapiliyor yine de. En onemlisi kisirlastirma 6 aylik oldugunda ve senelik asilar :)

Ben geçenlerde sokaktan yavru aldım.. sadece ilaç ve enseye damla damlattilar. evde ki kedime de 3ay da bir aşı yapılıyor.. umarım kedinizle mutlu mesut yaşarsınız:KK200:

Back