Bütün insanların saç döktüğü gibi kediler de tüy döker.Satın almak yerine tekir ahiplenirseniz cins olarak hem bünyeleri daha sağlam olur hemde daha az tüy döker.Kalitesiz mama tüy dökümünde çok etkilidir.Market mamaları düy dökümünü arttırır.Hergün tararsanız tüy dökümünü engellersiniz.
Acana Orijen Hill's N&D Mama markaları diğer markalardan daha kalitelidir.Tüy dökümünü çok engeller.Ayrica tekir bombay sarman cinsleri az tüy döker.Facebook Twitter İnstagram adreslerinde bir sürü sahiplendirilmek için bekleyen kediler var.Sohayko ve Haytap sitelerine de bakabilirsiniz.Yavru istiyorum :) evet bakinmam lazim.... almak taraftari degilim pek ama nasil olur bilmiyorum .... Mamalarin tüy dökümünü etkiledigini bilmiyordum.... Cvp icin tskler :)
Bende bir yavru kedi var, cins değil bu yüzden ister misiniz bilmiyorum. Henüz doğru düzgün tüy dökmedi. Alırım derseniz 400 gramlık iki paket proplan maması ve kumuyla birlikte verebilirim:)Yavru istiyorum :) evet bakinmam lazim.... almak taraftari degilim pek ama nasil olur bilmiyorum .... Mamalarin tüy dökümünü etkiledigini bilmiyordum.... Cvp icin tskler :)
Acana Orijen Hill's N&D Mama markaları diğer markalardan daha kalitelidir.Tüy dökümünü çok engeller.Ayrica tekir bombay sarman cinsleri az tüy döker.Facebook Twitter İnstagram adreslerinde bir sürü sahiplendirilmek için bekleyen kediler var.Sohayko ve Haytap sitelerine de bakabilirsiniz.
Bende bir yavru kedi var, cins değil bu yüzden ister misiniz bilmiyorum. Henüz doğru düzgün tüy dökmedi. Alırım derseniz 400 gramlık iki paket proplan maması ve kumuyla birlikte verebilirim:)
Rica ederim 2 gün önce sahiplendirdik kendisini zaten:)
böyle teklif etmeniz bile cok guzel :)ama malesef imkansiz gibi türkiyede degilim henuz .,.. önce arastirmak istedim ...ama cok tsk ederim :) .
Rica ederim 2 gün önce sahiplendirdik kendisini zaten:)
Evet çok çabuk oldu, tuxedo baskın genmiş, şanslıymış. Alırken öyle demişti bayanne Cabuk :) yeni yuvasinda cookk mutlu olsun :)
Yaa onlar da çok tatlı oluyor, şaşkolozlar3 gün önce scottish fold sahiplendim, 65 günlük henüz, bebeklik tüylerini döküyor dediler ama daha evde hiçbir tüy yok. Günde 1 kere tarıyorum sadece.. Tüy de yok, tırmalama da yok, aşırı sakin.. Tam bir ev kedisi..
Aynen bakışları bile şaşkoloz, saf saf bakıyor ama aslen çok hinEvet çok çabuk oldu, tuxedo baskın genmiş, şanslıymış. Alırken öyle demişti bayan
Yaa onlar da çok tatlı oluyor, şaşkolozlar
Evet iki tane var bende bakmayı bilmiyordum ama onlarla büyüdüm.Aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsinizsüpersinniz tsk ederim :) bu yazdiklariniz cok guzel ... sizinde varmi kediniz :)
3 gün önce scottish fold sahiplendim, 65 günlük henüz, bebeklik tüylerini döküyor dediler ama daha evde hiçbir tüy yok. Günde 1 kere tarıyorum sadece.. Tüy de yok, tırmalama da yok, aşırı sakin.. Tam bir ev kedisi..
Merhaba evet mamada önemliymis varmis ...Hangi mamalariniyi oldugunu ilk sayfda yazmisti arkadas :)ya benimki de çok tüy döküyor.. maması ile ilgisi var mı? varsa hangi mamalar tüy dökmüyor bilen söyleyebilir mi?
daha yeni golosi mamaya başladık biz. şimdilik durdu gibi ama bakalım..
Evet iki tane var bende bakmayı bilmiyordum ama onlarla büyüdüm.Aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz